2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
سلام 🙁🙁🙁🙁🙁🙁 طی تماس با جنین شناس متاسفم شدم😑 متاسفانه متاسفانه جنین های من دو تاش رشد نکرد ...

مریم جان انشاللله این همون نی نی سالم و صالح شماست مطمین باش عزیزم منتظر خبرهای خوبت و مثبت شدنت میمونم عزیزم🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ازمایش اول۴۹۵دومی۹۶۵شد توکل برخدا همش ترشحات قهوه ی دارم نمیدونم احساس میکنم بخاطر شیاف واژینالس&nbs ...

عزیزم شیافت و رکتال بزار و فقط استراحت کن هیچ کاری نکن فقط در روز یکم راه اهسته برو تو خونه و مایعات زیاد بخور🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هیچ کار نکردم اما انگار هچینگ ام کرده بودن با لیزر ،ینی به نظرت ممکن نی یکی باشه؟

کدوم مرکز بودی 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
گفت بهم زمان بده خونوادم پولمو جور کنن بدن که گفتم من نمیتونم اینجا زندگی کنم همه چیمو میفروشم یه جا ...

الهی چی کشیدی این مدت😢😢😢😢

عزیزم قشنگ معلومه رد پای دخالت تو زندگی شما معلومه و اینکه هنوز همسرتون خام هستن متاسفانه 

ولی بهترین کار همین دور شدن از اونهاست

که هیچ وقت مسائل خصوصی شما رو متوجه نشن و نخوان یار کشی و بدجنس بازی بکنن

ان شاالله اوضاع رو به راه میشه، قدرتشو داری همه چیو درست کنی و زندگی مورد علاقتون رو بسازید

امیدوارم دیگه هیچ وقت این طوفان های سیاه سراغ زندگیتون نیاد

سرکلاژ رو دخترخاله من که طبیعی باردار شد هم انجام داد مهربونم. واسه همین میگم الان کاملا مثل بارداری ...

آهان از اون جهت آره خدا رو شکر 

من توقعم بالاست، فکر می‌کنم باید بتونم کلی ورزش کنم و سرکار برم🙈🙈🙈🙈

سلام عزیزم مبارکه  ببخشید چرند محض گفته، مگه تو میکرو با اون همه وسایل میتونن اثبات کنن بهترین ...

زینبی جون ببخش آنقدر مزاحمت میشم،یه سوال دارم،ببین من نسخه دکترم رو با داروهایی که همسرم گرفته برات میفرستم ،ببین نسخه با داروها مطابقت داره؟؟و اینکه فرنوژست بهتره با سیکلوژیت.؟؟

احساس می‌کنم دوز فولیک اسیدی اشتباه داده و اینکه نوشته صبح و عصر یک عدد ولی  تو نسخه نوشته روزی یکی،درسته؟؟

مرسی عشقم❤️

الان دیدم واسه منم ایرانی داده داروخونه باید برم دنبال خارجی اش بگردم عزیزم؟ 

اگر دکترت اصرار داره بله

ولی وقتی تو سونو قبلی سه خطی بوده و خوب جواب داده، چرا باز تاکید رو خارجی داره؟ 🤔🤔🤔

تغذیه مثلاچی خوبه؟

مصرف سبزیجات مثل کلم بروکلی گل کلم کدو سبز و کدو حلوایی هویج همه به صورت بخار پز شده.الانم علاوه بر اینا لبو و شلغم هم مرتب میخوره فست فود کلا ممنوع بود اون سه ماه.سرخ کردنی محدود بود و اگه هم بود با روغن کنجد سرخ ممیکردم.میوه فراوون.آجیل و مغزیجات زیاد میخورد.شیر و لبنیات محلی مرتب استفاده میکرد.شیرینیجات مصنوعی رو محدود کردیم.

سبک زندگی هم مثل کاهش وزن و پیاده روی و ورزش منظم سبک.خنک نگه داشتن بیضه ها.مرتب شستن خودش با آب سرد.نپوشیدن شلوار لی و تنگ 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.