2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046550 بازدید | 684526 پست
زینبی جون سلام عزیزم خوبی؟ یه سوال داشتم این تفاوت گرید جنین ها تو چیه؟ یعنی جنین که گریدش a نباش ...

گلم جنین شناس از روی زمان تقیسم های سلولی

قرینه بودن سلول ها بعد از تقسیم و هماهنگی سایزشون 

و از روی وجود یا عدم وجود فرگمنتیشن (شکست های) سلولی و در جنین بلاست غیر از موارد بالا از روی ظاهر قطب رویانی و قطی تروفوبلاستی(پیش ساز جفت) به جنین ها گرید میدن

و تا گرید سی رو فریز می کنن و انتقال میدن چون تا گرید سی احتمال بارداری هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا در مورد واکسن آنفولازا یکسری خیلی جبهه میگیرن... ولی خیلیا میگن حتی برای بچه هم باید بزنی!!!&nbs ...

متاسفانه در مورد انواع واکسن طب سنتی گاهی پاشو از گلیمش دراز تر میکنه و فقط باعث رعب و وحشت و عوارض دیگه بین مردم میشه 

نگران نباش عزیزم 

خطر ابتلا به آنفولانزا در خانم باردار اون قدر زیاد و وحشتناک هست که زدن واکسن رو واجب میکنه 

حتی برای نوزاد و سالمند

واسه این گروه ها دور از جون خطر مرگ هست

ممنون عزیزم..انشاءالله قسمت خودت🙏🌼

انشالله عزیزم 😙🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
با کدوم دکتر؟راضی بودین؟چقدر طول کشید؟

با دکتر صفارزاده. دکترم که احساس میکنم یه خورده بازیگوش بود به همین دلیل الان عوضش کردم و با طرازی شروع کردم.بیمارستان هم بد نبود.ولی شکل ظاهری بیمارستان به خصوصی نمیخوره ولی امکاناتش میگن خوبه و مجهزه برای جنین.من 7 صبح رفتم و 12 مرخص شدم.بیهوشی برای پانکچر 20دقیقه طول کشید.

عزیزم من کلا از وقتی خودمو میشناسم پیش متخصص واسه ناباروری رفتم  قبلش دو بار با دو نفر ویزیت ش ...

گلم برای ناباروری نگفتم.برای مراجعات معمولی مثل عفونت ....پاپ اسمیر و.....

دوستان کیا واکسن آنفولانزا زدن؟ یا میخوان بزنن.

راستش من توی مهر سرما خوردم، دکتره گفت خوب شدی بزن ، ولی نزدم .

حس کردم دیر شده.

حالا چیکار کنم؟ بد وقت نیست الان دیگه؟

خودم ک جایی نمیرم. اما میترسم پسرم بگیره و از منم ازش بگیرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار