2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام گلم من نمیدونم شرایطتت چطوریه در مورد،بچه دار شدن . ولی شرایط منم مثل شماست پیش مادر شوهر و تو ...

پله چی اخه من طبقه بالای مادرشوهرم اینا هستم اگه بخوام برم خونه شون کلی پله باید بالا پایین کنم

خدا جون مرسی که بعد از کلی انتظار دلمون رو شاد کردی ..ان شاا روزی همه منتظرا  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لی جون گونال پیدا کردی؟ راستش من خیلی سرچ کردم دیگه داشتم می ترسیدم چون اکثرا زیر 300 تجویزشون بو ...

خواهش میکنم عزیزم.شما که پیدا کردی ؟خدا خیر بده طرازی رو برام مهرماه نوشت و منم همون موقع داروهامو از داروخانه ملاصدرا گرفتم .وگرنه الان بعید میدونم پیدا بشه.ضمنا برای سیکل اولم ، دکترم گونال 300 تجویز کرد.

عزیزم من از تغذیه واسه دیابت چیزی نمیدونم  ولی میدونم عسل و شکر و... همه قند رو بالا میبرن حت ...

ممنونم عزیزم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مبارکت باشه عزیزم 

حالا دیدی علائم هیچی نیست، و نگرانی و ناامیدیت الکی بود، توکل کن به خدا 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم مبارک باشه🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍🍰🍰🍰🎂🎂🎂🎂🎂🎉🎉🎉🎉

فدای توممنونم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مبارکت باشه عزیزم  حالا دیدی علائم هیچی نیست، و نگرانی و ناامیدیت الکی بود، توکل کن به خدا&nbs ...

قربونت برم ممنون عزیزدلم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مامان شدنت مبارک عزیرم    

عزیزمنی مرسی

[QUOTE=115494995]مرسی عزیزم منم به خاطر حرفای دیگران جرات ندارم برم  ولی حرفات ارومم کرد مرسی ک راهنماییم کردی. ...[/QUOTE

ادم یه جایی میرسه که دیگه حرفای دیگران رو نمیشنونه.چون میبنه چقدر از عمرش رفته و همش گوش داد اون چی گفت این چی گفت ..

منم بخدا حرف این و اون عمرم رفت.کلی استرس .چقدر گریه ..

.

اخرش چی شد .میبنی خودت موندی عمر رفته و کلی مریضی که بخاطر استرس گرفتی.البته دور از جون.

میبینی همه زندگی عادیشون رو دارن تو جا موندی ..

فقط بخاطر اینکه وقتت رو گذاشتی برای حرف مردم.

کاش این حرفا رو یکی به من میزد.کاش.......وقت چیزیه که  هیچ وقت برنمیگرده...

سه بار منفی شدم .چون هر ثانیه استرس حرف مردم رو داشتم نشه چی بگم .چیکار کنم.

ولی بار چهارم بیخیال همه کس و همه چیز شدم فقط مثبت کردم.فقط خودم و دیدم و همسرم و بچه هام رو و خوشبختی ...

درسته سقط شد چون داروهام کامل نبود.و دکترم کوتاهی کرد با وجود نیاز به سرم بهم نداد.

ولی فهمیدم چقدر زندگیم رو باختم بخاطر مردم.مردمی که هیچ جا با من هم درد نبودن.نه تو گریه هام نه  بغضهام نه نداشتن اون روزایی که برای یه مقدار پول ناچیز خودمو رو به در و دیوار زدیم .نه همرا تو درد کشیدنام تو عمل های متعدی حتی مادرم خبر دار نشد ...

من دارم دوباره تلاش میکنم .این بار با امید به خدا .فقط فقط خدا.....

ومطمئنم درسته دیر شده ولی بهترینها رو نصیبم میکنه که همون مردم انگشت به دهن بمونن. 

ببخشید خیلی طولانی شد .دلم پر بود خیلی وقته با کسی حرف نزدم ....

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😙😊😊😙

باورت میشه من میگم مگه میشه آدم با یه نزدیکیه ساده باردار بشه یعنی اینقدر برام چیز عجیبو غیر قابل با ...

اینکه خوبه که،بعضیا میگن تو نامزدی با یه بار رابطه باردار شدن یا با پی ش آ ب باردار شدن من میگم آخه مگه میشه؟!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مبارکت باشه عزیزم انشالله نه ماه روبه سلامتی بگذرونی😍😍😍

برامنم دعا کن البته براهمه ی بچه های تاپیک 🙏🙏

من امروزروز ششم انتقالم ولی هیچ علایمی ندارم 

علایم شما چی بود؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
مرجانو جان بعد بارداريتون چي شد؟! من امروز از آزمايشگاه پرسيدم گفت نبايد بتا رو با كس ديگه مقايسه ك ...

دقیقا.

اون موقع من آنوکسا نمیزدم. بین هفته ۸تا ۹ قلبش وایساد.

ولی آره ب نظرم.

من کلا بتام زود میره بالا .علائمم هم از هفته دوم انتقال شروع میشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مبارکت باشه عزیزم انشالله نه ماه روبه سلامتی بگذرونی😍😍😍 برامنم دعا کن البته براهمه ی بچه های تاپ ...

ممنون عزیزم انشالله ک خدا همه رو حاجت روا کنه من از روز اول تاسوم دل درد داشتم تاروز ۱۰بی علامت بودم بعدش فقط دل درد پریودی سردرد کمردرد داشتم