2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
نگران نباش یا همونه یا نهایت شده 9 چرا امروز همه استرس ضخامت گرفتین😉😉😉😉😉 خیالت راحت راحت ماما ...

🙃زینب مامانی نزنی منو ها منم از دیشب فکر ضخامتم ...آخه آندو من رو شش7 بود.

فردا برم ببینم چنده....خدا کنه وضعیت فولیها  رو به رشد و هم اندازه باشه😪دعا کنید من پانکچرم و تخمکها و جنین خوب داشته باشم...

در پانکچر قبلی روز 12 ضخامتم بالا 17بود😕

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙃زینب مامانی نزنی منو ها منم از دیشب فکر ضخامتم ...آخه آندو من رو شش7 بود. فردا برم ببینم چنده.... ...

عزیزم آخه شما به این گلی دلم نمیاد خشن باشم باهات

نگران نباش عزیزم ضخامت تو سیکل پانکچر هیچ وقت کم نمیشه،

دعا کن زیادی بالا نره😉😉😉

بله عزیزم 

ببین من امپول گرفتم عکسشو بزارم .ببین

فکر کنم جابجا زدم.عضلاتی و زیر جلدی رو

قاطی کردم کدوم هاش ام جیه کدوم اف اس اچ

الان عکس میزارن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم کاملا میفهمم چی میگی استرس داری نگرانی مراحل کار طولانیه  ولی واقعا تعداد تخمک و جنین د ...

میدونی زینب جون من میگم احتمال یک فولی و تخمک خیلی کمه خب چرا دکتر مریض رو بیهوش کنه؟چرا پانکچر کنه؟این کار برای مرحله ی اخره که مجبور باشند و بگن خب یکی هم یکیه....

وگرنه دکتر که خدا نیست بنده خدا....آزمون و خطا هست میدونم.

حرفم اینه که اگر تمام دکترا با وجدان تصمیم میگرفتن مثلا مریض رو در جایگاهی مثل خواهر خودشون میدونستن و بهترین راه رو پیشنهاد میدادن خیلی کارها رو لازم نبود مریض ها انجام بدن....باور کن.....

وقتی وارد مطبی میشم که اشنا هستم و دکتر میگه چون فلانی هستی حتما پیشنهاد میدم فلان کار رو کنی تو دلم میگم خدا جون تو این وسط اشنای بقیه ی مریضا شو و بهترین درمان رو بزار جلوی دکتر براشون.

دیدم که میگم.....کاش دکترا مسئولتر میدیدن خودشون

حرفت حقه...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم آخه شما به این گلی دلم نمیاد خشن باشم باهات نگران نباش عزیزم ضخامت تو سیکل پانکچر هیچ وقت کم ...

من نگران بالا رفتنشم نه پایین اومدن مهربونم

انشاالله❤ آخی نازی😍😍😍 خدا حفظش کنه، وای من عاشق دخترم یعنی خیلی دوست دارم خدا مامانت رو برات نگ ...

خدا رحمت کنه مادرتو...مطمئن باش دعای خیرش همیشه برات هست

خدا رحمت کنه مادرتو...مطمئن باش دعای خیرش همیشه برات هست

ممنونم مریم جان❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میدونی زینب جون من میگم احتمال یک فولی و تخمک خیلی کمه خب چرا دکتر مریض رو بیهوش کنه؟چرا پانکچر کنه؟ ...

متوجه شدم عزیزم

چی بگم عزیزم، شاید باور نکنی ولی دیدم با دو تا فولی طرف پانکچر کرده مامان هم شده ولی انصافا با یک فولی پانکچر نباید کرد، یا باید کنسل کنن یا iui

ان شاالله همه از دست دوا و دکتر راحت شیم هر چه زودتر

کاش دکترا همدلی بیشتری میکردن خیلی اثر داره

یادمه همسرم که اورژانسی عمل شد تو لبافی نژاد خیلی نگران بودم و استرس داشتم و حرص میخوردم، کارشون هم خداییش درست انجام داده بودن ولی اگر یه کم همدلی میکردن اون قدر استرس و عذاب نمی کشیدم

همش میگم خدا رو شکر به خاطر بچه در گیریم، خدا به داد بیماران خاص برسه که تحریم و برخورد بد و.... رو باید کنار درد و بیماری خودشون تحمل کنن

الهی هیچ کس بیمار نشه و هر کی بیماری داره زودتر شفا پیدا کنه

@زینبی_بابا   عزیزم با عرض معذرت سیر ترشی هم نمیتونم بخورم؟؟ 😩😩😩

و اینکه درسته که میگن شلغم برای کسانی که کم کاری تیروئید دارن، خوب نیست؟؟ امروز این مطلب رو شنیدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من نگران بالا رفتنشم نه پایین اومدن مهربونم

🙈🙈🙈🙈🙈

آهان 

والا اون رو دیگه باید چک کنن اگر بالا رفت زیادی فرش انتقال ندن

چون بالا رفتنش هر چی فولیکول بیشتر باشه، ضخامت هم بیشتره

ولی اگر با فولی کم ضخامت خیلی بالا رفت بهتره بررسی بشه