2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
چرا که نه مونا جان خیلی هم خوشحال میشم چون من تو بطن جریانم شاید خیلی چیزها که دیگران ببینن رو نتونم ...

آهو جون من موقعیت مشابه تو رو تجربه کردم و از نزدیک دچارش بودم متاسفانه کسانی که اعتیاد دارن قابل ترحم میشن ،من تجربه خودم و اطرافیان اون شخصو بهت میگم البته شاید تو اینطور نباشی گلم ، من خودم به شدت عذاب وجدان داشتم که این ادم گناه داره و به شدت دلم میسوخت ، خلاصه اون ادم گرفتار مواد بود و من کرفتار دلسوزی و عذاب وجدان ، تا اینکه یه جا دیگه دیدم دارم نابود میشم و اینده و زندگیم تو خطره و نمیتونستم تصمیم بگیرم رفتم پیش مشاوره چشمام باز شد یکی از جمله های تاثیرگذار مشاور این بود که میدونی چرا انقدر دلت براش میسوزه ؟ گفتم چرا ؟گفت چون کسی دلش به حال تو نسوخته ،دقیقا با این جملش بهو اشکام سرازیز شد چون زده بود به هدف و دقیقا درست گفته بود ، عزیزم من میفهممت ولی کم کم متوجه شدم من مسئول زندگی دیگران نیستم و مسئول انتخابات دیگران هم نیستم اون ادم معتاد خیلی مظلوم بود و خیلی دلم براش میسوخت یه کارایی میکرد که تا ته دلمو میسوزوند مولا میشست گریه میکرد و ازم کمک میخواست واقعا خیلی ناراحت کننده بود ولی مشاور بهم گفت وقتی مصرف میکنن همینطور مبشن رئوف و مهربون و مظلوم خلاصه رفتم از مرکز ترک اعتیاد هم سوال کردم و تازه ماهیت مواد کوفتی رو درک کردم

آهو جون من بریدم و رفتم دنبال زندگیم اوایل به شدت اذیت بودم تا صبح خوابشو میدیدم تو خواب گریه میکردم بیدار میشدم دنبالش میگشتم دقیقا یک ماه اینطوری بودم و اون ادم هم خیلی اذیتم کرد هی پیام هی پیگیری همه جا دنبالم بود ولی کندم و جالب اینکه بالاخره اونم کند و مشاور بهم گفت وقتی مطمئن بشه تو نیستی میچسبه به یکی دیگه و کلا رفت و دیگه اسمم نیاورد ، اهو جون از ماهیت مواد اگاهی نداشتم یه دکتر تو مرکز اعتیاد بهم توضیح داد و تازه فهمیدم اون ادم به جز به دست اوردن مواد به هیچی اهمیت نمیده کلا تمام تمرکز ذهنش مواد هست مواد میشه همه کسش و...

کندم اهو فرار کردم اصلا باورم نمیشه ولی کندم با یه عذاب وجدان خفن بازم تونستم بکنم و خودمو نجات بدم و الان از تصمیمم خیلی خوشحالم اگر میموندم فقط یه منبع تغذیه روحی و روانی و مالی اون ادم بودم ، در مورد اینده هم اصلا و اصلا واصلا نمیشه پیش داوری کرد 

ببخشید سرتو درد اوردم عزیزم نوشتتو خوندم انگار نوشته های چندسال قبل خودمو خوندم گفتم تجربه خودمو بهت بگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز در مورد الونوا سرچ کردم، یه جور fsh هست که تا یک هفته اثر میکنه و در اصل طولانی اثر هست و دیگه نیاز نیست فرد داروهای ترکیب fsh رو هر روز برای تحریک تخمدان تزریق کنه

یک هفته بعد از تزریق دکتر سونو میکنه و آمپول بالغ سازی تخمک که اغلب بهش میگیم آزاد سازی رو میده

یا اگر نیاز باشه داروهای fsh رو اضافه میکنه

برای همه افراد نمیشه تجویز کرد خصوصا اونهایی که ذخیره بالا دارن و سابقه هایپری داشتن، یا سابقه تورشن تخمدان، پس برای همه نمیشه تجویز کرد

با ivm کاملا متفاوت هست(برای افراد با ریسک بالای هایپری استفاده میشه) 

https://www.news-medical.net/drugs/Elonva.aspx

نه نداشتم ...... تو رو خدا برام دعا کنید فردا سونو دارم انشاله  فولی هام یه اندازه باشند و خو ...

عزیزم در مورد اینکه چرا همون اول دکا دادن هیچی نمیدونم 

ولی ان شاالله هر روشی که هست بهترین نتیجه رو بده

عزیزم شماره خانم کوهستانی رو داری؟  من به اون زنگ میزدم، نهایت میگفت بیا اورژانسی ببیننت

نه عزيزم ندارم

خانم كوهستاني تو رويان هست؟! ميشه لطف كني شمارش رو بهم بدي؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
وااااااایی چه دکتر ماهی😍😍😍😍 دلم خواست ببوسمش به خاطر این همه مسئولیت پذیری قشنگ میفهمه ما شماره ...

دقيقا خيلي ماهه انقدر انرژي ميده امروز روز ١١ هستم سونو كرد كفت اندومترت فوقالعادس ١٠ بود گفت سه خطي عالي نامه ام داد جنينارو دادم بزارن ٥ روزه شنبه هم انتقال برام دعا كنيد

من ۳تا جنین برام انتقال دادن ۳تاشم گرفته اما دکتر گفت یکیش ساک داره اما اون دوتای دیگه رو ندید بنظرت ...

گلم احتمال زیاد سه تا ساک دیده با یک قلب قوی و دو قلب ضعیف اگر ساک ندیدن بیشتر از یکی پس چه جوری گفتن سه تا گرفته؟ 

😲😲😲😲😲😲 مگه داریم مگه میشه 

بعله عزیزم...

انسولین رو تو کشورای دیگه دیده بودم اما تو ایران نه....

پیورگان هم عجیب بود برام

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
شادن جان دوز آمپولت چنده؟!

50 عزیزم

دوتا میزدم الان یه دونه شده با دوتا شیاف 400

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
50 عزیزم دوتا میزدم الان یه دونه شده با دوتا شیاف 400

دوز آمپول ٥٠ و شياف ٤٠٠ پس چرا ميگن هر آمپول مياوي با دوتا شياف؟!!!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
اگه عجله نداری بی بی چک نذار 😑اعصابتو بهم میریزه والا منم نفهمیدم روز اول میشه کی.من ۳۰ آبان انتقا ...

من عادت دارم به منفی دیدن😐😐😐 تازه بار دوم انتقالم که منفی شد روز دوازده بی بی چک گذاشتم دیگه آزمایشم نرفتم برای من منفیش همیشه درست بوده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آهو جون من موقعیت مشابه تو رو تجربه کردم و از نزدیک دچارش بودم متاسفانه کسانی که اعتیاد دارن قابل تر ...

چه عالی احسنت به ارادت.

الهی شکر الان زندگی روبراه و خوبی داری آفرین دختر قوی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،