2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
وای بسم الله .ی چی میگما اه اعصابم خرد شد فقط بدون چوب خدا صدا نداره . دقیقا 9سال پیش خواهرزاده ی ...

شما اولین زنی نیستی ک این بلا رو با زخم زبون سرش اوردن!خوبه شما شوهرت فقط یبار تیکه پروند من چی بگم از زخم زبونای راه و بیراه مادرشوهر بی وجدانم! شوهر منم اون اوایل فکر میکرد مشکل از منه و کم و بیش تیکه میپروند اما تو خلوت خودمون! هذدوتامون آز دادیم و فهمیدیم مشکل از شوهرمه😔😔😔

یه روز داشتم با بچه های خواهرشوهرم بازی میکردم مادرشوهرم احمقم روشو کرد طرف دخترش گفت خودش که بچه نمیاره شده لله دیگرون😏😏😏

هیچی نگفتم اما ب شوهرم گفتم من از نگاه و حرف ث حدیث همه ک بگذرم از حرفای مادرت نمیگذرم و حلال نمیکنم

خــــدا امیــد من است...
همسرم به من میگه خدارو شکر مشکل از من نیست وگرنه تو منو بیچاره میکردی! ولی به خدا من اینجوری نیستم ...

مردا بهرحال باید ی چیزی بگن دیگه میترسن اگر حرف نزنن ما فکر کنیم لال تشریف دارن .دور از جون همسرت.

مامانم ی حرف خوشگلی میزنه همیشه بهم میگه:

بزن بر طبل بیعاری که آن هم عالمی دارد  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من که وقتی دپرس میشه میگه فکر کنم پریود شدم! بعد میگه البته حال قبل پریودی دارم یا لک میبینم و ...

خوبه پس خودش میدونه مغزش گاهی ارور میده

شوهر بنده اصلا نمیشه گردنش گذاشت چیزی رو .که نهایتا با جیییییییییییغ بنفش اینجانب موضوع ختم به خیر میشه

بعد مثل خری که بهش هویج نشون میدی بهم نگاه میکنه میگه حالا چیه جیغ میزنی انگار من چی گفتم زودی عصبانی هم میشی  

گاهی فقط گاهی دوست دارم از دره پرتش کنم پایین اینقدر حرص میده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مردا بهرحال باید ی چیزی بگن دیگه میترسن اگر حرف نزنن ما فکر کنیم لال تشریف دارن .دور از جون همسرت. ...

حق با مامانته ثمین جون.والا به خدا مگه قراره چند سال عمر کنیم.خیلی سلام برسون به مامان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
😂😂😂  شوهرمنم میگه اینا رو  حالا شوهرمن هرروز میگه کاش به من انتقال میدادن این بچه رو ...

آره ارواح عمشون.توجه کردی ی سرمامیخورن چه ناز و عشوه و ننه من غریبمی در میارن حالا فکر کن انتقالم میدادن دیگه باید عزای عمومی اعلام میکردیم 9ماه

شما اولین زنی نیستی ک این بلا رو با زخم زبون سرش اوردن!خوبه شما شوهرت فقط یبار تیکه پروند من چی بگم ...

الله اکبر،بذار دهنم این وقت شبی بسته بمونه.عادت به ادبی ندارم البته! فقط خودم حرص میخورم

من هر جا دستم بیاد میزنم😂

😂😂 عیب نداره مهم اینه دورناف باشه☺😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اول اینکه خدا نکنه زبونت لال شه.دوم اینکه بله سقط هم داشتم اما اواخر مرداد.طبیعی باردار شدم تو شش هف ...

وااااااااای خدای من چه حیییییییییف شد من خبر نداشتم متاسفم  

چشم چشم ان شاالله به سپیدی برف باشه برای ههمون😂😍

الهی آمین

دوباره باید پانکچر کنم عزیزم

وااااای نه .چه سخت

خوبه پس خودش میدونه مغزش گاهی ارور میده شوهر بنده اصلا نمیشه گردنش گذاشت چیزی رو .که نهایتا ...

حرص رو که همه مردا میدن.فکر کن شوهر من حتی نمیذاره موهامو رنگ کنم،بعد هرچند وقت یه بار میاد میگه ازم تشکر کن نمیذارم موهاتو خراب کنی!

عزیزم مگه چندساله ازدواج کردی چندسالت هست ؟؟ به حرف دکترا کاری نداشته باش خودت تقویت کن طبیعی اقدام ...

۳۳ سال ۵ سال ازدواج کردم،  نه نمیشم قبلا خیلی مدت خودمونو تقویت کردیم و اقدام کردیم نشده