2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
پس اونجوری باشه من هنوز هشتمین روزمم تموم نشده بود امروز صبح، چون من دوشنبه ظهر انتقال دادم پناه بر ...

هرچی حساب کتاب کردم گفتم خدایا شادن چرا انقد زود بی بی زده آخه. دختر خوب این چه کاری بود کردی. خدایی خودت بگو الان حق نداریم با ماهیتابه داغ بیایم سراغت؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی خیلی مبارکت باشه. یادته چندروز پیش چه ناامید بودی. خدارو هزار مرتبه شکر. خوشحالمون کردی عزیزم

مرسی عزیزم اره گاهی فکرای منفی میومد سراغم اما خداروشکر ک فقط فکر بود انشالله شماهم ب خواسته هاتون برسید😍

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکرررر ایشالا هممون دلمون شاد میشه و میاییم اینجا میگیم جواب مثبته  خیلی مواظب خودت و جوج ...

انشالله که همینطوره اینجا پر بشه از مامانا با جوجه هاشون .😙😙

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
زینب جون راستش دیگه دوس ندارم برم پیش دکتر نصر ، تخصصشون نازایی و ای وی اف هست ، الان دوس دارم پیش ی ...

گلم کلا هیچ وقت معروف بودن یا حاذق بودن جای وقت گذاشتن رو نمیگیره

حتما یه مدت بگرد تا یه نفر که دقت خوبی داره پیدا کنی

منم چون دکترم خیلی وقت میذاره و دقت میکنه هنوز دارم باهاش ادامه میدم

مرسی عزیزم اره گاهی فکرای منفی میومد سراغم اما خداروشکر ک فقط فکر بود انشالله شماهم ب خواسته هاتون ب ...

قشنگ معلومه هنوز رو هوایی. حالت رو خریدارم. مرسی عزیز دلم. شاید فکر کنی الکی میگم اما خدا شاهده منه که یکی از بزرگترین خواسته هام از انتظار در اومدن دوستای نازنینی چون شما هست. الان به همون اندازه که تو شادی منم شادم و قند توی دلم آب شد

بارداری آروم و شاد و نی نی های سالم برات آرزو دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم لطف دارید .منم هرموقع از بچه ها مثبت میشدن کلی ذوق میکدم براشون و از خدا میخاستم منم ی رو ...

به به مبارک عزیزم بسلامتی بغلشون بگیری برای ما هم دعا کن 🌸🌸🌸

زینب جون راستش دیگه دوس ندارم برم پیش دکتر نصر ، تخصصشون نازایی و ای وی اف هست ، الان دوس دارم پیش ی ...

موناجون هرچند پزشک معرفی کردن واقعا" کار سختیه و من خودم سعی می کنم به کسی معرفی نکنم ولی به نظرم تحقیق کن دکتر وجیهه مرصوصی خوبه به نظرم اون هم دو سه تا مریض با هم راه میده تو مطب ها نه که بگم خیلی زیاد وقت بذاره ولی به نسبت بقیه دکترهای معروف بیشتر وقت میذاره و حرف مریض رو گوش میده فوق تخصص بارداری پرخطر هم هست. سونوگرافی خیلی دقیقی هم انجام میده. متاسفانه اکثر دکترهای زنان خوب وقت کمی میذارن برای مریض ها بین این ها حداقل یکم بهتر باشه قابل قبوله به نظرم. می ارزه به این که بری پیش یه دکتر ناشناس که زیاد وقت بذاره.