2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
سلام خانوما میشه جواب سوالمو بدین دکتر به من گفت روز دوم پری برم پیشش.برای کارای انتقال من امروز ص ...

سلام عزیزم، دکتر من که برای انتقال میگه روز اول تا سوم، معمولا اینجوریه ولی بازم میخوای زنگ بزن بپرس که خیالت راحت باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر ناشکر من ،مرد عاشقی که ۶ سال ادعای عاشقی کرد تا بله رو گفتم پریروز با بطری اب زد تو صورتم و دعو ...

مونا جون اون که سالم بود چی شد؟ قلب اونم متوقف شده،؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون ارومم کردید شوهرمم اروم شد خداروشکر 🥰🥰چقدر خوبه شمارو دارم

وای عزیزم خیلی برات خوشحال شدم اصلا ناراحت نباش درست میشه شک نکن مبارکت باشه

شادن جان دوستم امیدت به خدا باشه حتما مامانی هسنی من مطمئنم عزیزم توکل به خدا منم توکلم به خداهست ا ...

قربونت برم، ممنون😘😘😘

منم سپردم دست خدا یعنی ازم کاری نمیاد تنها کاری که ازم میومد رفتن این مسیر سخت بود بقیش دست من نیست

میدونی نازجون اگه خیلی سختمه بخاطر اینه که اصلا امیدی به طبیعی ندارم مثلا اگه مشکلم تنبلی تخمدان بود یا مثلا شوهرم مشکل داشت میگفتم بازم یه درصد احتمال داره بعدا طبیعی باردار بشم ولی وقتی جفت لوله هام بستست دیگه امیدی نمیمونه تنها امیدم به همین آی وی افه که خدا بهم رحم کنه ازین راه باردار بشم

انشاالله هرکی این مسیرو میره خدا ناامیدش نکنه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر ناشکر من ،مرد عاشقی که ۶ سال ادعای عاشقی کرد تا بله رو گفتم پریروز با بطری اب زد تو صورتم و دعو ...

مونا جان عزیزدلم قل سالم و میگی؟ یا خدا چرا آخه

عزیزم اروم باش شاید اشتباه شده همسرت هم حتما اون بچه رو دوست داره مردا گاهی عصبانی میشن که نباید باهاشون کل کل کرد بعدش خودشون پشیمون میشن تو اروم باش و امیدت به خدا باشه عزیزدلم

خیلی متاسفم خانومی

جمله ای پیدا نمیکنم دردت رو تسکین بدم.تو این مسیر خیلی سخته از شوهر زده بشی.منم میخواستم قید همه چی رو بزنم .اما چه میشه کرد ک عشق به مادرشدن توی وجودمون هیچ جوره کم نمیشه

مونا جون یعنی هردوتا جنینت رو از دست دادی؟ وای چقدر سخت😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما من منتظر پری دوم بعد پانکچر هستم که ماهه پیش ۲۱ شدم الان کمر درد مثل پری دارم کسی بوده زودتر پری شده باشه البته خوشحال میشم روزدتر پری بشن😁

قربونت برم، ممنون😘😘😘 منم سپردم دست خدا یعنی ازم کاری نمیاد تنها کاری که ازم میومد رفتن این مسیر ...

میدونم عزیزم درک میکنم به حق حضرت زهرا که مامان شدی عزیزدلم توکل به خدا

عزیزم منم که طبیعی میتونم یه جور دیگه مشکل دارم اینکه بارداربشم سه ماه ترس و استرس و باید تحمل کنم تا از بدم بعدم منتظر باشم جوابش بیاد و مثل پارسال که گفتن پسرت بیمار هست و باید رضایت بدی سقط بشه 😓میبینی؟ پس منی هم که مشکل بارداری ندارم بازم نمیتونم دیکه ریسک کنم طییعی باردار بشم چون پارسال دیدم نتیجه اش چی شد و تنها راهpgdبود که لااقل بچه میدونی سالم انتقال میدن و بقیش دست خداست که چی بخواد برامون،در هر حال عزیزم امیدمون به خداهست تا صلاح و مصلحتمون چی باشه

احیانا همسرتون پیش دکتر صدیقی ویزیت نشدن؟ چون تو رویان اغلب این دکتر سرش شلوغه و اغلب خانم ها اصرار ...

ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم،اتفاقا همسرم رفت پیش سجادی،ولی خیلی امیدواری نداد گفت تا جواب azfبیاد.خودمم حس میکنم باید با بقیه دکترا ویزیت بشم تا بتونم یکی رو انتخاب کنم،فقط خدا کنه اگر قراره ایندفعه هم نشه بهمون بگن چون دیگه تحمل شکست رو ندارم،راستی تست ppdباید چند باشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میدونم عزیزم درک میکنم به حق حضرت زهرا که مامان شدی عزیزدلم توکل به خدا عزیزم منم که طبیعی میتونم ی ...

درست میگی عزیزم

انشاالله هر چی که خیره برای هممون پیش بیاد ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40