2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
من سونو هم دادم. آبشون خوب بود. ولی اصلا زیاد داخل نمیبرن. همون اوله. ولی خوب آدم یه حسی داره.

حالا گفتم اشكال نداره تحمل ميكنم ولي دكترم گفت چون خونريزي داري جوابش درست در نمياد

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخی عزیزم چرا اخه،هماتومت چند سانته؟

چند بار داشتم كه سايزشون متفاوت بود آخرين بار ٧٠ بود كه تو سونو آنومالي شده بود ٤٠ 

من نميدونم انقدر هماتوم از كجا در ميارم 🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم!عملش سخته؟واینکه زمان مشخصی انجام میشه؟ وهزینه اش تقریبا چقدر میشه؟

عزیزم ناشتا باید باشی بعدشم مسکن و انتی بیوتیک بهت میدن بخوری نهایت دردشم تا یکی دوروزباشه سخت نیست هزینشم بستگی ب این  داره دولتی بری یاشخصی بین ۱تومن تا۳.۴تومن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
زینب جون تو سونو بهم نشون داد به لخته خون بود اصلا کنار ساک نبود هیچکد‌وم از ساک ها ، گفت این لخته ه ...

آره گلم این جوری هم میشه، کم خطر ترینش همینه

منم از بس هماتوم ها پشت جفت بوده اون جوری نوشتم 🙈🙈🙈🙈🙈

واقعا از کجا درمیاد واسه منم سواله 🤣🤣🤣

از دكتر پرسيدم گفت مشخص نيست 

زینبی رویان فگر کنم اندومترین بیشتر میده درسته؟ اگه خواستن اندومترین برام بنویسن میشه بهشون بگم فرتی ...

والا زمان ما سیکلوژست زیاد بود به همه یا آمپول میدادن یا سیکلوژست یا فرتیژست 

الان احتمال میدم کم شده اندومترین میدن که دوزش 100 هست

درسته خیلیا با همین اندومترین مامان شدن ولی فکر میکنم فرتیژست 400 قطعا بهتره 

آمپول که دیگه کلا مطمئن تره تو این شرایط 

می تونی سه روز یکبار بوی برات آمپول بنویسن

ده تا تخمک داشتم دوتا فقط جنین شدش، دلیلشم دکترا نمیدونن

تیارا جان همه پستهات رو خوندم، واقعاً متأسفم از اتفاقاتی که داره برات میوفته...

من کوچیکتر و کم تجربه‌تر از اونی هستم که بخوام چیزی بهت بگم یا راهنماییت کنم. فقط چون منم بار اول که پانکچر شدم ۱۰ تا تخمک داشتم و ۲ تا جنین تشکیل شد برام، دارم برات مینویسم.

من تنبلی شدید تخمدان دارم و همسرم مشکلی نداره. ما وقتی فهمیدیم باید آی‌وی‌اف کنیم فکر میکردیم مرحله سختش برامون گرفتن تخمک با کیفیت هست بعدش دیگه با اولین انتقال جواب مثبت میگیریم ولی اینجوری نبود. ببین من اون موقع ایران نبودم و وقتی از دکترم توضیح خواستم که چرا اینجوری شد بهم گفت آی‌وی‌اف یه پروسه آزمون و خطا هست مخصوصاً بار اولش، چون ما نمیدونیم بدن اون خانم چجوری به داروها جواب و عکس‌العمل نشون میده. اون ۲ تا جنین رو ۲ بار برای من انتقال دادن و هردو منفی شد. بخاطر هزینه‌های زیاد اومدیم ایران که دوباره از اول شروع کنیم. این بار ۱۹ تا تخمک داشتم که ۸ تا جنین شد. ۸ تا جنینی که توی ۲ بسته فریز شد یعنی من بازم ۲ بار فرصت انتقال داشتم. با اصرار خودم دکترم آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو برام‌ نوشت و با جوابش رفتم پیش زرنانی، اون بهم اطمینان داد که من هیچ مشکلی ندارم! فقط مهم پیدا کردن بازه زمانی مناسب برای انتقال جنین به رحم هست برای کیس من. خوشحال از اینکه پس اینار نتیجه میگیرم چون خیالم راحت شده که مشکلی ندارم، بار اول ۲ تا انتقال دادن و ۲ تای دیگه رو گفتن برای فریز مجدد مناسب نیستن. اون انتقالم منفی شد. ۱ فرصت دیگه بیشتر نداشتم، به شدت استرس گرفته بودم و اصلاً دلم نمیخواست برای بار سوم پانکچر بشم. جنین شناس بهم پیشنهاد پی‌ار‌پی رو داد، دکترم هم قبول کرد. روز انتقال بهم گفتن بجای ۲ تا ۳ تا انتقال میدیم. سرت رو درد نیارم وقتی توی ناامیدترین حالت ممکن بودم جواب آزمایشم مثبت شد.

ببخشید خیلی طولانی شد! خواستم بهت بگم فقط اینجا نیست که برای منفی شدن دلیلی ندارن، همه جای دنیا همینجوریه، حتی اگر زیر نظر بهترین پروفسورهای دنیا توی این زمینه باشی...

امیدوارم خدا بهترین راه رو جلوی پات قرار بده...  💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
والا زمان ما سیکلوژست زیاد بود به همه یا آمپول میدادن یا سیکلوژست یا فرتیژست  الان احتمال میدم ...

زينب جون جواب اين سل فري رو ميبيني گلم ؟ بعد فقط همينه ديگه ؟

سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

تیارا جان پزشکت کی بود که این جوابو بهت داده؟به منم گفتن باید تخمک اهدایی بگیری.در حالیکه مشکل ما از اسپرمه نه تخمک.رویان با این عظمت پاسخگوییش صفره.شوهر منم گفت دیگه نیاییم رویان.بریم شهر خودمون.همه شون همینطورن.صبر ندارن.از عصبانیت یه چیزی میگن.سر فرصت بازم شرایط پدر و مادرتو بهش بگو و بگو که ما باید کنار هم باشیم تا مشکلمونو بنونیم حل کنیم.

خدایا شکرت