2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
قربونت برم عزیزم والا دیگه روم نمیشه بیام اینجا ناله کنم 🤦‍♀️ دو روز گلاب به روت خون بالا اوردم..ی ...

اخ نازی....دست تنهایی؟

دختر گلمون چکار میکنه تو رو میبینه بیزبون😐

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
زینب گلی هم گرفتار راست و ریس کردن خونه هست.... اخه از روز اول نصف دکاپپتیل به من داده...از روز دو ...

منم سر درنمیارم عزیزم..بزار بچه ها بیان بخونن شاید بدونن.فکرکنم تارا هم داشت از این امپول

کی باید بری سونو مریم جان؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش های بارداری رو که دادی شکر خدا خوب بوده .این نینی اون وسط داره کار خودشو میکنه ....من که بعد ...

آخی.

من دو سالی ک پسرمو شیر میدادم ، رسیدم ب ۵ کیلو کمتر از وزن قبل بارداریم. عالی بود.

ولی برگشت سرجاش کم کم.

الان که نگم برات.

سر بارداری قبلیم دو جا کار میکردم ، خونه خودم بود و کلا استراحت و بخور و بخواب نداشتم.

الان دقیقا برعکس.

هنوز هیچی نشده ۸ کیلو فک کنم زیاد کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم سر درنمیارم عزیزم..بزار بچه ها بیان بخونن شاید بدونن.فکرکنم تارا هم داشت از این امپول کی باید ب ...

دوشنبه ایشاله برام دعا کن خیلی محتاج دعا هستم...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
برمن دوزش۱۵۰ بود.الونوای۱۵۰ هم خریدیم .همون جا هم تاخریدیم تو ماشینمون تزریق کردم خودم دور ناف.. ال ...

ممنونم از محبتتون

⁦❤️⁩⁦❤️⁩

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
آخی. من دو سالی ک پسرمو شیر میدادم ، رسیدم ب ۵ کیلو کمتر از وزن قبل بارداریم. عالی بود. ولی برگشت ...

خب این به جبران قبلی😉

عیبی نداره ایشاله بعد از شیر گرفتن لاغر میشی.....الان فقط فکر جوجه باش 

اخ نازی....دست تنهایی؟ دختر گلمون چکار میکنه تو رو میبینه بیزبون😐

اره  فقط شوهرم غروب که میاد خونه بهم میرسه.همه کارا رو میکنه..من که افتادم یه گوشه..دخترمم هیچی.غصه میخوره فقط.سعی میکنم پیشش غر نزنم ولی خوب خودش میبینه که حالم خرابه..فقط زودتر این دو ماه بگذره.شاید بهتر شم..

اره  فقط شوهرم غروب که میاد خونه بهم میرسه.همه کارا رو میکنه..من که افتادم یه گوشه..دخترمم هیچی ...

انشاله این روزا بگذره و حالت خوب بشه و فقط کارت بشه ویار خوردن....

خدا سایه ی شوهرت رو رو سرتون 120 سال نگه داره.....امیدوارم خوب بهت برسه😍

واقعا بچه ها گناه دارن...وقتی ببیند مادر مریضه اذیت میشن مخصوصا دخترا....از طرف لپ دکتر کوچولو رو ببوس😍

انشاله این روزا بگذره و حالت خوب بشه و فقط کارت بشه ویار خوردن.... خدا سایه ی شوهرت رو رو سرتون 120 ...

مرسی از دعای خیرت مهربون جان ❤❤🌹🌹

عزیزم من از ماه ۶ کم کم پاهام ورم کردن الانم بیشتر شده دستام هم ورم کردن و دردناکن 😣

منم سر دخترم خیلی ورم کردم..هیچی هم نمیخوردم ها.الکی الکی کلی ورم کردم.بعد زایمان رفت همه ش..

عزیزم چرا میخاره؟ شاید خدانکرده حساسیت داری واسه من کبود میشد و سفت میشد جاش فقط.که اونم کمپرس گرم ...

خودمم نمیدونم سارا جون، مثل کهیر شده یعنی داره گریمو در میاره، نه میشه بخارونمش نه تحملشو دارم امروز زنگ بزنم مطب ببینم چی میگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...