2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
خانومااا لطفا  هل ضرر داره من امروز یکمی کلوچه خوردم دیدم طعم هل میده دیگه نخوردم 🙄

حالا یبار اشکال نداره ولی منم نمیخورم میترسم گرم باشه 

اول بو میکنم نباشه توش هلی دارچینی 😀

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من روزای انتظار انتقالم تموم شد وفردا باید ازمایش بدم میخوام بدونم شمام که امپول پروژستر ...

عزيزم انشالله كه خوش خبر باشي

خوابالودگي ميتونه از نشونه هاي بارداري باشه

ميشه بگي از اول انتقال تا الان درد پري و پادرد يا سردي پا و بدن داشتي يا نه؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
حالا یبار اشکال نداره ولی منم نمیخورم میترسم گرم باشه  اول بو میکنم نباشه توش هلی دارچینی 😀

والله آددم نمی دونه چی بخوره همه چی ضرره😐😁

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها روز سیزدهم انتقالم امروز از صب سرم درد میکنه خیلی اذیتم فقطم با ژلوفن خوب میشم نمیدونم بخورم ...

نه عزيزم با خيال راحت بخور، استانينوفن و بروفن .. تو بارداري بي خطرن، ان شالله ماماني و اين سردردا برا خاطر نينيه

حالا یبار اشکال نداره ولی منم نمیخورم میترسم گرم باشه  اول بو میکنم نباشه توش هلی دارچینی 😀

دکترم گفت هر چی می خوای بخور نمی دونه آدم چیو باور کنه

عزيزم انشالله كه خوش خبر باشي خوابالودگي ميتونه از نشونه هاي بارداري باشه ميشه بگي از اول انتقال ت ...

من از روز هفتم هشتم دردای پریودی دارم که میگیره ول میکنه روزای اول لرز داشتم اما الان چند روز اخر گر گرفتگی داشتم پاهامم اواسط انتقال یخ میکرد خوابم خیلی شده اینا همه علائمم بود

واقعا؟اخه دکترم تاانتقال داد گفت واسه سرفت پرومتازین بخور الان میخورم خلط دار شده اصلا همش فک میکنم ...

اون برا اونه كه از لحظه انتقال تا دو سه ساعت نهايتا يك روز سرفه نكني بهتره، جنين بيوفته لا پرزهاي رحم با عطسه سرفه در نمياد عزيزم

خداكنه مامان بشيم😢🙏 اونايي كه هيچ علامتي ندارن خيلي راحتترن اين حالتاي پري خيلي اعصاب آدمو خرد مي ...

انشاالله

آره بخدا، هر لحظه منتظرم پری بیاد به قول شما میدونی چندروز مونده حالا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اون برا اونه كه از لحظه انتقال تا دو سه ساعت نهايتا يك روز سرفه نكني بهتره، جنين بيوفته لا پرزهاي رح ...

منم نگران همین بودم ممنون

خانومااا لطفا  هل ضرر داره من امروز یکمی کلوچه خوردم دیدم طعم هل میده دیگه نخوردم 🙄

نه اصلا

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من از روز هفتم هشتم دردای پریودی دارم که میگیره ول میکنه روزای اول لرز داشتم اما الان چند روز اخر گر ...

من که از سوم چهارم انتقالم درد پریودیم شروع شده امروزم پنجممه صبحا گر گرفتگی دارم شبا پاهام یخ میکنه، خدایا خودت کمک کن واقعا شرایط سختیه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من از روز هفتم هشتم دردای پریودی دارم که میگیره ول میکنه روزای اول لرز داشتم اما الان چند روز اخر گر ...

انشالله كه مامان شدي و به ماهم اميد بدي🙏

بي بي نذاشتي؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
من زیاد وزن اضافه نکردم فک کنم ۷ کیلو نیم الان اخر ۷ ماه هستم‌ فکر کنم زیاد  نباشه برای باردار ...

خب خيلي خوب بوده انقدر اضافه كردي انشاالله اين ماه هاي آخر هم زود بگذره 

منم همش استرس نشتي رو دارم 😖

راستي الان وزن ني ني ها خوبه ؟ يادت هست تو آنومالي چند بود ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷