2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046790 بازدید | 684548 پست
سلام امپول پروژسترون رو ایستاده ب خودم میزنم یکمش بعداز تزریق میاد بیرون بنظرتون اشتباه نیست؟

برای منم همینجوریه عزیزم تازه من دراز کشیده میزنم البته شوهرم برام تزریق میکنه بازم یه مقدار خیلی کم ازش بیرون میاد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای منم همینجوریه عزیزم تازه من دراز کشیده میزنم البته شوهرم برام تزریق میکنه بازم یه مقدار خیلی کم ...

اها اوکی پس موردی نداره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خواهر جون برای ما ننداخت احتمالا بارداری عزیزم

میترسم امیدوار بشم آخه روز هفت انتقالم انداختم هاله افتاد بعد از خشک شدن امروزم که روز ۱۰ انتقالم هاله افتاد بعد از خشک شدن.ولی احساس میکنم پر رنگ تر نمیشه نسبت به روزای گذشته.تا الان ۵ تا مدیکر انداختم تو روزای مختلف همه یه جوره.دو تا هم پریکر انداختم اونم شب نگاه کردم هاله افتاد.میگم شاید مشکل از بی بی چکه چون میگن بعد از ده دقیقه معتبر نیست

میترسم امیدوار بشم آخه روز هفت انتقالم انداختم هاله افتاد بعد از خشک شدن امروزم که روز ۱۰ انتقالم ها ...

خیلی زود شروع کردی عزیزم

من دو روز گذاشته بودم بالای سیفون هیچ تغییری نکرد ............

ایشالا مثبتی چند تا جنین برات گذاشت چند روزه؟

من دکترم طرازی بود. بار قبلم انتقالم مثبت شد.  اما واقعا توی انتقال هام تفاوت زیاد لود. دومی ...

منم این سوال رو دارم یعنی جنین همون جایی که دکتر میگذاردش همونجا میمونه یا حرکت میکنه بعدش؟! 

چند وقت پیش سونو بودم یک خانمی قبل من بود به دکتر گفت دفعه قبل خارج رحمی شدم دگتر گفت ایندفعه میگذاریمش سمت مخالف دفعه قبل! 

منم بالای رحمم یک قوس کوچیک دارم و دفعه قبلا دقیقا ساک در بالاترین قسمت رحم بود نمیدونم ربطی داشته به سقطم یا نه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
میگم خانما من حالت تهوع دارم.از روز موعد پریودم حالت تهوع دارم. امروز سومین روز تاخیر پریودمه.مسخرست ...

منم منشن کن ایشالا مثبت بود. نمیرسم همه صفحه هارو بخونم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم