2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
ممنون نه گلم این چه حرفیه باور کن هروقت خدا بخواد میشه 

ممنون عزیزم، توکل به خدا❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نمیدونم عزیزم اما برا شوهر من درکنار فرتیل پلاس و رعایت شرایط تغذیه ای و سبک زندگی خیلی خوب بود.هنوز ...

دلارام جان فرتیل پلاس شما گفتی عالیه؟ گویا لی لا هم میگه پروکسد پلاس درسته؟ کدومش بهترینه و خیلیییی خوبه؟ شنبه میخوام بخرم، فرتیل قرص هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی باید چیکار میکردم عزیزم؟

خب ببین من طبعم سردبودبعدازانتقال هم همش سردی خوردم.ولی اگه رحم سردباشه نطفه نمگیره.شماهم احتمالاطبعتون سرده.منم روزیازده پریودشدم.حالاخودتوتقویت کن.گرمی بخور.برایه دوربعد.البته منم انتقال دوباره نرفتم تاحالا.اناتوروک یه جایی ازتاپیک گفته برای انتقال دوبارناموفق بوده دفعه سوم اینقدررعایت کرده بودحتی شال پشمی به شکمش بسته بودتامثبت شد.فکرکنم صفحه 300بود

یک سری آزمایش هست اگر لیستش رو نداری میذارم جوابش خیلی تعیین کننده هست که عمل لازمه یا نه

لطفا لیست روبزار چون منم مشکوک به آندومتریوزم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
من رویان میرم بهم گفتن یکشنبه باز بیا برای سونوی بعدیت و مشاوره بیهوشی. نمیدونم قراره چی بشه. د ...

خوش اومدی عزیزم شما الان تو سیکل پانکچر هستس نگران نباش پانکچر با بیهوشی هست تو مدت که دارو مصرف میکنی آب زیاد بخور پروتىین زیاد بخور مخصوصا اگه پلی کیستسک هستی روزی چندتا تخم مرغ بخور کار سنگینم نکن

خدا جونم شکرت...
من یکشنبه دارومو قطع کردم امروز شدم تقریبا 5 روز میشه دیگه شما آزمایش دومت کی هستش؟

دادم امروز عزیزم منفی بود 😞 به دستیار دکتر پیام دادم من منفی شدم می خوام داروهامو قطع کنم هیچی نگفت فعلا البته امروز از صبح چون قبلا آزمایشم منفی بود نه آمپول زدم نه شیاف نه قرص همه رو قطع کردم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یک سری آزمایش هست اگر لیستش رو نداری میذارم جوابش خیلی تعیین کننده هست که عمل لازمه یا نه

خوب ميشه بزاري عزيزم دستت درد نکنه شما لوله هاتو بستي ؟ هيسترو و لاپارا رو با هم انجام دادي ؟ ليست ازمايش هارو بزار قربون دستت برم عزيزم ؟ ي دکتر خوب معرفي کن برم 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام کسی هست که تو سیکل میکرو باشه الان؟

عزیزم بچه ها هر وقت پیامتونو ببینن جواب میدن شما میتونی بری صفحات اول تایپیک و بخونی مطالب دسته بندی شدست فکر کنم بتونه کمکتون کنه

خدا جونم شکرت...
سلام 🙁🙁🙁🙁🙁🙁 طی تماس با جنین شناس متاسفم شدم😑 متاسفانه متاسفانه جنین های من دو تاش رشد نکرد ...

سلام مریم جون ان شاءالله همین ی دونه حسابی معرفتشو نشونت میده عزیزم

خدا جونم شکرت...
عزیزمی لطف داری  واقعیت رو گفتم دلتو نسبت به هدیه خدا چرکین نکن😉😉😉😉

زینبی جون من می خوام رحمم و گرم کنم البته نمی دونم اصلا سرد یعنی چجوری باید باشه ولی فک نکنم سرد باشه 

حالا خواستم بپرسم پری شدم دو،سه روز اول کاچی بخورم خوبه چیکار کنم تو این مدت ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود