2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که واقعیه عزیزم، منم تصمیم گرفتم روز دهم انتقالم بی بی چک بذارم، فعلا روز هفتمم راستی روز ...

اگه عجله نداری بی بی چک نذار 😑اعصابتو بهم میریزه

والا منم نفهمیدم روز اول میشه کی.من ۳۰ آبان انتقال دادم.۱۴ آز دارم

نمیدونم چرا حس میکنم این روش ivm هست فقط شک دارم چون ivm برای افراد با ریسک بالای هایپری استفاده می ...

چرا به من از روز اول دکاپپتیل دادن؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بوسرلین یا دیفرلین داشتی یا نه؟ چون گاهی قبل از سیکل کوتاه هم ال دی به تنهایی میدن تا تخمدان ها بهتر ...

نه نداشتم ......

تو رو خدا برام دعا کنید فردا سونو دارم انشاله 

فولی هام یه اندازه باشند و خوب و زیاد اخه واقعا دیگه کم اوردم.....هر روز موقع تزریقام خود بخود گریم میگیره.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
لک خون دیدم چیکار کنم؟😓😓😓😓😓

عزیزم خیلی بد قیافه و زشته لک و خون منم نفرت دارم ازش

ولی خونسردی رو سعی کن حفظ کنی زنگ بزن مرکز پروژسترون رو بیشتر می کنن و ضد انعقادی ها رو حذف می کنن

پس فعلا کم نکن استرادیول چون خون دیدی

دوستان یبوست بعد انتقال ضرر نداشته باشه، من تا دیروز که چهارم انتقال بود اوکی بودم، ولی الان به شدت ...

رو غن زیتون بخور مایعات زیاد بخور.....یه روز عیب نداره نزار ادامه دار بشه

یه سوال دیگه هم اینکه:

توی اینترنت میخوندم داروهایی که تو فرایندIVFاستفاده میشن عوارضی مثل حساس شدن سینه ها رو دارن، سینه های منم دو روزه درد میکنن، البته وقتی بهشون دست میزنم، یعنی تقریبا از روز چهارم انتقال درد میکنن، امروز روز  پنجمه