2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌ میخواستم صدات کنم ولی عددی که واسه نام کاربریت گذاشته بودی یادم رفته بود آزمایش دا ...

سلام عزیزم ممنون کاکل زری خوبه؟منفی شدم متأسفانه برای چهارمین بار دیگه نه پولی برام مونده که ادامه بدم نه روحیه ای،ازنظر جسمی هم نگم که چقدر ضعیف و داغون شدم هر کی منا می‌بینه میگه چرا اینقدر شکستی؟😢😢😢هیچکس از دلم خبر نداره

😍😍خدایا شکرت
ممنونم. من تا دیشب شبافمو از جلو میزاشتم.  الانم که اینطوری شدم بازم از جلو بزارم یا از مقعد ...

گلم من بعد از لکه بینی دیگه رکتال گذاشتم نه واژینال 

اسم شیافت ن چیه؟اگر فرتیژست هم باشه میتونی مقعدی بذاری

عزیژم یه سوال داشتم من الان روز سوم انتقالمه از کی میتونم برم حمام؟چون دکتر رضوی بهم گفت ترجیحا دوسه ...

سلام عزیزم من دو روز بعد از انتقال رفتم حمام، با خیال راحت برو 

فقط داغ نباشه آب، سرد هم نباشه ولرم

اگه دیر حمام بری مجبوری طولانی تر تو اون فضا باشی ولی یک یا دو روز در میون زودتر میایی بیرون

سلام عزیزم ممنون کاکل زری خوبه؟منفی شدم متأسفانه برای چهارمین بار دیگه نه پولی برام مونده که ادامه ب ...

😢😢😢😢😢 واقعا نمیدونم چی بگم 

خجالت میشکم اصلا بهت بگم متاسفم... 

ان شاالله خدا خودش به زودی برات معجزه کنه

خوب کاری کردی فقط نزدیکی نکن و چیز سنگین بلند نکن 😉 😉 😉 😉 

چشم عزیزم

راستی زینبی جون چیز سنگین مثلا در چه حد؟ من یه دو سه باری در حد دو کیلو بلند کردم البته مدت کم مثلا خواستم چیزی جابجا کنم

امشبم شکمو بازی درآوردم سه تا دونه ترشی سیر خوردم اصلا نمیدونم ضرر داره یا نه😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونتبرم مریم جون. همچنین خودت. اگه درست یادم باشه یه دختر داری و الان واسه دومی اقدامی.نمیدونم کجا ...

😍😍😍ممنون از دعای بسیار بسیار قشنگت..

انشاله با شما دوست نینی تو دلی سر سفره ی عید تو دلمون بشه😋

من با اجازت پسری 12 ساله خدا بهم بخشیده....

الانم روز 5 پرئودیم فردا سونو دارم ببینم وضعیت فولی ها چطوره....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خانوما پس از انتقال جنین هویچ لبو پرتقال نارنگی ضرر نداره

نه عزیزم خیلی هم عالیه

اون آب هویج در حجم بالا هست که خوب نیست

وگرنه حتی خورشت هویج هم عالیه

خورشت هویج رو از آنا جون یاد گرفتم خیلی خوشمزه است

@تورک_آنا    

چشم عزیزم راستی زینبی جون چیز سنگین مثلا در چه حد؟ من یه دو سه باری در حد دو کیلو بلند کردم البته م ...

نه در اون حد اشکال نداره

ولی یهو رفتی خرید کلی میوه و سبزی با خودت کول نکن

5 حبه سیر معادل یک قرص آسپرين 80 هست، فقط زیاده روی نکن 

مزه اش هم 😍😍😍😍

😍😍😍ممنون از دعای بسیار بسیار قشنگت.. انشاله با شما دوست نینی تو دلی سر سفره ی عید تو دلمون بشه😋 ...

قربونت قشنگم. خدا بهت ببخشه.ایشالا دامادیش و دانشگاه رفتنش عزیزم. و امیدوارم فردا بهتر از اون چیزی که تو تصورته برات رقم بخوره 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم ممنون کاکل زری خوبه؟منفی شدم متأسفانه برای چهارمین بار دیگه نه پولی برام مونده که ادامه ب ...

😢

قوی باش مثل همیشه....انشاله خدا بی هزینه بهت دو قلو ببخشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه دیگه گلم سپتومی که موقع هیسترو برداشتن وقتی دکترت خوب و با تجربه باشه با کورتاژ اون مشکلی پیش نمی ...

مرسی زینبی جون. از خونه ات چه خبر. جمع و جور شد؟ فیلی که گم شده بود پیدا شد؟!       

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم