2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
ثمین جان من همیشه تو فکر شما هستم عزیزم انشاالله خدا لطفش را شامل حال شماو من و همه خانمای منتظر بکن ...

ممنونم عزیزم انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هلال احمر الان گرفتم گفت نه یخچال نزار انگار چند نوع داره روش زده زیر ۲۵ درجه من گذاشتم کنار پنجره

خوب الان دقیقا چند گرفتی؟بعد چند میلی هستش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باشه عزیزم ممنونم از توضیحت الان بیشتر خون رقیق و روشن داره میاد  ایشالله زودتر بیاد 🙏🙏

ایشالا عزیزم. اما الان که خونریزیت زیاده نزدیک دفع شدنشه. ایشالا زودتر راحت شی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت عزیزم. دفع شد اگه حالش رو داشتی ریپلای کن منو. یه کم خیالم راحت شه عزیزم. برات سوره والعصر می ...

ممنونم عزیزم شنبه رفتم سونو گفت قلبش ضعیفه و سقط میشه امروز گفت یه صدایی میاد ولی صدای نبض جدار رحم هست نفهمیدم بالاخره

حتما بهت میگم عزیزم

بچه ها همتون پروژرسترون رو سر وقت میزنید

من آره

ممنونم عزیزم شنبه رفتم سونو گفت قلبش ضعیفه و سقط میشه امروز گفت یه صدایی میاد ولی صدای نبض جدار رحم ...

انشالله که جز خیر چیزی سر راهت نباشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین کجایی؟چطوری تو دختر. 

همینورا زیر سایه ی خدام.خخخخ

بد نیستم الان از زیر سرم بلند شدم لامذهب این پردنیزولون کوفتی رو هربار خوردم مریض شدم شدید.

انشالله آخر ماه میرم برا انتقال.اینبار با سرم.

رفته بودم پیش زرنانی از 6هفته قبل انتقال برام پردنیزولون روزی 20میل تجویز کرده بود.

لی لا جون از اونور فشارمم بالاست تقریبا هرروز 18 هستش دیگه دکترا مجبور شدن بهم قرص فشار بدن نمیدونم مشکلی ایجاد میکنه برا انتقالم یا نه.

چیکار کنم برای دردش؟قلنبه شده 

کمپرس گرم و سرد بذار چاره ای نیست خواهری.شیافم بد نیستا برا تنبلایی مثل من خیلی خوبه

همینورا زیر سایه ی خدام.خخخخ بد نیستم الان از زیر سرم بلند شدم لامذهب این پردنیزولون کوفتی رو هربار ...

من دو‌تا از اینی که عکسش دادم برام نوشته دونه ای ۱۱۵ تقریبا گرفتم از هلال احمر یه صفحه بهم داد که برا تایید بعدی بدم پزشک پر کنه و با مدارک ببرم