2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
آهان.کی انتقال میدی انشالله؟ترسیدم فکر کردم زبونم لال سقط داشتی

اول اینکه خدا نکنه زبونت لال شه.دوم اینکه بله سقط هم داشتم اما اواخر مرداد.طبیعی باردار شدم تو شش هفته سقط شد عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاشو ماساژ نده عزیزم.اروم بزن.هر دفعه هم جاشو عوض کن.یه جا نزن.رو کبودی ها هم نزن .با تشکر 👩‍⚕️

اصلا ماساژ نمیدم فقط پنبه الکی میزارم روش برمیدارم رو جای قبلی هم نمیزنم میگم شاید چون تا میزنم بلند میشم اینجوری شده

اصلا ماساژ نمیدم فقط پنبه الکی میزارم روش برمیدارم رو جای قبلی هم نمیزنم میگم شاید چون تا میزنم بلند ...

کی آزمایشته ناز جون؟ چندتا انتقال دادی؟

من به بازوم گفته بود بزنم.اصلا هم درد و کبودی به اندازه سر سوزن نداشتم

یه لوله بسته که ناباروی نمیاره اخه😑بعذم لوله بسته با عکس رنگی و عمل باز میشه مشکل ناباروری خیلی جدی ...

چند سال دارم بررسی میشم تهرانم و رویان میرم بابت همین میگن ناشناخته درواقع دلیل خاصی نمیگن بهمون

دکتر من خیلی عاقل بود .تو همون جلسه اول شوهرمو گیم اور کرد درحالی که اصلا مشکل خاصی نداشت و مشکلها ب ...

خدایی دمش گرم.اما طفلی هم شوهرت 😂😂😂

وای بسم الله .ی چی میگما اه اعصابم خرد شد فقط بدون چوب خدا صدا نداره . دقیقا 9سال پیش خواهرزاده ی ...

یعنی کفم بریدا. قطعا نمیخواسته دلت رو بشکونه اما چه فایده که دیگه شکسته بود

ببخشینا اما حرف همسرتون غیر منطقی هس یه لوله بسته اصلا دلیل بر ناباروری نیس ما خودمون ناباروری با ...

عزیزم دکتر آقا تو مرکز برای همسرم گفته که اون مشکل نداره و درمورد تمام مسائل دیگه میدونه، قبلا گیر داده بود پس اگه مشکلی نیست باید دکترا بگن که دلیل ناباروری چیه بلاخره دکترن باید بدونن البته دکترا هم که ماشالله هیچی نمیگن فقط اول میگن ای یو آی بعد چندبار میگن ای وی اف تا شانسی یه بار مثبت بشه دیگه روش دیگه ای که وجود نداره، الان برای اینکه پیاز داغشو زیاد کنم خیلی دیره، دیگه بچه که نیست ماشالله زرنگه الان دیگه تو مرحله ایه که چیزی واسه از دست دادن نداره فقط میخواد بقیه رو خبر کنه

قربونت برم عزیزم. فکر کنم تو جلوتری.من این پریود نه فکر کنم بعدی باید دارو بگیرم و اینکه بهم گفته فر ...

لی لا جون من از 15 سیکلم همش لک بینی دارم دوفاستونم میخورم فایده نداره حتی سونو هم رفتم پیش دکترم گفت آندومتر نازک و نامنظم .گفت با این وجود انتقال نباید بدی تا ی پریود درست و درمون نداشته باشی نمیدونم چه کنم دیگه اعصابمو بهم زده .شما نمیدونید ممکنه از چی باشه.من هرگز همچین بساطی نداشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوست جونا .منم مثبت شدم خداروشکر خیییییییییلی خوشحالم 😊😊😊😊😊 جوابش بالای 1800 شده یعنی دوق ...

خداروشکر🙏⁦👨‍👩‍👧‍👧⁩😁😁🤩🥰🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم انوکساپارین من فقط مثل دایره ساعت روی شمارهای 9...3..12...6... تزریق میکردم..شما چطور تزریق می ...

وای که چقدر رو عقربه ی 6 دردناکه .من هربار همسرم میزد تا تموم شه فقط جیغ میزدم من کلا سمت چپم خیلی حساسه از اول تا آخرش جیییییییییغ بنفش میکشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوست جونا .منم مثبت شدم خداروشکر خیییییییییلی خوشحالم 😊😊😊😊😊 جوابش بالای 1800 شده یعنی دوق ...

عزیزدلم مبارکت باشه انشاله قسمت همه منتظرا. واقعا اشک تو چشام جمع شد از وقتی اومدم تو این تاپیک امیدوار شدم ب زندگی ♥♥♥♥♥

برامنم دعا کن بیستم باید آز بدم

خــــدا امیــد من است...
ثمین عزیزم من هرروز اسمتو توی دعاهام میارم ..از نی نی م خاستم برات از خدا بخاد دو سه تا از فرشته هاش ...

ممنونم سارای عزیزم بخدا شرمنده ی تک تکتونم انقدر بهم محبت دارید .خواهری صبور نباشیم چه کنیم؟خدا اینجوری مقدر کرده برام ولی من تسلیم نمیشم هرگز 

بلاخره ی روزی خدا مزد اینهمه تلاش و صبرمو میده.به امید اون روز  

الهی خدا دردونتو صحیح و سالم بده بغلت عزیزم

وای که چقدر رو عقربه ی 6 دردناکه .من هربار همسرم میزد تا تموم شه فقط جیغ میزدم من کلا سمت چپم خیلی ح ...

من خودم تزریق میکردم زیاد دردنداشت برای من😥

ولی بعضی وقتا انگار زغال میزاشتی جای سوزن😭😥

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥