2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
اینجا داره بارون میباره...خدا رو به تموم این دونه های بارون قسم میدم که این انتقال برات مثبت بشه و ه ...

ممنونم عزیزم با دعای شما و لطف خدا ان شاءالله

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم مگه مونا مشکلی بهم زد؟

آره عزیزم.درد غیر قابل تحمل و دفع لخته های سنگین. یه نیم ساعت پیش هم گفت دیگه نمیتونه تحمل کنه میره بیمارستان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گنالتو در روز ۴ بار تزریق می کردی؟نمیدونی چرا ۳۰۰ واحدو یکجا نگفت بزنی؟

نمیدونم واقعا چرا اینطوری داد.

خود داروخانه ای ها هم تعجب میکردن

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
آره عزیزم.درد غیر قابل تحمل و دفع لخته های سنگین. یه نیم ساعت پیش هم گفت دیگه نمیتونه تحمل کنه میره ...

انشاله چیزی نباشه.و خدا حافظ قل سالم باشه..اسم سقط که میاد من یاد دردام میوفتم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تبریک میگم عزیزم خداروشکر انشالله ک بارداری و زایمان  راحتی رو داشته باشی. تورو خدا برامنم دعا ...

مرسی عزیزم خداکنه ازالان استرس چطور بزرگ کردنشو دارم هیچ تجربه ایی ندارم .خداکنه عزیزم که دوتا خوشگلات بمونن توام استرس منو بگیری🤭🤭❤❤

کاش یه بار فقط با گونال و قوی تر از اون برات سیکل بذارن 

از این دور بالاتر هم به کسی دادن؟؟

من فکر میکنم نهایتش رو داده.

اصلا نمی خوام دوباره برم مطب معینی حس خیلی بدی دارم به ادامه ش  

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
دکتر البرزی

متاسفانه دکتر البرزی چون تو مطب تمام کاراش رو خ ا ک ب ری میکنه اعتقاد به هیچی نداره😅

منم پانکچر کردم پیشش اما برای ادامه بیخیالش شدم و توکل بخدا رفتم پیش دکتر نفسی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاله چیزی نباشه.و خدا حافظ قل سالم باشه..اسم سقط که میاد من یاد دردام میوفتم....

منم یاد همون دردا افتادم که دلم موند پیشش. مسلمان نشنود کافر نبیند

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای عزیز ....زینب جون ...میشه یه  دکتر متخصص زنان خوب  بهم معرفی کنید برای چکاپ های ...

عزیزم من کلا از وقتی خودمو میشناسم پیش متخصص واسه ناباروری رفتم 

قبلش دو بار با دو نفر ویزیت شدم خوشم نیومد

مرسی عزیزم خداکنه ازالان استرس چطور بزرگ کردنشو دارم هیچ تجربه ایی ندارم .خداکنه عزیزم که دوتا خوشگل ...

تبریک میگم. انشالله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی و همیشه سالم و سلامت باشن.