2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
جواب آزمایش نیومده ولی طول سرویکس ۳۲ بود خوبه یا کمه؟جنسیتم گفت احتمالا پسره البته یه پسر ۱۰ ساله هم ...

انشاالله آزمايشتم خوب باشه فكر ميكنم خوبه ميگن از ٣٠ به بالا خوبه 

انشاالله جنسيت هم اون چيزي بشه كه دلت ميخواد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اره گفتن چون هایپر شدی خیلی دوز کم شروع میکنیم ، سونوی دوم تعدادشون زیاد بود خیلی خوب بود ...

عزیزم 

الان روز چندی؟؟؟

واقعا سخته هم هزینه هم بیهوشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنونم عزیزم ک جواب دادی😘😘😘😘

خواهش ميكنم انشاالله زود زودتيكر بارداريتو ببينيم 💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم...خوبی؟اره یکم بهترم.به خام خوردم یکم بهتر شدم.ضرر نداره به خام؟؟

فکر نکنم

به نطرم هرچیز حالتو حوب میکنه بخور😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم واسه چي بايد بيفته جنين رو تو بهتر ين جاي رحم ميزارن  الان فقط به مامان شدن فكر كن

هرچی خدا بخواد ولی این بار کلی ب خدا التماس کردم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
انشاالله آزمايشتم خوب باشه فكر ميكنم خوبه ميگن از ٣٠ به بالا خوبه  انشاالله جنسيت هم اون چيزي ...

راضیم به رضای خدا انشاءالله همه بچه ها سالم باشند بچه منم سالم باشه دل همه منتظر هم به زودی زود شاد بشه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
خیره ان شاالله بخدا من اصلا جوری رفتار میکنم انگار باردارم‌خب  واقعا هم باردار هستیم دیگه فسقلی ...

انشاالله

من یه روز میگم مطمئنم باردارم این سری یه روز شک میکنم به اینکه باشم یا نه

چی بگم...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانوما پس از انتقال جنین هویچ لبو پرتقال نارنگی ضرر نداره

نمیدونم عزیزم من لبو خوردم هویجم داخل سوپ و سالاد خوردم ولی نمیدونم ضرر داره یا نه، شما تازه انتقال دادی؟ من 5روزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم عزیزم من لبو خوردم هویجم داخل سوپ و سالاد خوردم ولی نمیدونم ضرر داره یا نه، شما تازه انتقال ...

بسلامتی ونتیجه مثبت انشاالله من دیروز دادم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نمیدونم عزیزم من لبو خوردم هویجم داخل سوپ و سالاد خوردم ولی نمیدونم ضرر داره یا نه، شما تازه انتقال ...

شما فریزم دارید من سه تا جنین برام موند انتقال دادن فریز ندارم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بسلامتی ونتیجه مثبت انشاالله من دیروز دادم

سلامت باشی عزیزم ، برای شما هم همینطور❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40