2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
بهار جون پر روحیه باش......قوی مثل مادر...انشاله ازمایشت مثبته

ممنون عزیزم از دلگرمیت بغض سنگینی تو گلومه مجبورم بخاطر شوهرم خودمو نگه دارم بخاطر مادرم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله بشه😢😢 سینه هام فیبروکیستیکه نمی تونم زیاد دارو بخورم گفتم یبار برم شانسمو امتحان کنم اون ...

برای فیبروکیستیک ویتامین ای خیلی خوبه 

سعی کن کاکائو شکلات نسکافه و چای پررنگ و کافئین رو از غذاهات حذف کنی 

حالا ک داری دارو میگیری بیشتر رو تغذیت بابت کیستهای سی‌نت مراقبت کن 

عزیزم الان در چه مرحله ای؟ ب منم طرازی اسید فولیک ۵ داده. هر روز و پره ناتال یک روز در میون. ب نظر ...

من منتظرم که هفته آینده پری بیاد و تزریقامو شروع کنم و وارد سیکل پانکچر بشم.منم شنیدم که بیش فعالی میاره ولی چیکارکنیم قربونت ...مجبوریم به هر سازی که میزنن برقسیم  .پره ناتال رو برای چی به شما داده؟ با این دارو آشنا نیستم.اینم مکمل برای قبل از بارداریه؟

برای فیبروکیستیک ویتامین ای خیلی خوبه  سعی کن کاکائو شکلات نسکافه و چای پررنگ و کافئین رو ا ...

حالا که مصرف کردم داروهارو گقتم یبار انجام بدم نتیجه بگیرم خیالم راحت بشه ولی امروز بی بی چکم منفی شد جنینم فقط سه تا برام تشکیل شده بود انتقال دادن اگه نشه باید از اول شروع کنم 

عزیزم تو اینستا چه پیجی یاد میده بافتنی رو از ابتدا و ساده و روون اگه میشناسی برام بزار🌷🌷🌷🌷

اینستا رو نمیدونم تو youtube میزنم اون کانال های انگلیسی عالی ان، کلید واژه میزنم میاره، مثلا یا رامپر از اول تا آخر آموزش میده و باهاش میتونی ببافی

روسی و ترکی هم زیاد هست ولی متوجه نمیشم چی میگن اگر کسی ترکی استانبولی بلده خیلی بیشتر میتونه استفاده کنه

آخه آدم این همه هزینه میکنه بازم قطعی نیست که همش فقط دلهره و استرس و دست پا زدن تو امید و ناامیدی

امیدت به خداباشه ما تاجایی که از لحاظ روحی جسمی ومالی توان داشته باشیم تلاش میکنیم بقیش رو میسپریم دست خدا ان شاالله که بهترین ها برای هممون رقم بخوره.به امید روزی که همه ی بچه های این تاپیک وهمه ی منتظر ها مادرررررر بشن🤰🤰🤰🤰.

آخه آدم این همه هزینه میکنه بازم قطعی نیست که همش فقط دلهره و استرس و دست پا زدن تو امید و ناامیدی

میدونی امید باید در کفه ی ترازو بیشتر باشه...اینجور استرست کم میشه.انشاله بزودی صاحب فرزندای نازی میشی...

دور از جون یک بیمار سرطانی رو در نظر بگیرید از نوع بدش اما باز پی درمان میره  برای رسیدن به هدفش که سلامتیه....با این تفاسیر تا جایی که میتونه هزینه میکنه....

الان در راه نازایی هم تا اونجایی که توان مالی هست باید ادامه داد.....کاری به توان جسمی و روحیش ندارم.

من خودم در طول روز لحظاتی میشه تو فکر هزینه های درمان نازاییم میرم و در خیالم شرمنده همسرم اما سریع میگم خدایا شکرت خب داره میره سر کار و درامد داره برای همین چیزا😂😂😂😂

....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من هم دایم در حال بافت هستم بهم آرامش میده.انگار به هیچ چیزی فکر نمی کنم جز بافتن.

آره واقعا عالیه 

این رنگ آمیزی بزرگسالان هم خیلی خوبه یا پازل های چندهزار تایی

واسه خانم هایی که خانه دار هستن و انتقال میدن پازل حل کردن عالیه یادشون میره انتقال دادن

انشاالله بشه😢😢 سینه هام فیبروکیستیکه نمی تونم زیاد دارو بخورم گفتم یبار برم شانسمو امتحان کنم اون ...

ی چیز جالب بگم 

چون خودمم این مشکلو دارم و تحت نظر هستم 

هر وقت میرفتم سونوی سینه توی اون تایم انتظار واسه رفتن ب داخل اتاق هر وقت از دیگران سوال میکردم میگفتن نا شکلات و کاکائو و نسکافه جزو لاینفک تغذیمونه 

من اینو توی ی برنامه طب سنتی دیدم ک خیلی تاکید داشت رو این موصوع

ی چیز دیگه گوجه فرنگی وقتی بخارپز میشه ویتامینهاش بهتر و بیشتر جذب میشن 

روزی یدونه گوجه فرنگی بخارپز 

ویتامین ای ولی با نظر دکترت ک چندبار در هفته بخوری 

چون محلول در چربیه زیادیش خوب نیست 

و البته و صد البته ورزش 

ی چیز جالب بگم  چون خودمم این مشکلو دارم و تحت نظر هستم  هر وقت میرفتم سونوی سینه توی او ...

ممنون ویتامین ای وگل مغربی می خوردم قبل از کارهای میکرو ولی دکتر جراح گفت وارد سیکل که شدی دیگه نخور بازم ممنون از راهنماییت 

حالا که مصرف کردم داروهارو گقتم یبار انجام بدم نتیجه بگیرم خیالم راحت بشه ولی امروز بی بی چکم منفی ش ...

عزیزم حق داری ناراحت بشی 

ولی نباید ناامید بشی 

بخودت و همسرت و تغذیت بیشتر برس 

مخصوصآ ب روحیتون