2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست
سمانه جان تبریک منم پیش پیش پذیرا باش  ولی خدایی باید این ی مورد رو تو کتاب رکوردداران گینس ...

ممنونم عزیزم ولی معلوم نیست بیبی چک قبلا سر من چند بار اورده خدایی ناجور ممکنه اینم از اونا باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی خواهرای گلم ممنون از دعاهاتون 😭😭اما انگار قسمت من نیست دوباره طعم مادر شدن رو بچشم ...

سلام مريم جان ، عزيزم غصه نخور ، ان شا الله همون جنينها برات ميمونن و خدا بهت دوباره فرزنداني سالم و صالح ميبخشه .

سلام ب روی ماهت مریم جان  نگران نباش و ب دلت بد راه نده انشاله تا شنبه معجزه خدا رو میبینی&nb ...

امید...امید...امید... معجزه

الان پسرم پرسید چی شد مامان گفتم مامان جون احتمالش کمه 😢میگه یعنی گفتن صددرصد نمیشه😭😭😭😭😭😭

امیدوارم معجزه خدا نصیب پسرم بشه😢

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مررررسي زينب جون خدا خيرت  بده  ميرم ميشينم آخه فرقش خيليه 😂😂 عزيزم چرا دوبار رفتي شما ...

با تامین اجتماعی خالی😉😉😉

دفعه اول والا از همه پول میگرفتن تو 18 هفتگی رفتم برای رد مشکلات ماژور 

دفعه دوم دیدم از هیچ کس پول نمیگیرن و میگن رایگان، والا شاخ در آوردم و با ذوق تمام انجام دادم😂😂😂

تو 24 هفتگی هم رفتم برای رد مشکلات مینور و کوچک

عزیزم انشاللله که از اون معجزه یهویی شیرین های خدا نصیبت بشه و بهترین اتفاق برات بیفته عزیزم دلم خیل ...

باور میکنی دل خودم هم خیلی روشن بود😢😢😢

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم، انشاالله هر چی که خیره برات پیش بیاد ولی اینکه جنین شناس باهاتون صبحت میکنه خیلی عالیه تو مر ...

باز خدا پدر اینا رو بیامرزه... بیمارستان قبلی ،من اصلا جنین شناسو ندیدم حتی روزی که گفتن دو سلولی متوقف شده گفتیم چرا گفتند نمیدونیم

سلام به همه ی خواهرای گلم ممنون از دعاهاتون 😭😭اما انگار قسمت من نیست دوباره طعم مادر شدن رو بچشم ...

عزیزم حالا واسه ما مگه با کیفیت بود نتیجه گرفتیم هر چی هست انتقال بده خدا بخواد نتیجه می گیری انشاءالله

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
امید...امید...امید... معجزه الان پسرم پرسید چی شد مامان گفتم مامان جون احتمالش کمه 😢میگه یعنی گفتن ...

عزیزم ناامید نباش‌. توکلت بخدا باشه

اگه نمیشه هم خودتو تسلیم اراده ش کن🙂حتما خیریتی داره

خداروهم شکر کن یدونه بچه داری😇😇

بچه های اینجارو ببین که چقد اذیت میشن برا داشتن همون یدونه

ان شالله براتون تشکیل میشه. صدقه بذارید. اگه در حد قربونی باشه بهتره. دیگه هرچی خیره همون پیش میاد😊

حالا یه سوال بی ربط😬پسرتون چجور باردار شدین؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

[QUOTE=115243272]امید...امید...امید... معجزه الان پسرم پرسید چی شد مامان گفتم مامان جون احتمالش کمه 😢میگه یعنی گفتن ...[/QUOTEاميدتون به خداباش برامنم اولش گفتن ٤تابعددوروزتماس گرفتم گفتن ٦تاشده براشماهم حتماكيفيتشون ميره بالا بازخداروشاكرباشين يدونه گل پسردارين

زینب جون یه سوال میخوام بپرسم ممنون میشم راهنمایی کنی. ببین دکتر برا من گونال اف 300 نوشته 10 تا دون ...

لی لا جان 10 تا 300 واحدی خیلی خیلی زیاده، همونا خوبه و کافی به نظرم

اگر هزینه مهم نیست و خیلی هم نجومی نمیشه 5 تا دیگه بگیر شاید بشه آبشون کنی اگر نیاز نشد

فقط بگو فاکتور داروخانه خارج از کشور هم برات بفرستن اگر زیاد اومد داروخانه قبول کنه، چون خیلی سخت میگیرن

الانم فقط کهریزک اون هم با وسواس زیاد داروهای اضافی هر خونه رو قبول میکنه، که قطعا گونال به دردشون نمیخوره

سلام مريم جان ، عزيزم غصه نخور ، ان شا الله همون جنينها برات ميمونن و خدا بهت دوباره فرزنداني سالم و ...

انشااله.....

مامان سبحان امروز که متوجه شدم صددرصد من مشکل دارم بیشتر داغونم....یعنی دیگه هیچ😭

از جنین شناس پرسیدم اسپرم چطور بود گفت عالیه عالی الهی شکر. ..فقط تخمک ضعیفه😔😭

[QUOTE=115243272]امید...امید...امید... معجزه الان پسرم پرسید چی شد مامان گفتم مامان جون احتمالش کمه ...

الهی شکر الهی شکر خدا رو هزاران بار شکر.....

انشاله دامن همه ی دوستام سبز سبز بشه...