2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046564 بازدید | 684528 پست
دوست دارم مهربون

همچنین عزیزم😘

مونا جون انتقالت با سونو بود؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بار هفدهم؟ مشکلتون چیه عزیزم

بله بار هفدهم.شوهرم تحرکش صفره با 80میلیون اسپرم و مرفو 4% خودمم مشکل ایمنی و انعقادیه شدید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
 @گبلک     عزیزم آزمایش دادی؟؟منتظر خبرای خوبم ازت 😘

سلام نه فردا میرم آز میدم میام خبر میدم.تروخدا واسم دعا کنید برام انرژی مثبت بفرستید که حامله باشم و نه ماه صحیحو سالم برام بمونه.الان که سینه هام خیلی درد میکنه و پر شده نمیدوم بخاطر امپولاست یانه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اوف نگوو پس دیرترم میاد چقدر دیرتر 

ماهک جون منم تعجب کردم اول گفتی پریود دوم رفتی مطب بهت ال دی داده.با خودم گفتم چقدر زود پریود شدی.من الان چهارمین روزه تاخیر دومین پریود بعد از پانکچرمه و الان انگار داره کم کم تشریف میاره.فردا که میشه روز اولم سه شنبه روز دومش برم آزمایشات ایمنی انعقادی که دکتر برام نوشته رو بدم بعدم لحظه شماری برا شروع پریود سوم و شروع سیکل انتقال😊😊

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مشکلی نیست اهمیت نده فکر کنم تا حالا آز دادین؟ 

نه فردا آز میدم میام خبرشو میگم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نه گلم ولی دیگه خودت حواست باشه اگر حس خستگی داشتی سریع نمازخونه ایی جایی پیدا کنی 5 دقیقه دراز بکشی ...

زینب جان من تو هفته پنجم یه دفه افتادم به خونریزی شدید  چندتا لخته بزرگ قهو ه ای دفع کردم سونو واژینال گفته دو ناحیه مرکزی با جدار نامنظم دیده شد حالا عکسشو میزارم بتا هم از ۱۳۰۰۰اومد رو ۱۰۰۰۰  ولی الا بعد سه روز خونریزیم خیلی کم شده به نظرت سقط قطعیه؟

اره عزیزم با سونو بود 

برای منو که رحممو به زور پیدا کردن دکتر میگفت مثانت خالیه اینجوریه ولی همچین خالی ام نبودا، دیگه آخر سر با فشار زیاد روی شکمم پیداش کردن دیگه نمیدونم خوب جایی جنینارو گذاشتن یا نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها اونایی که انوکسا میزنن زده هوا رو خالی نکنید ینی تا ته فشار بدیم ؟اونجور که هوا میره تو شکم😐تو زیر جلدی مهم نی؟با این سوزناشون اصا نمیره تو شکمم بعدم کج میکردم شر شر میریخت ازش