2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
راستش بیشتر غصه اینو الان میخورم که با شوهرت همکاری. حداقل کاش تو روز همو نمیدیدین نمیدونم چه نسخه ...

تو روز گاهی همو میبینیم ولی متاسفانه همکار مشترک زیاد داریم که هردومونو میبینن و همش درحال فضولی و تجزیه و تحلیلن یه عده از همین آدمها بعد از ما ازدواج کردن و بچه دارن همش تو گوش همسرم میخونن نمیخوای بچه دار بشی بابا شدن خیلی لذت داره حتی بچه هاشونو میارن محیط کار و براش غش و ضعف میرن حتی بهمون گفتن که چقدر دنبال پول هستید فکر میکنن من دنبال پولم و نمیخوام بچه دار بشم که از کار نیام بیرون ، تمام دور و اطرافیانمون درحال ضربه زدن و کنایه هستن من میتونم خیلی ها رو بیخیال بشم و واگذار کنم به خدا ولی همسرم مرده و به قول خودش غرور داره نمیخواد تو دید بقیه مشکل دار بنظر برسه ،،، ببخشید سرتونو درد میارم ، فعلاً که دکتر رفتن تعطیله تا ببینم بعدا چی میشه 

من ندیده بودم این پست رو یعنی خدایی میگن کرم از خود تنه درخت خودش میزنه بیرون در وصف تو هست 😡 نمی ...

وای ترسیدم. خدا کنه پست منو پیدا نکنی وگرنه منم دعوا میکنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو روز گاهی همو میبینیم ولی متاسفانه همکار مشترک زیاد داریم که هردومونو میبینن و همش درحال فضولی و ت ...

اگه تونستی یه روز جیم بزن برو کوه حضرت خضر دو رکعت نماز بخون. نمیدونم کجاست یا تنهایی میشه رفت یا نه. اما از قدیم شنیدم خیلی حاجت میده. منظورم اینه به آبروش خدا حاجت تورو میده. الانم یه نفر تاپیک زده راجع به حضرت خضر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مال من بیشتر میشه سری قبل روز یازدهم ضخامتم12 بود که البته منفی شدم الان هم هنوز یه هفته دیگه مونده ...

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم از روزیکه پروژسترون بزنین دیگه بالاتر نمیره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزیزدلم از محبتت...اره باید هرروز کنم سرمو.این درمانگاهها هم انقدر ناز میکنن یه سرم بزنن که.با ...

عزیزم اره حتما بگو خونه بیان بزنن برات

منم همین کارو کردم و گرنه معده و کلیه ام نابود می‌شد

ان شاالله زودتر خوب و سرحال میشی از بارداریت لذت میبری

من ندیده بودم این پست رو یعنی خدایی میگن کرم از خود تنه درخت خودش میزنه بیرون در وصف تو هست 😡 نمی ...

اوه اوه ..مریم جون عصبانی میشود🏃‍♀️ 🏃‍♀️

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وای ترسیدم. خدا کنه پست منو پیدا نکنی وگرنه منم دعوا میکنی

پست خود تو شیطون رو دیدم که به تیار گفته بودی....

بخدا گناه داره زندگی و آرامش زندگی اینجور بهم بخوره....

مرد خودخواه....اگر سر سوزن خودش مشکل داشت میگفت به کسی نگیما🙄اخه تیار نیاز به ارامش داره بعد دختره خل😉فکر شوهرشه شوهری که میگه جار بزن من بعنوان مرد مشکل ندارم  و زنم مشکل نازایی داره😨اگر تیار گفته بود بخاطر این حرف شوهرم جدا بشم منطقی بود؛ نه اینکه حق😤😰شوهرش بچس😬و بخدا این بگم زن بگیره😡

وای نمیتونم جلو خشم خودمو بگیرم😆

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
@زینبی_بابا     زینب جون سلام، شدیداً تب کردم و حالتهای سرماخوردگی دارم، از عوارض آمپول ...

عزیزم عوارض الونوا رو نمیدونم ولی فکر کنم سرما خوردی

اون ترشحات هم کاملا طبیعی هست و نگران فولیکول ها نباش، الان سیکلت دست دکترت، آزاد نمی شن فقط جارو برقی نکش چون دارن تخمدان هات بزرگ میشن بهشون فشار نیاد

من همسرم آزواسپرم بود بخاطر داروهایی که مصرف کرده بود آزو اسپرم شده بود ما هم یکبار بهمن پارسال میکر ...

خداروشکر عزیزم ...انشاءالله سالم بگیری بغلت ..ما منتظر رو هم دعا کن

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏