2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
سنتم کمه اره واقعا حق داری ولی پیگیر باش تا سنت کمه حیفه

سنم کمه 🤭دیگه سی ورد کردم ممنون که روحیه میدی ولی از من کوچکترا همه بچه دارن دیگه چه کنیم نمیشه جنگید بعضیا ۲۳سال دارن یکساله تو اقدامن بچه ندارن ناراحتن من اونارو می بینم کلا ناامید میشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خواهرجان،شمابایه بارناامیدشدی؟؟؟انشاالله طبیعی باردارشی محتاج دوارکترنشی عزیزم

آره از همون اولم این یبارم بخاطر شوهرم رفتم‌که فردا نگم کاری نکردم ولی بکر نمی کردم فقط سه تا جنین تشکیل بشه برامون ممنون از دعات انشاالله🤲🤲انشاالله که خدا هیچکسو ناامید نکنه🤲🤲 

متاسفم عزیزم ضدحال خوردم یه چند وقت بیخیال اقدام کنید..من مطمئنم طبیعی باردار میشی عزیزم

ممنون عزیزم از درکت برام دعا کن انشاالله که شماهم حاملگی شیرینیو پشت سر بزاری🤲🤲🤲

چند قلو بوده؟

سمانه فکر کنم یکی از کارهایی که کمک به مثبت شدن میکنه همینه تا از انتقال رسیدی تند و تند تو آشپزخونه کار کنی و بگی کاش نگیره چرا 3 تا انتقال دادن(خخخخ) ، انگار روزگار کلا لج افتاده باهامون، البته خدا خودش میدونه اون لحظه الکی گفتی واقعا هوات داره

دپر از شوخی بگو واقعا چیکارا کردی قبل انتقال؟ بعدش که میدونم کوزت بودی

لاکسمل عزیزم اره باید ببرم اونجا بخورم اصلا جالبه زنگ زده میگه بیا پرده های خونه رو باز کنیم بشوری ...

این جماعت همیشه فکر می کنن عروس داره فیلم بازی می کنه خودشو به ناززده نمی دوننن که...

ممنون عزیزم از درکت برام دعا کن انشاالله که شماهم حاملگی شیرینیو پشت سر بزاری🤲🤲🤲

ممنون عزیزم از دعای خیرت 💖💙 همیشه دعاگوتم اگه قابل باشم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سمانه فکر کنم یکی از کارهایی که کمک به مثبت شدن میکنه همینه تا از انتقال رسیدی تند و تند تو آشپزخونه ...

والله ما امیدوار بودیم خوشحال بودیم‌گفتیم هر سه تا می گیره یکیشم نموند دلمون خوش بشه ولی دقیقا بادمه تو یه گروه بودیم طرف می گفت اصلا امید نداشت ولی مثبت شو بنظرم می خواین مثبت بشید ناامید برید جلو🙄🙄

ممنون عزیزم از دعای خیرت 💖💙 همیشه دعاگوتم اگه قابل باشم  

حتما عزیزم ممنون واقعا دیگه شما می دونید درد مارو کشیدید می دونید چقدر انتظار سخته

ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نی های نازت بغل بگیری، راستی رمز موفقیتت چی بود؟ چیکارا کردی؟ ...

به این چیزا توجه نکن فقط باید خدا بخواد من ۳ تا پنج روزه با کیفیت بالا انتقال دادم ولی نشد فقط باید خدا بخواد 

من اون موقع نرفتم سونو.۱۹ رفتم برای آنومالی. بعدیش رو ۲۳ هفته رفتم. ولی یادم رفت وزن رو بپرسم . چون ...

مرررسي گلم يعني الان براي شما حجم آب ١١/٨؟ 

من ديروز كه ٢٠ هفته و ٤ روز بودم رفتم سونو آبشون ١٤ و اون يكي ١٦ كه گفت ١٤ كمه رفتم آمينو شوردادم منفي شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره نفس جون..نی نیم پسره قربونش برم 👶😍😍 هفته ده هم سونو گفت پسره.باورم نشد.این دفعه جدی گفت پسره ...

انشاالله که خیر هردوشونو ببینی عزیزم🙏🏻🙏🏻