2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046563 بازدید | 684528 پست
ممنون عزیزم خب خداروشکر ک خوب بوده و اذیت نشده من ازروزی ک فهمیدم.بچم پسره همش نگران این موضوعم دلم ...

نفسی من عندلیب رو قبول دارم برای ختنه دستش عالیه با کلی تحقیق پیداش کردم..پسرم رو پیشش ختنه کردم عالی.بعدم یه چیز که پسرت خیلی دوست داره مثل جغجغه اسباب بازی صدادار حتما با خودت ببر موقع ختنه برای سرگرمیش عالیه ......فکر کنم کوچه بغل قاسمپوره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز زوده ایشالا که مثبته بزار بری آزمایش

قربونت، آخه من هیچوقت بی بی چک برام اشتباه نشون نداده، اینجوری بهتره کم کم ناراحت میشم تا روز آزمایش دیگه غصه هامو خوردم گریه هامم کردم، همشو بذارم روز آزمایش میترکم😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانوما پس از انتقال جنین میشه متفورمین خورد یا باید نخورد؟

بله عزیزم اگه تا قبلش خوردی بعدشم باید ادامه بدی من دکترم گفت هیچ قرصی رو بعداز انتقال نباید قطع کنی تا هروقت که بهت بگم، منم گلوکوفاژ میخورم همون متفورمینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت، آخه من هیچوقت بی بی چک برام اشتباه نشون نداده، اینجوری بهتره کم کم ناراحت میشم تا روز آزمایش ...

ااا این حرفا چیه شادان جون مثبتی حتما فقط زود زدی اصلا منفی فکر نکن توکل به خدا چند روز دیگه هم صبر کن 

لااقل روز ۱۲ میزدی من دیدم بلاستم میگن روز ۱۴ از بدید

اگه روز انتقالمو حساب کنم میشه 9

آخه بلاست بودن بالاخره یه هاله ی الکی ام نشون نداد، اشکال نداره عزیزم عادت کردم دیگه بار سومم بود این سری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ااا این حرفا چیه شادان جون مثبتی حتما فقط زود زدی اصلا منفی فکر نکن توکل به خدا چند روز دیگه هم صبر ...

ممنون عزیزم، توکل به خدا

انشاالله شما مثبت بشی😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه روز انتقالمو حساب کنم میشه 9 آخه بلاست بودن بالاخره یه هاله ی الکی ام نشون نداد، اشکال نداره عز ...

اخه مثلا بیبی چک دوستم بعد یه ساعت یه هاله انداخت بتا ۱۳۲ به نظر من که امروز روز بوده پس فردام یکی دیگه بزن ایشالا دلت شاد شه