2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046542 بازدید | 684523 پست
کاش به منم هپارین میداد نه آنوکسا.. دکترم گفت iui میتونم انجام بدم برات ولی خودم تاکید دارم که میکر ...

عزیزم ان شاالله نتیجه میگیرین 

انوکسا بد نیست که تازه رده مصرفش تو بارداری B. هست ولی هپارین C 

اما بعضی مراکز تا قبل از + شدن هپارین میدن بعدش عوض می کنن

امیدوارم خودت طبیعی مامان بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا ۱۱۸ زده. از شما واحدش چی بود؟

واحدشmm 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الان رفتم چک کردم. براز هفته ۲۴ بین ۹۰ تا ۱۶۰ توبه. من ۱۲۰. بد نیست ولی خوب وسط رو ب پایینه. باید ...

بعد دكتر نگفت كمه ؟ 

ببين فكر ميكنم صفر رو نبايد حساب كنيم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام زینب جون میشه بگی سه خطی بودن رحم یعنی چی؟؟ من هرچی سرچ میکنم چیز درست حسابی دستگیرم نمیشه .. ف ...

عزیزم سه خطی یه اصطلاح سونو گرافی هست و وقتی بافت رحم مناسب باشه تو سونو اون جوری دیده میشه 

دست من و شما هم نیست سه خطی شدن باید دارو بهت بسازه، ما نهایت بتونیم با پیاده روی و مصرف مایعات و گوجه و لوبیا سبز کمی کمک کنیم

راستی داروهاتو پخش کن در طول روز با مایعات زیاد 

پنتوکسی فیلین و استرومارین هم به دکترت پیشنهاد بده ببین نظرش چیه

نه گلم اصلا کم نمیکنه و طبیعی هم هست

زينب جون لطفا ميشه آدرس اونجايي كه رفتي اكو قلب رو بهم بگي و اگه تلفنش هم داري لطف ميكني 

بعد راضي بود خودت ؟ قيمتش  رو هم گفتي با دفتر چه شد ٦٠ درسته ؟ 

من ديروز رفتم دكتر صدري براي سونو ازش پرسيدم قيمت اكو قلب رو گفت هر قل ٤٠٠ 

عزیززم💗💗 انشالله خوشبخت باشی🙏😘 شماهم نازایی دارین مثل من😔😢

اره منم قراره میکرو بشم و خودم تنبلی خفیف و شوهرمم هم تحرک کم و تعداد کم اسپرم ۱۷ میلیون دکتر گفت باهمین تعداد میشه ای وی اف کرد بهش دارو نداد

زينب جون لطفا ميشه آدرس اونجايي كه رفتي اكو قلب رو بهم بگي و اگه تلفنش هم داري لطف ميكني  بعد ...

آره گلم راضی بودم، دکتر حسام دانش آموز 

بله دفعه اول با دفترچه 60 

دفعه دوم کلا رایگان!!!! 

البته یک قلو، ولی دو قلو هم بعیده گرون بشه

پایین تر از میدان ولیعصر، ک فیروزه، کلینیک صدر(به آفرین) 

86034831

86034834

86034839

86034836

گلم همین دکتر تو نیکان تعرفه اش 400 هست و همین کارو انجام میده، کیفیت دستگاه هم عالی بود

فقط خیلی شلوغه

عزیزم اگر هفته 18 سونو آنومالی بری دیگه غربال دوم نیازی نیست  همون سونو کافیه

هفته ۲۰ برم سونو آنومالی و اکوی قلبو با هم انجام بدم خوبه یا نه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
آره گلم راضی بودم، دکتر حسام دانش آموز  بله دفعه اول با دفترچه 60  دفعه دوم کلا رایگان!! ...

مررررسي زينب جون خدا خيرت  بده 

ميرم ميشينم آخه فرقش خيليه 😂😂

عزيزم چرا دوبار رفتي شما ؟ بعد با تامين اجتماعي بودي يا تكميلي ؟ 

واقعا ٤٠٠ خيليه براي هر قل

هفته ۲۰ برم سونو آنومالی و اکوی قلبو با هم انجام بدم خوبه یا نه

عزيزم من ١٨هفته و ٥ روز رفتم خوب بود