2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
بچه ها کسی میدونه بهترین مارک انوکسا چیه اینی که من گرفتم اصا تیز نیست نمیره تو شکمم زخم کرده 

من قبلا البرز دارو میگرفتم خوب بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها و این که کسی میدونه سوزن انوکسارو باید یهو وارد کنیم یا اروم

یکدفعه فرو کن ولی آروم تزریق کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
درست شنیدی عزیزم تو فرایند هچینگ داخل آزمایشگاه جنین شناسی هم هچینگ به معنی نازک کردن پوسته جنین هس ...

مرسی زینب جون ..نمیدونستم ممنون از اطلاعات مفیدت...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
میگه بسه چندسال مخفی کردیم تو چندتا مطلب نوشتم چرا میخواد همه رو خبردار کنه  من همینطوریشم آدم ...

عزیزدلم توکلت به خدا باشه فقط از خدا کمک بخواه مطمئن باش ناامیدت نمیکنه با همسرت از راه قلقش وارد شو مردا عین بچه هستن با زبون چرب و نرم ارومش کن

خدا بزرگه نباید هیچ وقت از درگاهش ناامید بشیم پاشو دوتا صفحه قران بخون ایت الکرسی بخون از خدا بخواه تنهات نمیزاره

وای یعنی میشه؟؟اینقدر تو نینی سایت چرخیدم دیوونه شدم به خدا.یکی نوشته خارج رحمی یکی نوشته قلبش تشکیل ...

نازنین انشاءالله آزمایشت با بتای خوب مثبت میشی برات آیت الکرسی خوندم بیای خوش خبر باشی....

سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

ببخشین من متوجه نشدم از کجا نتیه گرفتین که مشکل از شماس و از همسرتون نیس؟

وقتی ناشناخته س معلوم نیس که مشکل از کیه

الهی آمین🤲🤲🤲🤲🤲

خیلی عزیزی خانم دکتر گل ایشالله خودتم گل پسرتو بسلامت بغل کنی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اره عزیزم از امروز خیلی بهتر شدم یه ذره درد زیر شکم دارم فقط و خونریزیم خیلی کمتر شده غلیظه ولی کم&n ...

خداروشکر مونا جون ...انشاءالله بقیه بارداریت تا زایمان به خوبی و بدون استرس بگذره...

نه عزیزم هیچ عفونتی نمیاره  چون طرف مثلا تو 8 هفتگی یک قل قلبش نمیزنه و تا آخر هم هیچی نمی‌شه ...

چقدر نامردن که قل سوم رو ریداکت میکنن من اگر 5قلو هم باردار میشدم محال بود اجازه ی ریداکت بدم

میگه بسه چندسال مخفی کردیم تو چندتا مطلب نوشتم چرا میخواد همه رو خبردار کنه  من همینطوریشم آدم ...

عزیزم انقدر ناراحت نباش

همسرت کار اشتباهی میکنه که میخواد بهشون بگه،

اما اگر فهمیدن تو باید اعتماد به نفس داشته باشی و روحیه خودتو خفظ کنی 

همیشه به خودت بگو که اینهم یه بیماریه مثل خیلی بیماریهای دیگه

یکی بیماری قند داره، یکی فشار داره  و ... مشکل شما هم اینه

دست خودت که نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
زینب جان من که سرم ای وی ای جی دارم نمیتونم واکسن بزنم نوشته یه ماه قبل تزریق سرم تا سه ماه بعد اصا ...

عه جدی؟سرم رو از کی باید بزنی؟

نه هنوز اما خیلی کم شده در حدی که پدم سفید میمونه. منتظرم جواب آزمایشم بیاد برم پیشش.ممنون حالم رو پ ...

من خبر از هیچی ندارم برا چی خونریزی داشتی خوب؟