2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
ینی هوا بره تو شکم مشکل نی؟چون مایع که خالی میشه اگه تا ته فشار بدم هواس قشنگ کلی نهایت با یه قطره د ...

نه عزیزم تا ته فشار بده واسه منم هواست فشار میدم اگه از دارو توش بمونه دوز مصرفیت میاد پایین

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله احتمالا یا سه روزه و یا چهار روزه ولی بلاست نمیکنن

چه جالب آخه من شنیده بودم جنین بعد از مرحله بلاست از پوسته اش بیرون میاد شروع به چسبیدن میکنه..یعنی در روال طبیعی بعد از بلاست هچینگش میشه🤔🤔

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
گلم گرمی اصلا بد نیست که  اگه بخوای حساب کنی سردی هم ممکنه سردی رحم بیاره  پس کلا هیچی ن ...

دوستای عزیز ....زینب جون ...میشه یه دکتر متخصص زنان خوب بهم معرفی کنید برای چکاپ های معمولی زنان برای خواهرم میخوام.ترجیحا مطبش توی محدوده ونک ، ولیعصر یا حوالی جیحون باشه.ممنون میشم.

❌❌❌❌دوستهای عزیز یه سوال  هیستروسکوپی انجام دادید همون ماه پریودتون جلو افتاد یا نه؟❌❌❌❌❌❌

منم هیسترو شدم بهم ال دی داد برای انتقال  دوسال پیش

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

😍😍😍😍😍😍😍😍 حس زیبات رو از خدا میخوام برای تمام خواهران چشم براه این گروه انشاله120 سال قل ...

فدات عزززم انشالله از خدا میخوام قسمت همه باشه مرسی از این همه مهربونیت

بچه ها خیلی خیلی دعام کنید واسم آیت الکرسی و صلوات بخونید بی زحمت🙏تو بیمارستانم منتظرم نوبت انتقالم ...

اینجا داره بارون میباره...خدا رو به تموم این دونه های بارون قسم میدم که این انتقال برات مثبت بشه و هرچی که میخوای همون بشه.برو که به امید خدا مامان میشی.

یکی از دوستانم بهم میگه تو خلی اینقدر دارو میگیری فردا مرض میزنی😊 اخرشم میاد درستش کنه میگه ا ...

دقیقا ما تلاش خودمون رو میکنیم، ان شاء الله که اونها هم ما رو دوست خواهند داشت

من از بس یه سری چیزا سرم منت گذاشتن هیچ وقت دلم نمیاد به بچم بگم سرت چه عذابی کشیدم

آخه قبول دارم که با اومدنش من مادر شدم پس باید وظایفم رو تمام و کمال و بدون منت واسه بچم انجام بدم

قطعا اون هم خود بخود قدر دان میشه وقتی سیر بشه از محبت هیچ توقعی ازش ندارم

منت خیلی بده خیلی بچه آدم رو نابود میکنه... 

عزیزم، خدارو شکر خیلی خیلی مبارکه منم دوقلو خیییلی دوست دارم برای منم دعا کن❤❤❤

مرسی دوست عزیزم انشالله که خدا دوتا تپل مپل بهت بده وقت نکنی سرتو بخارونی❤❤🌹🌹🌹

دوستای عزیزم اگه همراهی کنین همه مون یه آیه الکرسی یا چهارقل برای مونا جونی بخونیم. بدجور نگرانشم

سقط داشتم میدونم دردش بی مسکن غیر قابل تحمله و این دوستموم بخاطر اون یکی قل مجبوره تحمل کنه

من سوره والعصرم برای صبور شدنش میخونم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم مبارکتون باشه انشالله به سلامتی بغلش کنین... الان یدونه باردارین پس... الهی شکر 

بله، یکی یک دونه‌اس.

ممنونم، انشالله شما هم بزودی قسمتتون بشه... 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دوستای عزیزم اگه همراهی کنین همه مون یه آیه الکرسی یا چهارقل برای مونا جونی بخونیم. بدجور نگرانشم س ...

عزیزم مگه مونا مشکلی بهم زد؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم این جوری نیست، باور کن. هر جا بگردی هیچ مقاله و مطالعه ایی پیدا نمی شه که بگه فلان غذا اثر مث ...

😀

خداییش دیگه زعفرون  که خیلی گرمه حتی تو اتاق به ما گفتن زعفرونم اشکال نداره 

خب شاید کمش مشکلی نباشه 

ولی یکی ندونسته به حرف دکتر زیاد بخوره چی 😬

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم