2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ایشالا مثبت میشی ، روز چندم سیکل برات انتقال میده؟ جنینات چند روزه است؟

روز 14 سیکل،جنین هام سه روزه ان.

به نظرتون چند درصد احتمال داره از سه تا جنین،سه تاش بگیره؟؟؟؟

برو تو سایت طب سبز نوشته ۴دقیقه بیشتر نباید بجوش بعد زیرش وخاموش کن ۲۰دقیقه بزار دم بکشه بعد صاف کن ...

خرنوب بنظر من خیلی خوبه منم پودرش کردم شبا برا همسرم دمنوش درست میکردم می‌خورد، فعلا نرفته آزمایش بده ببینیم که چقدر رو اسپرم اثر داشته ولی من این ماه چند روز عقب انداختم امروز رفتم آزمایش دادم گفتن بارداری عدد بتام 107هست یکم برا اون نگرانم فقط اونم توکل به خدا دو روز دیگه دوباره تکرار میکنم آزمایشو

@زینبی_بابا    

زینب جون سلام، شدیداً تب کردم و حالتهای سرماخوردگی دارم، از عوارض آمپول الونوا می‌تونه باشه؟ بعدش من آمپولو شنبه روز سوم پریود زدم امروز روز هفتمه، چرا امروز اینقدر ترشح دارم، یهو مثله آب ازم میریزه، شما دلیلشو میدونید؟

توی تب دارم میسوزم , ,همسرم هم ماموریته، تازه فردا ظهر باید برم خانم دکتر عارفی سایز فولیکولمو ببینه

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

من همسرم آزواسپرم بود بخاطر داروهایی که مصرف کرده بود آزو اسپرم شده بود ما هم یکبار بهمن پارسال میکرو انجام دادیم که متاسفانه منفی شد، چند ماه پیش رفت آزمایش داد فهمیدیم که اسپرم اومده بالا تقریبا 30ملیون بود اگه اشتباه نکنم، دکترا هم خیلی تعجب کرده بودن مثل معجزه بود رفت طب سنتی بهش خرنوب داده بود که پودر کنه و مصرف کنه که من این ماه براش درست کردم فکر نمی‌کردیم به این زودی اثر کنه که خدا رو شکر اثر داشت گفتم تجربم برو بگم ان شاء الله که شما ها هم استفاده کنید و براتون نتیجه داشته باشه

سلام بچه ها من دو روز پیش انتقال جنین بلاست داشتم به خلطر شباف ترشح داشتم نوار بهداشتی مزاشتم که ترشحاتش سفید یود از دیروز ترشحاتم زرده امروز بیشتره رنگش نگراندشدم آیا طبیعیه یا عفونت دارم😔تو رو خدا جواب بدید

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
دیگه نمیزاره آز بدم، خودمم میترسم این آز هارو بدم و بازم منفی بشه و زندگیم جهنمی تر بشه درواقع دیگه ...

عزیزم نیازی نیست بهش بگی خودت درمانتو ادامه بده. در مورد انتقال منفیتم باید به همسرت می گفتی ممکنه مشکل از جنین و اختلال کروموزومی باشه.دروغم نگفتی

روز 14 سیکل،جنین هام سه روزه ان. به نظرتون چند درصد احتمال داره از سه تا جنین،سه تاش بگیره؟؟؟؟

بسلامتی نمیدونم ولی دکتر من به جنین های سه روزه امیدوارتر هست قراره برای من هچینگ هم کنه امروز روز ده سیکلم هست 

عزیزم نیازی نیست بهش بگی خودت درمانتو ادامه بده. در مورد انتقال منفیتم باید به همسرت می گفتی ممکنه م ...

آخه متاسفانه این دکترا هیچی درمورد انتقال منفی نمیگن فقط میگن ما که گفتیم شانس در بهترین حالت 40 درصده دیگه بقیشو هیچی نمیگن مشکل چی بوده 

برعکس من میگم دست خودم خوبه😅 همسرم فقط پروژسترون میزد که واقعا قلمبه میشد حتی تو دوتا سرنگم خالی می ...

عزیزم انوکسات واسه کدوم شرکته ک اینقدسوزنش خوبه؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خیلی خوبه که شاغلی. اینجوری حداقل درگیر کار میشی کمتر فکر میکنی. تازه کوچولویی ۳۳ که سنی نیست. اینا ...

میگما دیشب تا صبح هردومون بیدار بودیم دیدم همسرم گریه میکنه خیلی دلم براش سوخت و عذاب وجدان گرفتم ،،، ایشون تا حالا حرفی از جدایی بابت این قضایا نزده و منم درسته که خانوادم همه جوره منو قبول میکنن ولی شرایط خانوادم جوری نیست که شرایط جدایی داشته باشم خودشون به اندازه کافی مشکلات زیاد و بزرگ دارن و همینطور مشکلات جسمی که دیگه خبر جدایی من ضربه بدیه براشون و حتی جبران ناپذیر میتونه باشه ،، با این اوصاف نمیخوام یکی بخاطر من فکر کنه از حق طبیعیش محروم شده و ممکنه حتی چند سال دیگه پشیمون بشه بنظرتون خودم پیشنهاد جدایی به همسرم بدم ؟؟؟ شاید بره با یه دختر کم سن و جون ازدواج کنه بتونه پدر بشه 

نمیدونم این آتیشو بندازم تو زندگیم بعدش پشیمون نمیشم یا اینکه ممکنه هیچ وقت بچه دار نشم و بعدها خودم یا همسرم پشیمون بشیم که چرا زودتر این کارو انجام ندادیم ؟؟؟ واقعاً طاقت دیدن اشک هیچ کسیو ندارم مخصوصا اگه یه طرف قضیه خودم باشم ،،، موندم بخدا