2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ریز نیستم اتفاقا پس تا دو هفته دیگه که وقت دکترم هس صبر میکنم و استراحت میکنم ببینم دکتر چی ...

عزیزم درسته میگم خیالت راحت باشه ولی دو هفته دیگه همین جوری بمونی ریسک داره 

نوبت اورژانسی بگیر برو دکتر حتما هر چه زودتر 

خصوصا که ریز جثه هم نیستی

آره دکتر گفت  نه بابا حتی ضخامت رحمم خوب شده بود گفت برو بارداری  حالا میگه احتمالا واسه ...

عزیزم اتفاقا اغلب ایرانی خیلیا استفاده کردن و جواب گرفتن بیشتر از چند نفر

عزیزم راجع به دارو اصلا تعارف ندارم اگر اثرش خوب نبود حتما میگفتم 

عزیزم درسته میگم خیالت راحت باشه ولی دو هفته دیگه همین جوری بمونی ریسک داره  نوبت اورژانسی بگی ...

ببخشيد عزيزم انقدر وختتو ميگيرم بابت ازمايشات ي دنيا ممنون ي دکتر خيلي خوب به جز نصر معرفي ميکني برم اخه نصر خيلي شلوغه جواب ادم نميده خيلي نااميدم کرد گفت بعد عمل لاپرا ذخير تخمدانت خيلي مياد پايين احتمال تخمک اهدايي هست ذخير تخمدانم 2/4هست 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ببخشيد عزيزم انقدر وختتو ميگيرم بابت ازمايشات ي دنيا ممنون ي دکتر خيلي خوب به جز نصر معرفي ميکني برم ...

عزیزم به نظرم همون نصر خوبه و بی ربط نگفته فقط آزها رو ننوشته برات

منم دکترم گفت چون آندومتریوز به تخمدانم هم رسیده احتمال اینکه بعد از عمل یائسگی زود رس بگیرم هست

بقیه موارد هم بیا خصوصی بگم 

چون دوستانی که واقعا به لاپاراسکوپی نیاز دارن نمیخوام استرس بگیرن

عزیزم اتفاقا اغلب ایرانی خیلیا استفاده کردن و جواب گرفتن بیشتر از چند نفر عزیزم راجع به دارو اصلا ت ...

سلام گلم، میگم من دو هفته پیش رفتم دکتر و سونو اینا شدم تا اگر خدا بخواد بهمن انتقال بدم و دلیل اینکه زودتر رفتم این بود که اگر آزمایشی چیزی لازمه بگم بنویسه ولی فقط آسپرین اضافه از دفعه پیش دارم!!!! نمیدونم چم میشه وقتی میرم دکتر جو میگیره و کلا یادم رفت من واسه چی رفتم اصلا دکتر! من که یه بار منفی شدم و فقط این بسته را دارم لازم هست حتما آزمایش های تکمیلی میدادم یا مثلا درخواست prp یا خراش میدادم؟!!! یا دوباره برم مطب بهش بگم ،اصلا خودش هیچی نگفت فقط سونو کرد و گفت تو را نچرال انتقال میدم

یه سوال دیگه اینکه من دفعه قبل قلم استفاده میکردم بعد از انتقال آیا خوبه یا بده بعد از انتقال مصرفش؟

دور از جونت عزیزم، حتما حتما تو مراکز معتبر ادامه بدین تا شانس موفقیت بالا بره  توکل به خدا

انشالله به امید خدا

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .