2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
اخه مثلا بیبی چک دوستم بعد یه ساعت یه هاله انداخت بتا ۱۳۲ به نظر من که امروز روز بوده پس فردام ...

دیگه شوهرم اجازه نمیده گفت تا جمعه حق نداری بی بی چک بزنی😕😕😕 حالا جمعه میزنم هر چی خدا بخواد همون میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله ولی فک نکنم خدا فعلا دوسم نداره 😔

نه عزیزم اصلا این جوری نیست 

خدا هم داره میبینه شما رو هم هواتو داره

شاید دیر بهت بده ولی هیچی پیش خدا سوخت نمیشه 

ببین خدا خودش رو مدیون هیچ بنده ایی نمیکنه، هر چی براش قدم برداری و پیشش دعا کنی شک نکن برات جبران میکنه

ان شاالله به زودی مادر میشی عزیزم

زینبی جون چند روز پس از انتقال یه لحظه آدم محکم بشینه رو توالت فرنگی مشکلی نداره صبح زود بود اص ...

نه عزیزم اصلا ضرر نداره

سیستم بدن جوری هست که کاملا اندام های حیاتی مثل قلب و مغز و کلیه و رحم و... محافظت میشن اساسی دیگه حساب کن اون کنجد داخل عسل به اصلاح دوبرابر محافظت میشه

عزیزم اگه رفتین پیش دکترتون بیزحمت نظرشان رو راجب آنفولانزا به منم اطلاع بدین

گلم رفتم گفت اعلام کردن تمام خانم های باردار باید بزنن

فقط من چون واکسن کزاز بیشتر از 10 سال پیش زدم باید کزاز هم بزنم که از متخصص عفونی میپرسم چه قدر باید فاصله بدم

واکسن کزاز رو باید 28 هفتگی زد

درسته زمان مناسبش شهریور و مهر بوده ولی به خاطر همه گیری آنفولانزا الانم بزنیم بهتر از نزدن هست

ممنون از جوابت عزیزم، شما قبل از 12 نزده بودی؟ آخه میدونی منم هفته ی پیش دوشنبه سه تا بلاست انتقال ...

شادن زود زدي اكه دوقلو گرفته باشه روز نه هاله ميندازه شايد براي شما يكيش گرفته باشه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام خانمها یه سوال بعد از انتقال میشه  رفت مسافرت  البته با پرواز؟ من یه ماموریت اداری مه ...

آره گلم فقط نذار خسته بشی 

بودن حتی خارج از ایران رفتن پرواز طولانی ولی باید حتما راه رفت وسطش اگر بیشتر از 2 ساعت هست

البته از دکترت هم بپرس

گلم رفتم گفت اعلام کردن تمام خانم های باردار باید بزنن فقط من چون واکسن کزاز بیشتر از 10 سال پیش زد ...

خیلی ممنون که اطلاع دادین. پس باید دنبال واکسن باشم البته فردا ببینم دکترم چی میگه

ممنون عزیزم، توکل به خدا انشاالله شما مثبت بشی😘😘😘

من دوست خودم دوتا بلاست انتقال داد روز ده بي بي منفي رفت آز داد بتاش صدو خورده اي بود يكيش گرفته بود دوباره چند روز بعد آز رو تكرار كرد رشد بتا داشت الان تو ماه دوم خدارو شكر

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
زينب جون ببخشيد چه چيزايي انقباض رحم به وجود مياره ؟

دمنوش زعفران و آب زرشک لیوانی

مصرف قرص دوز بالای ویتامین سی بدون تجویز پزشک مثلا دوز 1000

مصرف قرص آهن بدون تجویز پزشک که در صورت اور دوز ریسک زایمان زود رس هست

مصرف بدون تجویز قرص کلسیم هم ریسک داره 

کلا برای همین هیچ وقت به مکمل ها به چشم داروی بی خطر نباید نگاه کرد