2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046559 بازدید | 684528 پست
یکی از بچه ها میگفت محاله بیوفته با عطسه وسرفه

اره محاله..مگه الکیه ..نی نیه ها 😍😍 

نی نی لای پرزهای رحم گیر میفته و لانه گزینی میکنه..

هیچیش نمیشه.خیالتون راحت 😍👶

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
زينب جون من روز ٦ انتقالم از ديشب دچار سوزش وحشتناك ادرار شدم صبح رفتم آز دادم عدد  wbc بين يك ...

منم اندومتریوز دارم دقیقا یه هفته قبل پریود تخمدان راست و پای راستم بی حس میشه الان ۳روزه انتقال دادم اون حالتو دارم انتقال قبلمم همینطور بود ک منفی شد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان حس میکنم انگشتای دست و پام یک کم ورم داره. چون کشیده بودن ، الان پُر شدن انگار. حلقمم البته ...

خوشکل خانم من با اینکه پسر داشتم از ماه هفت به بعد کفش زنونه که سایزم پیدا نشد رفتم آنقدر گشتم دمپایی سایز42 پیدا کردم😂😂😂😂😂😂بازم تنگ بود...اخ یادش بخیر مانتو هم فقط عربی باید میگرفتم که توش جا بشم😂😂😂

اون دوران مثل الان نبود مغازه ها سایز بزرگ داشته باشن .قدر الانو بدونید😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منم ی سره عطسه میکنم😣

من که تمام دو هفته انتقالمو و حتی فکر کنم بعدشو بخاطر حساسیت فصلی ، صبح ها که از خواب پا میشدم ۲۰ تا عطسه پشت سر هم میکردم.

عطسه هامم کلا بلند و پر زورن.

فقط تنها کاری ک میکردم دو دسته شکمم رو میگرفتم.

خدا رو شکر چیزی هم نشد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره محاله..مگه الکیه ..نی نیه ها 😍😍  نی نی لای پرزهای رحم گیر میفته و لانه گزینی میکنه.. هی ...

والا همش استرسه این سرفه کردنا حس میکنم دیگه هیچی تو رحمم نمونده جنینانم گرید بی بودن میترسم خیلی دیگه جنین ندارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
زینبی جون من جای آمپول پروژسترونم خیییلی خارش داره یعنی کلافه شدم دیگه، جراتم ندارم بخارونمش پریشب ی ...

عزیزم چرا میخاره؟

شاید خدانکرده حساسیت داری

واسه من کبود میشد و سفت میشد جاش فقط.که اونم کمپرس گرم میزاشتم خوب میشد..به دکترت بگو شاید عوض کرد برات امپولو و شیاف تجویز کرد فقط

مبارک باشه عزیزم..به سلامتی و دل خوش استفاده کنید.منم بعد عید میخام بگم بیان کمد بسازن تو اتاق مهمون ...

سارا جون اون اتاق دیگه متعلق به مهمون جدید خونتونه مبارکش باشه......روبراه شدی دیگه ایشاله؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خوشکل خانم من با اینکه پسر داشتم از ماه هفت به بعد کفش زنونه که سایزم پیدا نشد رفتم آنقدر گشتم دمپای ...

خوب پس طبیعیه. آخه من سر بارداری قبلیم اصلا ندتشتم.

گفتم نکنه دفع پروتیین باشه یا از این چیزا.

ممنون از اینکه گفتین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم چرا میخاره؟ شاید خدانکرده حساسیت داری واسه من کبود میشد و سفت میشد جاش فقط.که اونم کمپرس گرم ...

سارا من سوال دارم تو پیورگان داشتی تو زمان پانکچر؟

دکاپپتیل چی؟

والا همش استرسه این سرفه کردنا حس میکنم دیگه هیچی تو رحمم نمونده جنینانم گرید بی بودن میترسم خیلی دی ...

فقط بیخیال باش و توکل کن به خدا

من که کلا زندگی عادیمو داشتم.اصلا استراحتم نداشتم.جنینم سه روزه بود.گریدشم اصلا نپرسیدم از دکتر که استرس بگیرم براش..ان شاء الله که مثبتی 

سارا من سوال دارم تو پیورگان داشتی تو زمان پانکچر؟ دکاپپتیل چی؟

سلام عزیزم.نه من پیورگان نداشتم

دکاپتیل داشتم..چند روز مونده به تخمک کشی زدم فکر کنم

خوب پس طبیعیه. آخه من سر بارداری قبلیم اصلا ندتشتم. گفتم نکنه دفع پروتیین باشه یا از این چیزا. ممن ...

آزمایش های بارداری رو که دادی شکر خدا خوب بوده .این نینی اون وسط داره کار خودشو میکنه ....من که بعد از 11 سال پارسال تازه وزن زیاد ثابت از زمان بارداری رو کم کردم😂😂😂😂😂

سارا جون اون اتاق دیگه متعلق به مهمون جدید خونتونه مبارکش باشه......روبراه شدی دیگه ایشاله؟

قربونت برم عزیزم

والا دیگه روم نمیشه بیام اینجا ناله کنم 🤦‍♀️ دو روز گلاب به روت خون بالا اوردم..یه غلطی کردم رب انار خوردم.یعنی نابودم کرد ..هیچی نمیخورم دو روزه که این  زخم گلوم خوب شه

ان شاء الله که تو و بقیه بچه های تاپیک یه بارداری شیرین و بی دردسری پیش رو داشته باشید 😍😍🤰👶👶

منم اندومتریوز دارم دقیقا یه هفته قبل پریود تخمدان راست و پای راستم بی حس میشه الان ۳روزه انتقال داد ...

حالا چيكار كنيم😭😭😭😭

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام عزیزم.نه من پیورگان نداشتم دکاپتیل داشتم..چند روز مونده به تخمک کشی زدم فکر کنم

زینب گلی هم گرفتار راست و ریس کردن خونه هست....

اخه از روز اول نصف دکاپپتیل به من داده...از روز دو 225 پیورگان....

این پیورگان داروش جدا هست و باید بزارم تو پن...دیروز متوجه شدیم دارو درست تخلیه نمیشه حالا چشمی شوهرم خودش در اورده درجه رو ....

میخواستم ببینم پیورگان همه اینجوره ؟مثل گونال پن و دارو با هم نیست....دوز دارو بهم میخوره