2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
گفت بهم زمان بده خونوادم پولمو جور کنن بدن که گفتم من نمیتونم اینجا زندگی کنم همه چیمو میفروشم یه جا ...

مونا جون این چند روز خیلی سختی کشیدی انشاءالله همه چی براتون محیا میشه هم خونه جدا میگیرین هم بچه دار میشین و کلا به آرامش میرسین عزیزم خدا مادر شوهرتو خودش به راه راست هدایت کنه😤😤

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
پله چی اخه من طبقه بالای مادرشوهرم اینا هستم اگه بخوام برم خونه شون کلی پله باید بالا پایین کنم

من هم طبقه چهارم هستم .۶۰پله .اسانسور هم نداریم .

خدا بخواد نه پله نه هیچ چیز دیگه ای تاثیر نداره...

توکلت فقط فقط خدا باشه.خودش درست میشه ...دیدی شانس اون موقع اونا رفتن مسافرت یا ....خیرتی پیش میاد که تو کارت درست شد ..

بگو خدایا فقط خودت هوامو داشته باش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=115494995]مرسی عزیزم منم به خاطر حرفای دیگران جرات ندارم برم  ولی حرفات ارومم کرد مرسی ک ...

عزیزم منم باهات همدردم

همین حرفای مردم حرفای اطرافیان باعث شد استرس بدی بهم وارد بشه و الان دارم داروی اعصابرمیخورم دیگه حرفاشون برام واقعا مهم نیست مهم فقط هدفم هست

کاش بتونم جرات پیدا کنم و به شوهرم بگم بریم برای کارهای میکرو چون اون منتظره من بگم هیچ حرفی نداره بیچاره واقعا از انتظار خسته شدیم جفتمون .

خدا جون مرسی که بعد از کلی انتظار دلمون رو شاد کردی ..ان شاا روزی همه منتظرا  
ممنون عزیزم انشالله ک خدا همه رو حاجت روا کنه من از روز اول تاسوم دل درد داشتم تاروز ۱۰بی علامت بودم ...

منم فقط سردرد دارم همین 

انشالله خدا حاجت دل همه روبده نی نی شما روهم حفظ کنه🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
من هم طبقه چهارم هستم .۶۰پله .اسانسور هم نداریم . خدا بخواد نه پله نه هیچ چیز دیگه ای تاثیر نداره.. ...

ان شاا شمام بزودی مادر بشی و همه اونایی که انتظار مادر شدن رو میکشن ..میتونم بپرسم مشکلت از همسرتونه یا شما؟ من خودم مشکلم حاد نیست شوهرمم مورفو ٤ درصد داره یکم تحرکش کمه فقط ٢٦ سالم هست 

گفت بهم زمان بده خونوادم پولمو جور کنن بدن که گفتم من نمیتونم اینجا زندگی کنم همه چیمو میفروشم یه جا ...

عزیزم خدا بهتون آرامش بده .........

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

پله چی اخه من طبقه بالای مادرشوهرم اینا هستم اگه بخوام برم خونه شون کلی پله باید بالا پایین کنم

پله چی، مادرشوهر چی، جاری چی، تخمک،اسپرم، آمپول ها چی و..... ول کن تورو خدا فقط به فکر این باش که میخوای مادر شی وگرنه همین آدم ها و پله ها سر سوزن هم واسشون مهم نیست بچه داشته باشی یا نه ،ناراحتی یا نه! مادرشوهر من یه بار هم منو دلداری نداره که پسرش بچه دار نشده! ول کن فقط خودت، من که خونه خودم طبقه3 بدون آسانسور یعنی دیگه به بچه فکر نکنم!!! اونم به خاطر پله!!!!!؟

وای بازم مبارک سیما جون انشاءالله سالم بگیری بغلت ... از این جوابا برای همه منتظرا از خدا بخواه...من که تا حالا کلی از ایناداشتم ولی با نتیجه صفر😔😔

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم مبارکه  ببخشید چرند محض گفته، مگه تو میکرو با اون همه وسایل میتونن اثبات کنن بهترین ...

قربونت برم زینب جون که آنقدر انرژی مثبتی😘😘😘

منم با شما موافقم😍😍

نمی‌دونم این دکترا چشونه 🙄دوست دارن هر چی که تو ذهن دارن رو به زبون بیارن😉

پله چی، مادرشوهر چی، جاری چی، تخمک،اسپرم، آمپول ها چی و..... ول کن تورو خدا فقط به فکر این باش که می ...

اطرافیانم خیلی فوضولن بخدا حرصم میگیره ازشون

عزیزم دوست من با تحرک و مورفو صفر بعد از دوبار انتقال منفی وقتی منتظر پری بود برای بار۳ انتقال بده خ ...

ممنونم دوست خوبم😘😘❣️

خودمم همش به این مسیله فکر می‌کنم که خدا برام معجزه کرده ولی این دکترا تو دل آدمی خالی می‌کنن😉

از شما دوستای گلم انرژی میگیرم🥰🥰

خدا یار و یاور تون بتشه💜❤️🧡

وای بازم مبارک سیما جون انشاءالله سالم بگیری بغلت ... از این جوابا برای همه منتظرا از خدا بخواه...من ...

مرسی روزی همه منتظرا وای نگو خیلی میترسم بخدا اخه جنینام گرید بی بودن بازم خدا هرچی بخواد اونه انشالله ک بزودی مامان میشی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
منم فقط سردرد دارم همین  انشالله خدا حاجت دل همه روبده نی نی شما روهم حفظ کنه🙏

ممنون انشالله عزیزم انشالله ک شماهم مادر شدی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ان شاا شمام بزودی مادر بشی و همه اونایی که انتظار مادر شدن رو میکشن ..میتونم بپرسم مشکلت از همسرتونه ...

شروع کن .مشکل از همسرمه.موفولوژی و تحرکش کمه.هزار جور دارو گیاهی و شیمیایی خورده ولی انگار نه انگار ..زمان مثل برق و باد میگذره.همین میکرو خودش کلی طول میکشه.فقط چندماه ازمایشات طول میکشه.تشکیل پرونده و....

حتمان برو دنبالش دوست گرامی .یه روزم یه روزه...