2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046559 بازدید | 684528 پست
خیلی زیاد دوس دارم زود پریود شم برم برا انتقال بعدی

انشالله بسلامتی خدا جواب زحمتاتو بایه دوقلو ناز بده

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از وسط نصفش کنم دیگه؟

گلم میدونی هر کدومش یه سایزه کوچیک بزرگ داره بعضی  اشم لازمه سهوچهار تیکه بشن ایشالله ثمر بخش باشه

خرنوب بنظر من خیلی خوبه منم پودرش کردم شبا برا همسرم دمنوش درست میکردم می‌خورد، فعلا نرفته آزمایش بد ...

عزیرم خداروشکر خدارو هزار مرتبه شکر بارداری دیگه آزمایش میخواد چیکار

چندم سیکلتون قراره انتقال بدین؟؟؟دکتر منم گفت سه روزه توو بدن بیشتر احتمال رشدش هست تا توو آزمایشگاه

الان مطب بودم ،ضخامتم 8 بود گفت روز هفدهم یعنی چهارشنبه آینده انتقال میده بنظرتون برای روز دهم ضخامت 8خوبه؟

@زینبی_بابا    

خرنوب بنظر من خیلی خوبه منم پودرش کردم شبا برا همسرم دمنوش درست میکردم می‌خورد، فعلا نرفته آزمایش بد ...

اخه پودر کردنش درست نیست یاید بجوش ۴د/دم بکش ۲۰د

@زینبی_بابا     زینب جون سلام، شدیداً تب کردم و حالتهای سرماخوردگی دارم، از عوارض آمپول ...

امروز دکتر عارفی هست یه زنگ بزن مطب از ماماها بپرس تب خوب نیست

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
جدا ؟ برا پسرمم بزنم هم برای خودم؟ پسرم ده روز پیش یرما خورد و آنتی بیوتیک مصرف کرد. تب هم داشت ، ...

نه عزیزم ممنوعیت نداره با خیال راحت بزنید. البته نباید سرماخوردگی تو تنتون باشه 

نمیدونم باید آزمایشاتشو نگاه کنم ببینم این مورد هست یا نه 

اینهمه تعریف دکتر نصر میکنن خوب خودت یه سر برو پیشش شاید دستشم برات سبک باشه طبیعی باردار بشی دردات یادت بره ایشالله پیش خدا کاری نداره امیدتو از دست نده گل خانم

الان مطب بودم ،ضخامتم 8 بود گفت روز هفدهم یعنی چهارشنبه آینده انتقال میده بنظرتون برای روز دهم ضخامت ...

منم دیروزسونو دادم روزدهم ضخامتم‌۸بودگفت شنبه انتقالم هست دس چرابرامن زودتره؟🧐

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
منم دیروزسونو دادم روزدهم ضخامتم‌۸بودگفت شنبه انتقالم هست دس چرابرامن زودتره؟🧐

ضخامت بالای 6.5 قابل قیوله بشرطی که سه خطی باشه البته بعضی دکترا معتقدن حدود 10 میلیمتر ایده اله ولی خب سیستم بنها با هم فرق داره و بعضیا ضخامت رحمشون بالاتر از 7 و 8 نمیره منتهی سه خطی باشه کفایت میکنه.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نمیدونم باید آزمایشاتشو نگاه کنم ببینم این مورد هست یا نه 

من پیام های شما رو می بینم حرص می خورم

چرا پیش پیش مشکل رو از خودت می دونی؟

هر چند مشکل از هر کدوم از زوجین باشه مهم نیس

اما وقتی دکترا دلیلی پیدا نکردن واسه مشکل شما

یعنی نمی دونن مشکل از کیه

به همسرت بگو با هم برین دکتر

دکتر بگه مشکل از کیه ، بعد برین اعلام عمومی کنین

هیچ دکتر عاقلی با شرایط شما نمی گه مشکل از شماس

اخه پودر کردنش درست نیست یاید بجوش ۴د/دم بکش ۲۰د

نمیدونم به ما هم طب سنتی گفته بود پودر کنید، منم یه قاشق از پودرش می‌ریختم میزاشتم سه چهار دیقه می‌جوشید بعد میزاشتم ولرم میشد عسل قاطی میکردم میخورد

انشالله مشکل شما هم بزودی حل میشه عزیزم،  اتفاقا انتقالم با مهناز اشرفی بود فکر کنم خواهر این خ ...

من سرسقطم پیش یه دکتری میرفتم دکتر فریبا امیری. ازش پرسیدیم چرا سقط شد گفت تو خیلی حاملگی ها پیش میاد میتونه بی دلیل باشه یا اینکه مشکل یا از تخمک بوده یا اسپرم. یکی از اینا مشکل داشته که اینجوری شد. رفتم آز بتا دادم شوهرم تو ماشین نشست من دوباره یه دیقه رفتم پیشش که آز رو نشونش بدم، منو نشوند کنارش گفت نمیخواستم جلوی شوهرت بگم اما بخاطر سن قطع به یقین مشکل تخمک بوده و بیا برو پیش دکتر نصرو ... کلی هم بهم دلداری داد. حالا کاری ندارم که من اومدم پاییین همه حرفاش رو به شوهرم گفتم

اما انقد باشعور بود که پیش خودش فکر کرد این زن بیچاره به اندازه کافی درد روحی و جسمی داره دیگه شوهرش اگه نرمال نیست رو نندازم به جونش 

پیش دکتر طاهری پناهم رفتیم با اینکه آزمایش شوهرم خدایی هیچ مشکلی نداره، به شوهرم هم مکمل داد و گفت آزمایشت برای میکرو ای بدک نیست!!

حالا شوهرمم ترسیده مرتب مکمل هاشو میخوره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

این حرفا چیه عزیزم؟!

اولا که مگه تنها کارکرد ازدواج بچه دار شدنه؟

بعدم مگه ند سالتونه چندبار انتقال دادی و نشده که اینقدر نا امید هستین؟

دوست من پانکچر اول 12 تا جنین داد که نتیجش شد سه تا انتقالمنفی.

دفعه دوم پانکچر کرد کلا شد 5 تا جنین که از بس ضعیف بودن کردنشون یک بسته!

یادمه داروهای انتقالو که شروع کرد تو تقویمش نوشته بود خیلی اذیت شدم و این دفعه اخره هرچه باداباد 

عکسشم فرستاد واسه من! منم بهش گفتم انشالله با همین انتقال مادر میشی ولی مطمینم اگه نشه بازم ادامه میدی چون حیفه که دختر باشعور ومهربونی مثل تو مادر نشه.

خداروشکر الان 4 ماهشه.

توکلت بخدا باشه یعنی چی که بع پدر مادرامون بگیم؟! ن بنده خداها چه کمکی میتونن بکنن؟

شاید همسرت این روزها در شرایطی روحی خوبی نیست و اصلا نباید حرفای اون پزشک بی مسوولیتو بهش میگفتی.

سعی کن جو خونه رو آروم کنی مدتی حرف بچه رو نزن انشالله شوهرتم سر عقل میاد.

شوهر من که با بی خیالی تمام میگه این بسته اخرم انتقال بده اگه نشد باز میری پانکچر دنیا که به اخر نرسیده! خدا از این شوهرای بیخیال نصیبتون کنه بفهمید مرد خونسردم یجور درده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم