2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست

سلام‌بچهاااا خوبین مامانای عزیز.. با اجازه ی همگی بچها بزنین تو این‌اینک برام‌رای بدید رای کمتر از همه هست  اخرین‌امیدم‌این تاپیک بود هرکی لایکم‌کرد براش صلوات میفرستم‌صفحه اول هم‌هست مرسی منتظر رای هاتونم ببخشیدددددhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3557174/بانووو۷۵ام-چالش-داریم-امشب-بدووویییین-بیاین-جایزه-داریم-لواشک-و-میوه-خشک بهم رای بدید اگ‌دوست داشتید

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام‌بچهاااا خوبین مامانای عزیز.. با اجازه ی همگی بچها بزنین تو این‌اینک برام‌رای بدید رای کمتر از ه ...

بزنین روش تاپیک اخرین رو بزین لینک دومی تاپیک دادم‌خودتون متوجه میشین

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3557402/بانووو۷۵ام-چالش-داریم-امشب-بدووویییین-بیاین-جایزه-داریم-لواشک-و-میوه-خشک-عکس-اشپ

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3557402/بانووو۷۵ام-چالش-داریم-امشب-بدووویییین-بیاین-جایزه- ...

بچها‌این لینکش واستون‌صلوات میفرستممم کمکم‌کنید رای بره بالا عکسمو لایک‌کنید نکردید هم فداسرتون..به بزرگی‌خوتونم‌ببخشید

من جاش باد کرده یکم تو چیکار میکنی شوهرمم خیلی خوب زد دو تو یه سرنگ نمیزنی؟

دوتا سرنگ جداگانه بزن چون دوتاشو با یه سرنگ میزنی سفت میشه چون مواد روغنی بیشتری یجا تزریق میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
لیلا جون الان گاهی خون رقیق میشه گاهی غلیظ ببشتر رقیقه و گه گاه لخته هم هست ، دفع ساک و اینا و چطوری ...

ونا جون عزیزم چی شد؟؟ جنینات؟😢😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم میتونی بزنی نگران نباش. من دیشب برای بچه هام زدم. 

جدا ؟ برا پسرمم بزنم هم برای خودم؟

پسرم ده روز پیش یرما خورد و آنتی بیوتیک مصرف کرد.

تب هم داشت ، معذرت میخوام یکی دو بارم بالا آورد ، میگفت دل درد دارم و هیچی نمیخورد. سرم ک زد بهتر شد.

ممنوعیتی نداره؟

همزمان بزنیم؟

ممنون میشم از همسرتون مشورت بگیرین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اوکی گلی خیلی هم عالی فقط یک بند نشین هر یک ساعت بلند شو راه برو تا خون رسانی مختل نشه

ممنون گلم من دیر به دیر میرسم بیام الان دیدم زحمت کشیدین جواب منو دادین اخه یه دخمل شیطون دارم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه

وای بچه ها خدارو شکر چه بارونی میاد انشالله هر شب بیاد که اصلا هوا کثیف نشه👐🙆‍♀️

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم