2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله درست میشه عزیزم  ما هم هر دفعه با یه چیز جدید می خواستیم کنار بیاییم، چیز جدید تر اض ...

زینب جون زنگ زدم مرکز برای قرص استرادیول پرسیدم که گفته بودن از الان قطعش کنم. گفتن چون یکی از جنینات ساکش دیده شده دیگه ادامه نده .گفتم پس اون دوتای دیگه چی گفت اونا مهم نیستن فقط همین جنینتو بچست.باورم نمیشه انقدر راحت حرف میزنن.حالا موندم چیکار کنم .الان خیلیا هستن که مثل منن و دارن قرص استرادیول مصرف میکنن پاک درمونده شدم

من كه روز سوم انتقالم هست كه كمر درد و پا درد دارم😔

منم بیشتر کف پاهام درد میگیره شبا یعنی اول یخ میکنه بعد درد میگیره، دوشنبه انتقالم بوده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه گلم تقریبا هیچ جا تعداد نی ها طبق نظر ما نیست، بر اساس کیفیت جنین ها هست

زینب  جاان اگه داخل هر نی فقط یه دونه جنین بزارن یعنی کیفیت جنین خوبه یا نه ؟؟

واسه دوستم اینجوری کردن 7 تا جنین داشته هر کدوم نی جدا نگرانه یه کم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آره جنينم سه روزه بود امروز بزنم ميشه دو روز درميون فردا بزنم ميشه سه روز درميون

والا دیگه دقیقش رو تا شب از دوستانی که این مدلی بودن بپرسی بهتره

ولی چون دیدم درصد مثبت رو خیلی بالا میبره گفتم 

لینکش هم اگر بخوای میذارم، انگلیسی صحبت میکنه دکتره، اگر زبانت خوبه اونو ببینی خیالت راحت میشه 

دوستای عزیزم اگه میدونین ممنون میشم راهنمایی کنین. سیاهدونه و عسل با قرص اکویین تداخل داره یا نه؟ من بخاطر سردی بدنم میخوام بخورم اما نگران تداخلشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا دیگه دقیقش رو تا شب از دوستانی که این مدلی بودن بپرسی بهتره ولی چون دیدم درصد مثبت رو خیلی بال ...

مناسفانه زبانم خوب نيس

تصميم دارم بزنم زينب جون فقط از بابت امروز يا فرداش خيالم راحت بشه كاش زودتر بچه ها بيان بگن 

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
زینب جون زنگ زدم مرکز برای قرص استرادیول پرسیدم که گفته بودن از الان قطعش کنم. گفتن چون یکی از جنینا ...

خیلی عجیبه آخه ما هم یک ساک و قلب دیده شد ولی تاکید داشت دکترم یهو قطع نکنم خطرناکه

یادمه گفت 10 روز بعد از قطع لکه بینی هر هفته یکی کم کنم تا هفته 10 

که من به خاطر تهوع شدید بدنم تا هفته 9 بیشتر کشش مصرف استرادیول و قرص نداشت یک هفته زودتر قطع کردم

زینب  جاان اگه داخل هر نی فقط یه دونه جنین بزارن یعنی کیفیت جنین خوبه یا نه ؟؟ واسه دوستم اینج ...

اون یعنی کیفیت هر جنین سوپر عالی بوده دیگه اصلا نگران نباشه

یعنی اون قدر خوب بودن و دقیق سر ساعت تقسیم شدن و قرینگی سلول ها هم عالی بوده با کمترین فرگمنتیشن سلولی

من جای دوستتون بودم بال در میاوردم از خوشحالی

زینب جان من دوشنبه انتقال دادم دکترم گفت تا ۳ روز که میشه امروز روزی دوتا امپول پرژسترون بزن از روز چهارم روزی ۳ تا شیاف هر ۸ ساعت، الان لازمه من باز همرمان با مصرف شیاف ها از فردا دوباره سه روز در میون امپول پرژسترون بزنم یا همین۳ روز اول کافی هست؟