2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
زینبی جون سلام عزیزم خوبی؟ یه سوال داشتم این تفاوت گرید جنین ها تو چیه؟ یعنی جنین که گریدش a نباش ...

گلم جنین شناس از روی زمان تقیسم های سلولی

قرینه بودن سلول ها بعد از تقسیم و هماهنگی سایزشون 

و از روی وجود یا عدم وجود فرگمنتیشن (شکست های) سلولی و در جنین بلاست غیر از موارد بالا از روی ظاهر قطب رویانی و قطی تروفوبلاستی(پیش ساز جفت) به جنین ها گرید میدن

و تا گرید سی رو فریز می کنن و انتقال میدن چون تا گرید سی احتمال بارداری هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا در مورد واکسن آنفولازا یکسری خیلی جبهه میگیرن... ولی خیلیا میگن حتی برای بچه هم باید بزنی!!!&nbs ...

متاسفانه در مورد انواع واکسن طب سنتی گاهی پاشو از گلیمش دراز تر میکنه و فقط باعث رعب و وحشت و عوارض دیگه بین مردم میشه 

نگران نباش عزیزم 

خطر ابتلا به آنفولانزا در خانم باردار اون قدر زیاد و وحشتناک هست که زدن واکسن رو واجب میکنه 

حتی برای نوزاد و سالمند

واسه این گروه ها دور از جون خطر مرگ هست

ممنون عزیزم..انشاءالله قسمت خودت🙏🌼

انشالله عزیزم 😙🙏

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
با کدوم دکتر؟راضی بودین؟چقدر طول کشید؟

با دکتر صفارزاده. دکترم که احساس میکنم یه خورده بازیگوش بود به همین دلیل الان عوضش کردم و با طرازی شروع کردم.بیمارستان هم بد نبود.ولی شکل ظاهری بیمارستان به خصوصی نمیخوره ولی امکاناتش میگن خوبه و مجهزه برای جنین.من 7 صبح رفتم و 12 مرخص شدم.بیهوشی برای پانکچر 20دقیقه طول کشید.

عزیزم من کلا از وقتی خودمو میشناسم پیش متخصص واسه ناباروری رفتم  قبلش دو بار با دو نفر ویزیت ش ...

گلم برای ناباروری نگفتم.برای مراجعات معمولی مثل عفونت ....پاپ اسمیر و.....

دوستان کیا واکسن آنفولانزا زدن؟ یا میخوان بزنن.

راستش من توی مهر سرما خوردم، دکتره گفت خوب شدی بزن ، ولی نزدم .

حس کردم دیر شده.

حالا چیکار کنم؟ بد وقت نیست الان دیگه؟

خودم ک جایی نمیرم. اما میترسم پسرم بگیره و از منم ازش بگیرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار