2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
به به مبارک عزیزم بسلامتی بغلشون بگیری برای ما هم دعا کن 🌸🌸🌸

فدات شم ممنون همون لحظه ک جوابمو گرفتم واسه همتون دعا کردم انشالله قسمت همگی😍😘

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
قشنگ معلومه هنوز رو هوایی. حالت رو خریدارم. مرسی عزیز دلم. شاید فکر کنی الکی میگم اما خدا شاهده منه ...

اره دقیقا دلم میخواد بال درارم من خیلی چشم انتظار این لحظه بودم اخه😃 ممنون از دعایی ک کردی واسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست جونا .منم مثبت شدم خداروشکر خیییییییییلی خوشحالم 😊😊😊😊😊 جوابش بالای 1800 شده یعنی دوق ...

به به خدا رو شکر عاشق این خبرم اصلا" تاپیک رو به عشق این خبرها چک می کنم. ان شالله که به سلامتی و دل خوش ان شالله یه بارداری راحت و سالم باشه چند قل بودنش هم به صلاح خدا ولی احتمالش هست دوقلو باشه روز 14 انتقال این جواب 

برو هی بی بی چک بزن از این بی بی چک های بی ادب که هی منفی میشدن انتقام بگیر    

راستش من اصلا تو فکر بی بی چک نبودم از اول اتتقالم و اصلا هم نخریدم بزارم خونه ک شیطون گولم بزنه چون شنیدم خیلی اشتباه پیش میاره و ادم ناامید میشه😆

راستش من اصلا تو فکر بی بی چک نبودم از اول اتتقالم و اصلا هم نخریدم بزارم خونه ک شیطون گولم بزنه چون ...

باریکلا دختر خوب. قبلا هم که اقدام می کردی اوایل نمی زدی یعنی؟ من کلا 5 ماه اقدام بودم نمی دونستم درگیر ناباروریم کلی بی بی چک حروم کردم تازه روم نمیشد به شوهرم هم بگم می ترسیدم مسخرم کنه یوقت. 

به به خدا رو شکر عاشق این خبرم اصلا" تاپیک رو به عشق این خبرها چک می کنم. ان شالله که به سلامتی و دل ...

خیییییلی ممنونم عزیزم انشالله خدا ب شماهم سلامتی و ارامش و دل خوش بده 😙

باریکلا دختر خوب. قبلا هم که اقدام می کردی اوایل نمی زدی یعنی؟ من کلا 5 ماه اقدام بودم نمی دونستم در ...

چرا فک میکنم 3 بار استفاده کردم قبلا ولی هر دفه گریم میگرفت و ناامید میشدم 

قوربونت عزیزمم ان روز شماری من و دیوونه کرده کاش یکاری کنم توجه بهش نکنم زود بگذره  همش میگم ک ...

منم قبلش اینجوری بودم ولی اینقدر زود گذشت، میگذره عزیزم ولی الهی که آخرش نتیجه ش خوب باشه برای همه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
هرچی حساب کتاب کردم گفتم خدایا شادن چرا انقد زود بی بی زده آخه. دختر خوب این چه کاری بود کردی. خدایی ...

چرا واقعا تازه قابلمه ام کممه😅 شوهرم هی میره هی میاد میگه چرا واست بی بی چک خریدم آخه😥😥😥

برام دعا کن لی لا جون😘😘😘😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله که همینطوره اینجا پر بشه از مامانا با جوجه هاشون .😙😙

مبارک باشه عزیزم

دکترت کی بود؟ داروهای قبل از انتقالت چی بود؟

چه کارایی کردی قبل از انتقال؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
جدی؟یعنی اگر ساک دفع نشه هیچی نمیشه؟زینب جون عکس سونو رو فرستادم ، میگی یعنی عفونت نمیکنه؟ 

عزيزم براي منم ساك دفع نشد به مرور زمان خودش جذب شد رفت...يادمه توي سونو ان تي دكتره گف چروكيده شده باز تو سونو انوماليم دكتره گف هيج اثري ازش نيس...اصلا نكران نباش خودش كم كم جذب ميشه

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻