2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
من عکس رنگیم مشکلی نداشت..پلی کیستیک هستم مشکل از اسپرم همسرمه که میگفتن سرعتش خوب نیست اما جنینامون ...

آها متوجه شدم

گلم در حد سوال بپرس، که اونم نگه بذار حتما انجام بدم

آخه میدونی مثل تجویز آنتی بیوتیک آدم می‌ترسه پیشنهاد بده، آخه گاهی دکترا برای اینکه بیمار راضی باشه آنتی بیوتیک تجویز میکنن برای سرماخوردگی ساده، میترسم واسه هیسترو هم همین باشه واسه رضایت ما بگه بذار حالا که خودش گفته منم انجام بدم

مثلا بپرس برای شرایط شما چه قدر هیسترو کردن پیشنهاد میشه؟ در همین حد

هر چند خدا رو شکر هیسترو خیلی دستکاری محسوب نمیشه، لاپاراسکوپی خیلی حساس هست و با دقت باید تجویز بشه 

*اگر چند تا دکتر تجویز لاپاراسکوپی کردن حتما باید انجام داد*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم عزیزم، اتفاقا خیلی دوست دارم دکترت دوباره عکس رو ببینه شاید نفرات قبلی وقت نکردن شاید هورم ...

بغیر فیبروم سپتوم داشتم که اون فضای رحم رو گرفته بود. مگه سپتوم رشد میکنه؟ فکر میکردم مادرزایه سپتوم. به خدا شاید بخندی بهم اما خودم عکس هارو که میدیدم برام عجیب بود چرا رحم انقد کوچیکه؟ حتی فکر میکردم که خب این هرچقدرم کش بیاد باز جنین چه جوری تو این جا میشه؟ عکسام مال 3 سال پیشه. دکترایی که رفتم هیچکدوم عکس رو نگاه نکردن فقط نتیجه اش رو خوندن. حالا این سری برم بهش میگم حتما عکس رو ببینه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به سلامتی عزیزم. فکر کنم بیشتر از اینکه درد داشته باشه میترسی از سوزنهاش،برای تخمدان طب سوزنی میری ی ...

برا تخمدان و رحم باهم.نمیدونم شاید.اصلا درد نداره ها ی لحظه وقتی سوزن رو فرو میبره انگار پشه نیش میزنه ولی من روحی مشکل دارم با این قضیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله.فدای محبتت خواهری. یعنی اگر همین الان خدا بهم میگفت توی دنیا فقط 1دعاتو قراره قبول کنم اون ...

هر چی بگی حق داری... 

آره درد سوزن ها نیست، روحت اذیت شده ولی ان شاالله که این سوزنا راهی هست برای مادر شدنت

هر چی بگی حق داری...  آره درد سوزن ها نیست، روحت اذیت شده ولی ان شاالله که این سوزنا راهی هست ...

خداکنه اینبار دیگه این انتظار لعنتی تموم شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
امشب دارم میام تهران ببینم کجاست اونجا هم برم شاید فرجی شد اینبار وای لیلا جون طب سوزنی میرم تهران ...

میگفتن طب سوزنی درد نداره!

حالا واسه چی رفتین طب سوزنی براچی خوبه؟؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
زينب جان اگه يه روز يه قرص استراديول رو كم يا زيادتر بخوريم چي ميشه؟! من روزي سه تا استراديول دارم ...

عزیزم حتما زنگ بزن بگو از دکترت بپرسن 

ولی یادمه من یه بار اشتباه 5 تا خوردم به جای 4 تا کلی تاکید کرد دیگه تکرار نشه، ولی حتما زنگ بزن

سلام.عزیزمِ.ممنون شما خوبین...فرشته هات چطورن؟ عزیزم.من اصلا سر ازکار بچم درنمیارمِ.بعد20روز من هنو ...

عزيزم تا دو ماه اول همينطوره هم خيلي گرسنه شون ميشه و هم به قول شما حرص مكيدن دارن ، پس شير خشك هم بهش ميدي ، حالا پسر من تا ٢ ماه اول هر دفعه كه كامل شير خودم رو ميخورد بعدش همون حدود ٦٠ سي سي هم شير خشك ميخورد ولي فكر كنم تا ٦ بار هم ميخورد و خوابش هم خوب بود ولي الان هر بار شير خشكش حدود ٩٠ سي سي ميشه و چند روز هم هست متاسفانه شير خودم رو خيلي بد ميخوره البته وقتي حالت خواب آلود داره و چشماش بسته هست خوب ميخوره كه من هم همون موقع ها بهش ميدم . 

راستي يك چيز ديگه هم اينكه وقتي خيلي كوچيك هستن تا همون حدود دو ماهگي حتي وقتي يك بار هم پوشكشون رو خيس ميكنن خيلي اذيت ميشن و بايد سريع عوض بشن ولي بعد كه كم كم بزرگتر ميشن تحملشون بيشتر ميشه .

میگفتن طب سوزنی درد نداره! حالا واسه چی رفتین طب سوزنی براچی خوبه؟؟؟

والا هرکی میاد اونجا میگن درد نداره .من فکر میکنم مشکل من درد روحه نه جسم.

اینماه باید برا بار هفدهم انتقال بدم دکتر بهم پیشنهاد داد برا تخمدان و رحم برم طب سوزنی منم که منتظرم از دهن مبارک این دکترا ی چیزی در بیاد و تا من اونم امتحان کنم و انجام بدم .

شادن جون ونازی جون چیشد؟؟انشالله همه کسایی که امروز آز دارن با دست پر بیان اینجا🙏🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان  امروز رفتم سونو و خداروشکر قلب کوچولوی فندقم تشکیل شده،💖💖💖💖 ان شاء الله بحق ا ...

خدا رو شکر عزیزم مبارکت باشه،💓💓💓💓 ان شاء الله همیشه برات بتپه

راستی پیغامت تو خصوصی رو هر کار میکنم باز نمیشه 

عزیزم حتما زنگ بزن بگو از دکترت بپرسن  ولی یادمه من یه بار اشتباه 5 تا خوردم به جای 4 تا کلی ت ...

من 6تا هم خوردم .

هر چی بگی حق داری...  آره درد سوزن ها نیست، روحت اذیت شده ولی ان شاالله که این سوزنا راهی هست ...

زینب جان فولیکولی که روی 17..15..18 هست چرا بی کیفیت میشه؟؟؟ دیروز تو مطب خانمی دیدم که گفت فولیکول ها خوب بودن تخمک کشی کردم 17تا تخمک داشتم که 3تا جنین شده..گفت دکتر گفته تخمکای خودت بی کیفیتن!!! برام سواله چطور تخمکا بی کیفیت هستن؟؟؟

ایا به اندومتر ربط داره که بی کیفیت میشه؟؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥