2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046550 بازدید | 684526 پست
سلام دوست جونا .منم مثبت شدم خداروشکر خیییییییییلی خوشحالم 😊😊😊😊😊 جوابش بالای 1800 شده یعنی دوق ...

مبارک باشه عزیزم الهی صحیح و سالم بیاد بغلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

عزيزم با پستت گريه كردم چرا همسرت مثل بچه ها رفتار ميكنه 

خدا به دلت آرامش بده گلم خيلي ناراحت شدم 

انشاالله زود زود مامان بشي واست آيت اكرسي ميخونم عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشین من متوجه نشدم از کجا نتیه گرفتین که مشکل از شماس و از همسرتون نیس؟ وقتی ناشناخته س معلوم نیس ...

من یکی از لوله هام بسته ست باقی چیزا اوکی هست درحالت معمولی بعد از چندسال با یه لوله هم باید باردار شد ولی ما نشدیم برای همین یه لوله بسته همسرم میگه از منه

من یکی از لوله هام بسته ست باقی چیزا اوکی هست درحالت معمولی بعد از چندسال با یه لوله هم باید باردار ...

یه لوله بسته که ناباروی نمیاره اخه😑بعذم لوله بسته با عکس رنگی و عمل باز میشه مشکل ناباروری خیلی جدی تر از ایناس

کاش یه جای خوب برید قشنگ بررسی کنن کدوم شهرین؟

سلام بچه هااا امیدوارم همگی خوب باشین  من که اصلا خوب نیستم حالم گرفته چن روزی پریودیم عقب افت ...

عزیزم درکت میکنم منم مثل توم خیلی سخته،😳😔🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوست جونا .منم مثبت شدم خداروشکر خیییییییییلی خوشحالم 😊😊😊😊😊 جوابش بالای 1800 شده یعنی دوق ...

مبارکت باشه عزیزم😍😍😍😍

ای جاااانم😍😍😍😍

عزیزم آخرین سونوت قبل انتقال اندومترت رو چند بود؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عه جدی؟سرم رو از کی باید بزنی؟

پنجشنبه باید بزنم تو نت خوندم اصا مثلا واکسنای ویروسی کار نمیکنه یه جا نوشته بود که حداقل یه ماه قبلش واکسن رو بزنید و سه ماه بعدش ،حالا باز از دکترمم میپرسم 

ممنونم عزیزم انشاالله اول تو خبرای خوبو بدی    

قربونت برم عزیزم. فکر کنم تو جلوتری.من این پریود نه فکر کنم بعدی باید دارو بگیرم و اینکه بهم گفته فریز برام انتقال میده نه فرش. کچولوهای تو فکر کنم دو سه ماه از مال من بزرگتر باشن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من یکی از لوله هام بسته ست باقی چیزا اوکی هست درحالت معمولی بعد از چندسال با یه لوله هم باید باردار ...

ببخشینا اما حرف همسرتون غیر منطقی هس

یه لوله بسته اصلا دلیل بر ناباروری نیس

ما خودمون ناباروری با دلیل ناشناخته داریم

اعنماد به نفستو ببر بالا

و بگو دکترا می گن شما خودتم مشکل نداری

همسرتم که دکتر نمیاد راحت می تونی پیاز داغشو زیاد کنی