2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
دفع ساک یهو یه چیز بزرگتر از لخته کنده میشه.وقتی داره میاد تو مسیر واژن حسش میکنی. سفید و قرمز قاطیه ...

لیلا جاون من با خونریزی شذیذ چندتا لخته بزرگ که درست مثل جگر بود و بافت داشت دفع کردم ولی سفیدی نداشت یعنی هنوز جنینا موندن آخه من ۵هفته هم بودم

سلام دخترا من امروز روز سوم انتقالمه از دیروز همش درد واژن دارم.دیروز یکم زیر شکمم درد میکرد الان فقط درد واژنه کسی میدونه چرا اینجوری شدم؟نگرانم😔

با کریمان کارها دشوار نیست  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این چه حرفیه، آره احتمالا درد باید داشته باشه  گلم فقط چون دفع لخته داری مراقب باش هیچ خ ...

زينب جون ببخشيد چه چيزايي انقباض رحم به وجود مياره ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله عزيزم من به روش حلقه ختنه كردم وقتي يك ماه و نيمش بود و اصلا هم اذيت نشد فقط همون چند ساعت اول ي ...

ممنون عزیزم خب خداروشکر ک خوب بوده و اذیت نشده من ازروزی ک فهمیدم.بچم پسره همش نگران این موضوعم دلم میسوزه اذیت بشه

.پس منم همیین حدودای 50روزگیش ببرمش پس ک با وقت واکسنش هم تداخل نکنه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم این چه حرفیه، آره احتمالا درد باید داشته باشه  گلم فقط چون دفع لخته داری مراقب باش هیچ خ ...

زینب جون اگر دفع نشه چی میشه؟الان دردم کمتر شده ولی چیزی هم دفع نشد نمیدونم به خدا چیکار کنم 

متاسفانه در مورد انواع واکسن طب سنتی گاهی پاشو از گلیمش دراز تر میکنه و فقط باعث رعب و وحشت و عوارض ...

عزیزم من شهرستان هستم و از وقتی هم باردار شدم بیرون نمیرم کلا به عبارتی همیشه تو خونه هستم و تنهام کسی هم نمیاد با این حرف ت ترسیدم باید حتما امپول آنفولانزا رو بزنیم؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
با دکتر صفارزاده. دکترم که احساس میکنم یه خورده بازیگوش بود به همین دلیل الان عوضش کردم و با طرازی ش ...

ممنونم از اینکه جواب دادین

بخش جنین شناسی بهتون فرداش جواب داد که چندتا جنین بوده؟اخه شنیدم می گن جواب نمی دن

شادن جان شما انوکسا ام داری؟

بله عزیزم، هم آسپرین دارم هم انوکساپارین

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من شهرستان هستم و از وقتی هم باردار شدم بیرون نمیرم کلا به عبارتی همیشه تو خونه هستم و تنهام ک ...

آرزوجان من شما رو یادمه مثبت شده بودین، شما بی بی چک زدین قبل از آزمایش؟ اگه آره چه روزی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آرزوجان من شما رو یادمه مثبت شده بودین، شما بی بی چک زدین قبل از آزمایش؟ اگه آره چه روزی؟ 

اره عزیزم زده بودم اولین بی بی چک رو روز 12 انتقال زدم البته جنین ها بلاست بودن که روز 13 هم زدم بعد 14رفتم آزمایش که البته دوستان میگفتن همون روز 12 برا جنین بلاست میشه رفت آزمایش

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

سلام خانما،

من پنج شنبه دارم میرم برا انتقال،

توو این دو روز چی بخورم؟چی کار کنم؟

و یه سوال،با انتقال سه جنین چند درصد احتمال داره سه تاش بگیره؟؟؟؟

من به خاطر اینکه نخواد دوباره این مسیر رو برم از دکترم خواستم به جای دو تا،سه تا جنین انتقال بده.حالا به نظرتون کار درستی کردم؟

سلام خانما، من پنج شنبه دارم میرم برا انتقال، توو این دو روز چی بخورم؟چی کار کنم؟ و یه سوال،با ان ...

سلام عزیزم ایشالا مثبت میشی ، روز چندم سیکل برات انتقال میده؟ جنینات چند روزه است؟

اره عزیزم زده بودم اولین بی بی چک رو روز 12 انتقال زدم البته جنین ها بلاست بودن که روز 13 هم زدم بعد ...

ممنون از جوابت عزیزم، شما قبل از 12 نزده بودی؟

آخه میدونی منم هفته ی پیش دوشنبه سه تا بلاست انتقال دادم امروز اگه روز انتقالمو حساب کنم میشه نهمین روز، بی بی چک زدم منفی بود حالا میگم منفیه دیگه چون بلاست زودتر نشون میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40