2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
قاصدك جون خيلي متاسفم انشالله كه خدا خودش زودتر كمكت كنه🙏 دوستم از حالتهاي بعد انتقالت ميگي و اينك ...

ممنون عزیزم.ازروز دوم بعدانتقال دل درد شبیه پریودی داشتم تا روز آزمایش بعدکه آمپولامو قطع کردم علائمم از بین رفت

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین به روحیت قابل تحسینه  یه دوره لستراحت میکنی دوره دوم میری برلی امتقال مثبت انشالله

ممنون عزیزدلم من از اولش که اومدم تو این راه میدونستم راه سختیه واسه همین آمادگی شکست هم داشتم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
آفرین به تو و آفرین به طرز فکرت عزیزم. معمولا باید ۲ تا پری بگذره. پری سوم انتقال می دند.ولی بازم از ...

پس انشاا... انتقالم نزدیکای عید میشه من اگه خدایی نکرده بازم نتیجه نگیرم یبار دیگه میرم تخمک کشی با شوهرم تصمیم گرفتیم اون سخت کار کنه تا هزینه ها رو تامین کنه منم همه تلاشمو بکنم ناامیدم نشیم تا نتیجه بگیریم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
واقعا؟ راستی امروز رفتم مطب کمر درد گرفتم البته دراز میکشم خوبمولی میشینم یا تکون میخورم یکم درد میک ...

نه اون دردا که خطرناک نیستن اصلا 

30 کم نیست ولی خو لب مرزی حساب میشه یه جورایی، توکل به خدا عملش راحته

زینب خانم قرص لتروزول خارجی میتونم بدون تجویزدکتربگیرم بخورم وطبیعی اقدام کنم؟بعدازیک ای وی اف منفی

اصلا عزیزم از این کارا نکن، مگه از جون خودت سیر شدی؟ 

گلم کلا تعداد دفعاتی که لتروزول میشه تجویز کرد 6 دفعه هست(یه متخصص زنان میگفت) 

پس سرخود داروی هورمونی جای خود، مکمل هم نخور

من خیلی نگران جواب ازمایش وعکس سلم....اگه مثبت باشه میکرو عقب میفته؟تاپیکم زدم😔

یسنا جان توتاپیکت برات پست گذاشتم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
والا زمان ما سیکلوژست زیاد بود به همه یا آمپول میدادن یا سیکلوژست یا فرتیژست  الان احتمال میدم ...

اندومترین یه جوریه.اصلا همین که فقط واژینال باید بزاری خودش یه عذابه.من دو روز اندومترین استفاده کردم بهد از پانکچر خیلی اذیت شدم.طاقت ندارم واسخ بعد از انتقال هم بگم اندومترین.خودم حتما بهشون پیشنهاد میدم سیکلوژست یا فرتیژست برام بنویسن یا آمپول بهم بدن.حاضرم درد و کبودی آمپول رو تحمل کنم اما اندومترین استفاده نکنم😖😖😖

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
زینب جون استرادیول خارجی گرفتی؟؟ چی استفاده کردی خوردنی که اندومترت خوب شد؟؟

گلم همون ایرانی 

فقط اون موقع ماه رمضان بود روزه میگرفتم نمیتونستم آب بخورم زیاد و پیاده روی برم

دیگه دکترم گفت روزه نگیرم و آب زیاد بخورم و 4 تا استرادیول کرد برام و گفت هر 6 ساعت با آب زیاد پیاده روی هم کردم خوب شد 

به خوراکی خاصی برای ضخیم شدن آندومتر اعتقاد ندارم

ولی دوستان بودن که از لوبیا سبز و گوجه فرنگی نتیجه گرفتن در کنار پیاده روی و آب زیاد و تقسیم دوز 

پس کلا قیدش رگ بزنم فعلاً بهتره 😖😖😖 کلا این پرهیزها تا آخر بارداری یا فقط سه ماهه اول؟؟ 

من هنوزم سیر ترشی خیلی کم میخورم

بیشتر به خاطر یه حرف قدیمی که نمیدونم درسته یا، میگن برای هوش بچه خوب نیست

عوضش ماهی و امگا 3 ثابت شده برای هوش خوبه، بعد از هفته 20 دکترم برام شروع کرد 

که اون هم تاکید داشت طبیعی ماهی بخورم اگر نشد کپسول مکمل امگا 3 به جبرانش بخورم

دوستان رفتم برای ترشحات ، چک کردن تست فرن دادم ، کیسه آب نبود، سونو هم دادم ک حجم کیسه آبا خوب بود. ...

عزیزم اگر دکتر تجویز کرده بخور با خیال راحت

واسه منم عفونت باکتریال بود آموکسی سیلین نوشت یک هفته