2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
عزیزم طرازی به من هم اوابوست و کیوتن داد ولی تو رویان گفتن همون اوابوست کافیه مکمل کاملی هست دیگه کی ...

دوستان کیا دکترشون طرازی هست و توی هفته اخیر میرن پیشش؟

من یه سوال دارم   لطفا بدام بپرسه هر کی میبیندش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فیبروکیستیکه سینه ام، انشاءالله میخوام وارد سیکل میکرو بشم، داروهایی که بهم قراره بدن فیبروکیستی ...

بهرحال داروهایی ک میدن اکثرا هورمونی هستن 

ولی نگرانی زیادی نداره 

همونایی ک گفتم رو رعایت کنید و سالی یکی دوبار سونوگرافی سینه برید 

سلام بچه ها. بچه ها یه سوال،  شما از کی شیافتون رو از دو تا کردین یکی؟ 

من اونسری از دکترم پرسیدم، گفت هرچندتا دوست داری بذار، یکی،  دو تا،  سه تا. اصن نذار. خل بود اونشب. حالا نمیدونم از کی یه دونه بذارم. بیاید تجربه هاتون رو بگید لطفا. 😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

دیشب فیلم لیلا رو داد شبکه نمایش،کلی گریه کردم!😟😟

همسرمم میگفت من جای زنه بودم دیگه عمرا برمیگشتم سر اون زندگی. شبم که خواستیم بخوابیم برق رو که خاموش کردم همسرم به من میگفت من بمیرمم زن نمیگیرم. کلی بهم دلداری داد 😐😐

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم  تو اولین انتقال فرش از میکروی سوم

خداروشکر انشاالله خدا برات حفظش کنه خیلی داغونم اصلا فکرشو نمیکردم منفی بشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مریم جون حالا من که دعا میکنم کی بشه برم داروهای پانکچر رو بگیرم. این پریود سنگین تموم بشه یه کم بلک ...

انشاله انشاله که بعد از پری دیگه پریود نشی بری دارو بگیری😍😍😍😍و حامله بشی بحق این لحظه ی ملکوتی اذان....بعد از لاپرا زود نری دارو بگیری...تو حامله میشی من میدونم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دیشب فیلم لیلا رو داد شبکه نمایش،کلی گریه کردم!😟😟 همسرمم میگفت من جای زنه بودم دیگه عمرا برمیگشتم ...

ای جانم عزیزم 

چ همسر مهربونی خدا بهت ببخشه 

لیلا جون نمیدونم ی حسی بهم میگه زندگیتون عین بهشته 

سرشار از آرامش روح و روان و عشق خالص 🤩💖🌷

ک امیدوارم خیلی زود بهشت کوچیکتون پربشه از صدای خنده فرشته هات💖 

فقط میتونم بگم با نوشته هات حس خوب دارم 🥰

ببخشید یه سوال دارم خب الان سایز ۱۷ ۱۸ تا یکشنبه کیست نمیشه ؟  امشب باید اچ سی جی بزنم  ...

نه گلم چرا کیست بشن نترس

منم از این ترسا داشتم، ولی قطعا اون جور نیست که ترسیدی

حالا دیروز پانکچر چه طور بود؟ 

منم فیبروکیستیکه سینه ام، انشاءالله میخوام وارد سیکل میکرو بشم، داروهایی که بهم قراره بدن فیبروکیستی ...

نمی دونم دقیقا انشاءالله که هیچ اثری نداشته باشه ومشکلی نباشه خدا بهمون رحم کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خداروشکر انشاالله خدا برات حفظش کنه خیلی داغونم اصلا فکرشو نمیکردم منفی بشم

انشاله خدا ب دلت نگاه کنه و دفعه بعد آخرین باری میشه ک این راه سخت رو طی میکنی و هروقت ب دردونت نگاه کنی خستگیات هم از تنت بیرون بره