2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
واقعا اخه از یکم بیشتره منم الان دوز رو حدود 25 واحد بیشتر میزنم🤗ببینم چی میشه اخه روش نوشت ...

آرههه خارجیا کارشون درسته  

ناخن انگشت کوچیکه دستتو نگاه کن(انگشت بغل حلقه)دقیقا نصف اون اضافه میاد 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

خداروشکر مونا جون که سالمه یکیش از نگرانی دراومدیم انشاالله بسلامتی بغل بگیریش

خود نصر سونو کرد؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم که پاسخ دادی. به نظر خودم با آمپول پروژسترون حساسیت دارم ولی به دکترم هم که میگم اصلا نم ...

قربونت، پناه بر خدا😙😙😙

باور کن من امروز کم آوردم دیگه زنگ زدم اونم به یه زوری قبول کرد دوتا آمپول بشه یه آمپول با دوتا شیاف

بازم خدارو شکر که 5تا جنین داری اول که دعا میکنم خودت طبیعی باردار بشی اگه نشدی یه دوقلوی نازو سالم ازین فریزیا قسمتت بشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون عزیزم.من شیرازم دکترم.قاسمپور بود و بیمارستان مادروکودک

مبارکتون باشه عزیزم خوش قدم باشه براتون 💞

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
فدای محبتت اره عزیزم خودش سونو کرد

فدات شم 😘

مونا جون چند روز بعد مصرف استرادیول رفتی سونو؟سر ۱۴ روز رفتی؟

سلام عزیزم، خوش اومدی چقدر سخت، درکت میکنم منم دوبار منفی شدم الانم بار سوممه انتقال میدم روز 6 هست ...

سلام دوستم پراپرونول تاثیرش دقیقا چیه؟

سلام عزیزم، خوش اومدی چقدر سخت، درکت میکنم منم دوبار منفی شدم الانم بار سوممه انتقال میدم روز 6 هست ...

برای لرزت چیکار میکنی؟و گر گرفتگیت؟

اره دوستم حتما نبض داره چرا نداشته باشه ، من خودم به وضوح دیدم تو سونوگرافی انگار چشمک میزد ، من ۱۱ ...

وااای همیشه منتظر شنیدن صدای قلب بچم بودم...چشم عزیزم حتما بهت خبر میدم.فقط دیگه خیلی مراقب خودت باش

قربونت، پناه بر خدا😙😙😙 باور کن من امروز کم آوردم دیگه زنگ زدم اونم به یه زوری قبول کرد دوتا آمپو ...

ممنون عزیزم.    

قرص پروپرانول برای تپش قلب خوب هست؟ 

و سر درد به خاطر افزایش غلظت خون هست؟

سلام دوستم پراپرونول تاثیرش دقیقا چیه؟

من دیدم معمولا برای تپش قلب میدن ولی دکترم بهم گفت بخاطر تاثیر مثبتی که روی رحم داره بهت دادم گفت باردارم شدی قطعش نمیکنم فعلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

مونا جون سوره یس بخون براش فوت کن بهش ان شالله خوب خوب میشه توکل به خدا

برای لرزت چیکار میکنی؟و گر گرفتگیت؟

والا کار خاصی نمیکنم تحمل میکنم دیگه😶😶😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40