2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سیاهدونه رو چه جوری باید بخورم؟ و هرروز چقدر؟ مثلا نمیشه چندتا دونه رو بدون پودر کردن قورت بدم ...

عزیزم با صبحانه میتونی بخوری و با دندون خورد کنی همین

فقط مراقب باش پرولاکتینت بالا نباشه یا مستعد بالا رفتن نباشه

گلم عسل خیلی خوبه، حیفه دوست نداری

واقعا کمک کننده هست

از صدتا مکمل بهتر حساب میشه، حتما روی مصرفش تجدید نظر کن 

البته عسل طبیعی، 

ما از عسل تغذیه ایی زنبور هم تا قبل بارداری به جای شکر تقریبا استفاده میکردیم، از عسل طبیعی هم برای صبحانه 

گلم در کنارمکمل ها که خیلی هم عالی هستن حتما تغذیه خوبی داشته باش

آهان از اون جهت آره خدا رو شکر  من توقعم بالاست، فکر می‌کنم باید بتونم کلی ورزش کنم و سرکار بر ...

زینب جان 

من روز دوم انتقال هستم شیر خوب هست بخورم آخه من شیر خیلی دوست دارم 

سلام من هم وارد سیکل میکرو شدم . دیروز اولین سونو رو رفتم و بهم آمپول گونال اف دادن. یکشنبه نوبت بعد ...

عزیزم به سلامتی این دورانو سپری کنی.

میتونم بپرسم کدوم شهری و اینکه آمپول گنالو خریداری کردی؟

زینبی جون ببخش آنقدر مزاحمت میشم،یه سوال دارم،ببین من نسخه دکترم رو با داروهایی که همسرم گرفته برات ...

وااااااایی چه دکتر خوش خطی🤣🤣🤣🤣

فولیک اسید 1 نوشته دکترت، داروخانه خارجی‌ش رو داده

که یه ذره دوزش کمتره ولی کاملا به اندازه هست

فرنوژست هم 200 هست، فرتیژست 400 تفاوت تو دورشون هست

هر سوالی داری بپرس گلم

وااااااایی چه دکتر خوش خطی🤣🤣🤣🤣 فولیک اسید 1 نوشته دکترت، داروخانه خارجی‌ش رو داده که یه ذره دو ...

من فکر می‌کردم دوز فولیک اسید رو داروخانه زیاد داده ،پس درست داده؟و اینکه باید اسید فولیک رو شبی‌یه دونه بخورم با توجه به نسخه دکترم.درسته؟؟

آها چند روز طول کشید بیاد؟ عزیزم اتفاقا هر چی بیشتر بیاد بهتره هر چی هورمون زدی خارج میشه زودتر رحمت ...

من یکشنبه دارومو قطع کردم امروز شدم تقریبا 5 روز میشه دیگه

شما آزمایش دومت کی هستش؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دخترا مهربونا ، بالاخره انجامش دادم ، تو اتاق عمل به دکتر گفتم شب نگهم ندارین توروخدا گفت بستگی به عملت داره ، خلاصه به هوش اومدم و دیدم درد خیلی ندارم ولی خونریزی خفن 🙂🙂🙂🙂🙂و گفتن باید شب بمونم چون چسبندگی داشتم ولی چسبندگی به خاطر چی نمیدونم و گفتم که باید انتی بیوتیک وریدی بگیرم 🙃🙃🙃خلاصه موندم اینجا و آقای شوهر بسیار ناراحت میباشند بهش گفتم برو من همراه لازم ندارم که گفت برم خونه خوابم نمیبره و دق میکنم 😌😌جای مادر شوهرم خالی این همه موش دووند کاش این جملشو میشنید 🤪🤪🤪خلاصه حالا اتاق خصوصی گرفت که بتونه بمونه دست خودم نیست زیاد رو نمیدم ولی انصافا بعد از کورتاژ از افسردگی درومدم ، بچه های بیگناهمو دراوردن مادرشون احساس راحتی کرد 😞😞😞حالا ایشالله فردا مسئله خاصی نباشه و مرخص بشم فدای محبت همتون دوستون دارم انقدر لطف و محبتتون بیکرانه که زبانم قاصره🥰😍🥰😍🥰

الهی چی کشیدی این مدت😢😢😢😢 عزیزم قشنگ معلومه رد پای دخالت تو زندگی شما معلومه و اینکه هنوز همسرت ...

ای جونم زینب مهربونم ندیدمت نشنیدمت ولی خیلی دوست دارم خیلی 😍🥰😍🥰😍همیشه راهنمای من بودی و همراهم الهی تو زندگیت جز خیر و‌برکت و سلامتی نباشه 🥰😍🥰😍