2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست
من از روز اول نشستم غذا خوردم اونم روی زمین😅😅😅 وای من این سری زیاد دراز نکشیدم اصلا🙈

منم استراحت نداشتم بابا تازه دخترم هی میومد تو بغلم محکم شکمم فشار میداد منم چیزی نمیگفتم که بدتر نکنه😂😂

خدا مراقبشون هست جاشون محکمه نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی زینبی جون من دیروز انتقال داشتم فقط سه تا جنین بلاست برام تشکیل شد که انتقال دادن دیگه ...

بهار جان انشاءالله انتقالت مثبت میشه برات آیت الکرسی خوندم عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بهار جان انشاءالله انتقالت مثبت میشه برات آیت الکرسی خوندم عزیزم

انشاالله ممنون عزیزمم الهیی که هر چی از خدا می خوای بهت بهترینشو بده😍🙏🏻

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها من یک ماه دیگه انتقال دارم الان دارم دارو میخورم... از الان برم ورزش ایروبیک خوبه؟؟ تخمد ...

آره عزیزم خیلی خوبه.ولی دیگه هیچوقت به اعضای بدنت نگو لعنتی.قهر می کننا  

ببين تنها كار همين كه يه شياف اضافه كني ديگه استرس نداشته باش

ممنونم.

من تا دیشب شبافمو از جلو میزاشتم. 

الانم که اینطوری شدم بازم از جلو بزارم یا از مقعد استفاده کنم؟ 

🌺خدایا!  اول قسمت همه کن، بعد قسمت من...🌺
آره عزیزم خیلی خوبه.ولی دیگه هیچوقت به اعضای بدنت نگو لعنتی.قهر می کننا    

آخه هر سری من میرم دکتر میگه خیلی ضعیفه دیگه متنفرم ازش آخه چرا من تخمدانام کار نمیکنه.. میخام انقد تحرک داشته باشم ببینم کار نمیفتن تنبلا

آزو اسپرمی بودن و باید اسپرم اهدایی میگرفتیم خیلی سخت بود ولی خدا بهمون رحم کرد همسرم بهترشدن یه چن ...

عزیزم خداراشکر خیلی خوشحال شدم همسر منم ازو اسپرمیه پس منم حتما این کارا میکنم. همسر شما ازو ا سپرمیه انسدادی بودن یا عیر انسدادی؟پزشک همسرتون کیه؟

😍😍خدایا شکرت
منم استراحت نداشتم بابا تازه دخترم هی میومد تو بغلم محکم شکمم فشار میداد منم چیزی نمیگفتم که بدتر نک ...

توکل به خدا عزیزم

من از دیشب تا حالا خیلی دل درد پریودی دارم و گر گرفتگی

یعنی کی میشه این روزا بگذره تکلیفم روشن بشه😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
لیاناجون دیشب رفتم رضوی دکترش گفت دوفاستون ۴تا بخور تا لک بینیت قطع بشه ب همراا شیاف

عزیژم یه سوال داشتم من الان روز سوم انتقالمه از کی میتونم برم حمام؟چون دکتر رضوی بهم گفت ترجیحا دوسه روز اول حمام نرو

خــــدا امیــد من است...
بچه ها الان روز چهارم انتقال من تقریبا تموم شده دیگه میشه نشست پشت میز غذا خورد؟ من تا دیشب رو کاناب ...

عزيزم بشين پشت ميز راحت من از اول پشت ميز غذا ميخوردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیژم یه سوال داشتم من الان روز سوم انتقالمه از کی میتونم برم حمام؟چون دکتر رضوی بهم گفت ترجیحا دوسه ...

من روز ٤رفتم عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم. من تا دیشب شبافمو از جلو میزاشتم.  الانم که اینطوری شدم بازم از جلو بزارم یا از مقعد ...

ببين من ركتال ميزاشتم خيلي بهتره

توکل به خدا عزیزم من از دیشب تا حالا خیلی دل درد پریودی دارم و گر گرفتگی یعنی کی میشه این روزا بگذ ...

خیره ان شاالله بخدا من اصلا جوری رفتار میکنم انگار باردارم‌خب  واقعا هم باردار هستیم دیگه فسقلی ها محکم چسبیدن نکران نباش من سپردمش دست خدا خودش حافظشون هست توکلت به خدا باشه