2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
من سرسقطم پیش یه دکتری میرفتم دکتر فریبا امیری. ازش پرسیدیم چرا سقط شد گفت تو خیلی حاملگی ها پیش میا ...

از نظر اخلاقی و حرفه ای کار پزشک شما درست بوده

پزشکی که نازایی کار می کنه می دونه که این مسئله از نظر اخلاقی و مشکلات خانوادگی خیلی مهمه

همین طور راحت برچسب نمی زنن که مشکل از خانومه یا آقا

مگر اینکه یه مشکل اساسی باشه مث آزواسپرمی یائسگی زودرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرسقطم پیش یه دکتری میرفتم دکتر فریبا امیری. ازش پرسیدیم چرا سقط شد گفت تو خیلی حاملگی ها پیش میا ...

لی لا جون کار دکتر امیری کاملا درست بوده ولی اینکه گفته برو نصر معنیش اینه که با اصول کار نصر اشنا نبوده چون ایشون در پیشنهاد اهدایی از هر دکتر دیگه ای که فکرشو بکنیم پیشقدم تره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نمیدونم به ما هم طب سنتی گفته بود پودر کنید، منم یه قاشق از پودرش می‌ریختم میزاشتم سه چهار دیقه می‌ج ...

نمیدونم من از طب سبز خریدم گفت اصلا پودر کردن و مخلوط کردن باهرچی درست نیست دیگه الله اعلم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آره برو بهش بگو خودت بیچاره کن، تو خواهر من اول دلت به حال خودت بسوزه هیچ کس به اندازه خودت مهم نیست ...

من حالش رو درک میکنم یه وقتایی آدم جدا کم میاره. یه بار از مطب دکتر رفتیم منزل پدریم. یواشکی رفتم تو اتاق به خواهرام گفتم با شوهرم حرف بزنن که منو ول کنه بره دنبال زندگیش. یهو شوهرم اومد تو اتاق قیافه منو که دید از خواهرام عذرخواهی کرد گفت شرمنده خواهرتون دیوونه شده. دیگه منم کلی گریه کردم و کولی بازی که طلاقم بده دید بیخیال نمیشم گفت باشه بیا ببینیم دردسر میکرو کمتره یا ازدواج مجدد؟دیگه با شوخی و مسخره بازی ختم بخیر شد. به خدا حتی بهش گفته بودم مهرم رو کامل میبخشم. حالا به نظرم تیارا باید به این جمله( دردسر میکرو کمتره یا ازدواج مجدد) واقعا بشینه فکر کنه. بعدم از کجا معلوم که رفتن یه زن دیگه گرفتن و اونم مشکل نداشت؟ جدا چه تضمینی هست؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من حالش رو درک میکنم یه وقتایی آدم جدا کم میاره. یه بار از مطب دکتر رفتیم منزل پدریم. یواشکی رفتم تو ...

لی لای مهربون در چه حالی هستی؟ کی مامان میشی؟ آخه همه که مثل هم فکر نمیکنن، احتمال هم داره مثلا شوهر تیاراتیام خیلی دوسش داره و دلش ازدواج مجدد نمیخواد ولی فکر میکنه اگر همه بدونن که ایراد نذاره یعنی مردانگیش کامله و چیزی از بقیه مردها کم نداره! این تصور خیلی از مردهاس

خودت چه میکنی؟ کی پانکچر میکنی؟ سر کار میری؟

منم دیروزسونو دادم روزدهم ضخامتم‌۸بودگفت شنبه انتقالم هست دس چرابرامن زودتره؟🧐

نمیدونم والا سری قبل هم روز هفدهم برام انتقال داد که متاسفانه منفی شدکه البته روز یازدهم که رفته بودم سونو ضخامتم 12 و سه خطی بود امروز که به ماماش گفتم برای الان ضخامتم کمه گفت اصلا خیلی هم خوبه

ممنونم خانمی از توضیح دادنت مهربون ان شاءالله بسلامتی بیادبغلت گل پسرت من یکم نگران امپولاش هستم و ...

عزیزم نگران نباش همه ما از آمپولاش وحشت داشتیم تو ذهنمون پنی سیلین مونده ولی اصلا یه سری تزریقات رو حتی متوجه هم نمیشی😉😉😉حتی خودت به خودت هم آمپول میزنی

اونم خدا رو شکر کن رو شده و الکی سیکلت رو شروع نکردن، خیلی عالیه کامل بررسی دارن می کنن، دیرتر شروع بشه و یکباره مثبت بشی بهتر از اینه که چند بار هول هولکی و بی نتیجه خدای نکرده

ضخامت بالای 6.5 قابل قیوله بشرطی که سه خطی باشه البته بعضی دکترا معتقدن حدود 10 میلیمتر ایده اله ولی ...

مال من بیشتر میشه سری قبل روز یازدهم ضخامتم12 بود که البته منفی شدم الان هم هنوز یه هفته دیگه مونده که انتقال بده با این داروها بالاتر میره درسته؟

اینجور که من فهمیدم اصلا ایمنی نمیاره پایین اتفاقا میبره بالا چون کسایی که ایدز دارن در مقابل بیماری ...

هرچی که هست امیدوارم بهمون جواب بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستای گلم انقدر همتون بهم لطف داشتین گفتم واسه همه یه جا بنویسم 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍مادرشوهر زبر و زرنگم هنوز اینجا تشریف دارن 😎😎😎 الان دارن سبزی پاک میکنن ، حواسشون به موبایل دست گرفتن من نیست 🤗🤗🤗خلاصه خدا خیرشون بده خونریزیم خیلی کم شده و درد هی میره میاد ولی خونی هم که میاد غلیظ و یه کم تیره تر از رنگ خون هست ، گلاب به روی همتون 🙂🙂🙂الان خیلی بهترم ، بنده خدا شوهرمو دیروز با ج سونو فرستادم مطب اونجا گفتن بره بسمارستان بستری شه دکتر فردا صبح بیاد ببینتش 🤨🤨🤨 من از پریشب تو خواب سرگیجه دارم  خواب بودم متوجه شدم و الان همچنان ادامه داره رو این حساب دیروز با شوهرم نرفتم مادرشوهرم گفت هم خونریزی داری هم سرگیجه تو نرو خلاصه منم نرفتم و جواب درستی هم به شوهرم ندادن نامردا 🙁🙁🙁حالا در کل دراز کشیدم همش 🤩🤩🤩من اصلا بیش فعالی دارم انگار رو میخم هی دوست دارم پاشم خوبه حاج خانم اینجاست از ترسش از جام بلند نمیشم🤗🤗🤗🤗همتونو دوس دارم و میبوسمتون ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘

سلام خانما من یازدهم جواب ای وی افم منفی شد .کی پرید میشم؟ماه پیش شانزدهم پرید شدم همیشه سه چهار روز قبل موعد میشدم .

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام دوستای گلم انقدر همتون بهم لطف داشتین گفتم واسه همه یه جا بنویسم 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍مادرشوهر زبر و ...

عزیزم مواظب خودت باش پس نمیری بیمارستان؟یعنی اون یکی جنینت دفع شده؟