2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
سلام زینب جان خوبی عزیز  نینی گولو خوبه  من ی مدتی نبودم مادرم بستری بود ک خدارو ‌‌کر خت ...

سلام بسارا جان

دختر گلت چطوره؟

انشاله سایه مادر با افتخار همیشه بر سرتون باشه...

قدر این گلا رو نمیدونیم😑دیروز مادر زنگ زده میگه خیلی وقته یبار در روزم بسختی تلفنمو جواب میدی😶😶😶بعد میگه مادر شما حالتون خوب باشه من شادم انشاله پول تو راه دکتر ندید😢اینو میگه بی صدا اشکم جاری میشه

خدا حافظشون باشه که واقعا انقدر مشغله ی فکری داریم که نمیرسیم بهشون😥

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم HMG عضلانی هست FSH ها زیر جلدی یا تو بازو یا دور نافی هستن نه عکسو ندیدم هنوز

اولیشونو برعکس زدم حالا چی میشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
@زینبی_بابا   عزیزم با عرض معذرت سیر ترشی هم نمیتونم بخورم؟؟ 😩😩😩 و اینکه درسته که میگن شل ...

شلغم رو نمیدونم

ولی سیر ترشی هم زیاده روی نکن، میدونم سخته منم شکموام 🤭🤭🤭🤭

پنج حبه سیر برابر با یک قرص آسپرين هست به اینم حواست باشه 

@زینبی_بابا   عزیزم با عرض معذرت سیر ترشی هم نمیتونم بخورم؟؟ 😩😩😩 و اینکه درسته که میگن شل ...

وای عزیزم دلم میسوزه

عجب ویاری داری....بابا یکم بخور هم ترشی هم سیر ترشی...من یادمه کلی ترشی میزاشتیم جلو زنای حامله میخوردن بعد میگفتن فلانی ترشی میخوره بچش اینه فلانی شیرینی دوست داره بچش فلانه.....

کم بخور مطمئن باش معجزه خدا محکم بدلت چسپیده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه دیگه زینبی جون.به حرف شوهرم گوش کردم از امروز هم خونریزیم شروع شده.ولی حالت تهوع هنوز هست کمیدونم ...

دلارام جان چی کار کردی آزمایش ها رو، ببخشید دیروز خیلی گرفتگی شکم داشتم نتونستم برم بالا بپرسم برات

دلارام جان چی کار کردی آزمایش ها رو، ببخشید دیروز خیلی گرفتگی شکم داشتم نتونستم برم بالا بپرسم برات

سلام زینبی جون.خوبی گلی؟ نی نی گوگولی خوبه؟ 

ممنون عزیزم که به یادم بودی.هیچی امروز رفتم آزمایشات رو انجام دادم.اولش که لوله های نمونه گیری رو دیدم ترسیدم آخه حداقل ۱۰ تا لوله بود.شوهرم بیچاره اینقد نگران شده بود که میگفت برم برات جگر بخرم بیارم همینجا بخوری جون بگیری بتونی تا ماشین بیای.ویتامین دی و کلسیم هم دیشب رفتم درمونگاه دکتر برام نوشت.گفتم دیگه کامل باشه که اگه از همه نظر چک بشم.راستی داشتم فاکتور رو نگاه میکردم دیدم شما درست میگفتی اکثر آزمایشات رو برام نوشته آقای دکتر.خدا خیرتون بده که راهنماییم کردی.

امروز که منتظر نشسته بودم اسممو بخونن برم پذیرش یه خانمی اومده بود برا آزمایش غربالگری اول.خیلی جوون بود اصلا بچه بود هنو.بعد ازش پرسیدن آی وی اف بودی گفت آره نمیدونی چه ذوقی کردم همش خودم رو جاش تصور میکردم.نمیدونم چرا ولی اینقد ذوق داشتم انگار خودم باردار بودم.ان شاالله روزی همه ما منتظرا.میدونم خیلی زود نوبت ما هم میرسه. ولی در کل خیلی باحاله یکی که همدرد خودته رو ببینی که بارداره اونم از نزدیک😊😊هر چند نمیدونم مشکلشون دقیقا چی بوده. دقیقا مثل اینه که یه چیز خیلی خاص رو دیدی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
🙃زینب مامانی نزنی منو ها منم از دیشب فکر ضخامتم ...آخه آندو من رو شش7 بود. فردا برم ببینم چنده.... ...

چه خبره خواهر روز 12 ضخامت 17 چی میخوری؟ چکار میکنی؟ من دفه قبل با گریه ضخامتم بالا میرفت 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم