2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
اون برا اونه كه از لحظه انتقال تا دو سه ساعت نهايتا يك روز سرفه نكني بهتره، جنين بيوفته لا پرزهاي رح ...

روزاول اصلا سرفه نکردم اماامروز سرفه کردم راستی پروژسترون شیافش قویه یا امپول

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای ممنون این استرس آدم دق میده 😓

دكتر من گفت فقط دارچين و زعفران و دل و جگر اونم كه دوستان ميگن زياديش بد 

من هميشه هل تو چايي ميخورم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشاالله آره بخدا، هر لحظه منتظرم پری بیاد به قول شما میدونی چندروز مونده حالا

منم همينجورم انقدر حالتام شبيه ماهاي پيشه ميگم هرلحظه الان پري ميشم زبوووونم لال

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
من که از سوم چهارم انتقالم درد پریودیم شروع شده امروزم پنجممه صبحا گر گرفتگی دارم شبا پاهام یخ میکنه ...

من ازروز انتقال حالت پریودی دارم امروز روز دوممه بازم دارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دكتر من گفت فقط دارچين و زعفران و دل و جگر اونم كه دوستان ميگن زياديش بد  من هميشه هل تو چايي ...

وای راست میگی من چون دیروز انتقال دادم ترسیدم دکتر من گفت هر چی کم می تونی بخوری حتی زعفرون تو غذا مشکلی نداره ولی جوشوندش زیاد اون ضرر داره منم ولی رعایت می کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من اصلا خونریزی نداشتم تو این روزا فقط خیلی میخوابم بیشترین تغییرم میخوام بدونم همه خوابشون زیاد شده

منكه نه تاره خوابمم كم شده صبحا از ٥ بيدارم

خداكنه مامان بشيم😢🙏 اونايي كه هيچ علامتي ندارن خيلي راحتترن اين حالتاي پري خيلي اعصاب آدمو خرد مي ...

من انتقال قبلیم از روز ۱۱انتقال حالت پریودی داشتم سروقتم پریود شدم 

من ازروز انتقال حالت پریودی دارم امروز روز دوممه بازم دارم

فكر كنم پس طبيعيه كه اكثرا اين حالت پري رو دارن

من انتقال قبلیم از روز ۱۱انتقال حالت پریودی داشتم سروقتم پریود شدم 

يعني با مصرف پروژسترون بازم پري مياد؟!!!😕

فكر كنم پس طبيعيه كه اكثرا اين حالت پري رو دارن

اره اصلا من ب علایم توجه ندارم چون انتقال قبلم جزلکه بینی کلی علایم داشتم

مرسی عزیزم نه نذاشتم یهو فردا میرم ازمایش بدم

حتما بهمون خبر بده خيلي برات دعا ميكنم🙏

يعني با مصرف پروژسترون بازم پري مياد؟!!!😕

واسه من قشنگ سروقت اومد ب ازمایش بارداری نرسیدم

اره اصلا من ب علایم توجه ندارم چون انتقال قبلم جزلکه بینی کلی علایم داشتم

علايم پري يا بارداري؟