2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046692 بازدید | 684536 پست
جمعه ها که مرکز نیستن ولی اگه خونریزی بیشتر شد برو بیمارستان ....سعی کن بهش فکر نکنی استرس برا خودت ...

فداتشم اخه با تین لک تبدیل به خون چجوری دلت روشنه برام؟😥 

🌺خدایا!  اول قسمت همه کن، بعد قسمت من...🌺

هیچکی نی جواب بده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم اخه با تین لک تبدیل به خون چجوری دلت روشنه برام؟😥 

یه کاربر گفت نوار بهداشتیم خیس خون شده اونقدر گریه کرده بود که هرچی بهش میگفتیم انشالله دفعه بعد باردار میشی باور همش ناراحت بود تا اینکه بعد 2روز گفت آزمایشم مثبت بوده اون خونی هم که ازم خارج شده خون ماندگی بوده جنینشم سالم بود من یاد اون کاربر افتادم که دارم این حرفای مثبت میزنم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
روز اول انتقالمه ولی ترشح تیکه تیکه ای سفیدداشتم حس میکنم یه حاله کم رنگ خیلی کوچیک از خون داره یعنی ...

نه عزیزم لکه بینی روزای اول بخاطر دستگاهیه که میذارن بالاخره سطح واژن و دهانه رحم ممکنه زخم بشه

اصلا جنین رنگ خاصی نداره و اینکه اینقدر کوچیک هست که با چشم دیده نشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
کاش امشب نزده بودم....

اشكالي نداره عزيزم كاش زينب جون بياد بهتر راهنماييت كنه 

الان فقط لك ميبيني ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برای منم دعا کن کنجدم بشه فندق😅صحیح و سالم رشد کنه به امید خدا

انشاالله عزيزم 😍😍 برات صلوات ميفرستم 🤲🏻🤲🏻

شما هم براي من دعا كنيد 🙏🏼🙏🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
روز اول انتقالمه ولی ترشح تیکه تیکه ای سفیدداشتم حس میکنم یه حاله کم رنگ خیلی کوچیک از خون داره یعنی ...

عزيزم جنين رو كه با چشم نميشه ديد اين ترشحات هم به خاطر اينكه اسپكلوم گذاشتن واسه منم همينطور بود انشاالله خبر مامان شدنت

عزیزم من ای وی اف انجام دادم و تو مطب یا کلینیکم وقتی میرم خیلیا باردارن از مریضاشون🌷🌷

چه خوب عزیزم که جواب گرفتید،  اولین بار با ایشون ای وی اف انجام دادید مثبت شدید؟  کارهای پانکچر و انتقال تو کدوم بیمارستان انجام میدن؟

نه عزیزم لکه بینی روزای اول بخاطر دستگاهیه که میذارن بالاخره سطح واژن و دهانه رحم ممکنه زخم بشه اصل ...

اصلا درحد لک هم نیست شاید من حساس شدم اما ترشح سفیدوآبکی داشتم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزيزم جنين رو كه با چشم نميشه ديد اين ترشحات هم به خاطر اينكه اسپكلوم گذاشتن واسه منم همينطور بود ان ...

ممنون گلم از کجا بفهمم جنین افتاده

اشكالي نداره عزيزم كاش زينب جون بياد بهتر راهنماييت كنه  الان فقط لك ميبيني ؟

بله ..

گلاب بروت کف لباسم نیست هیچی اما وقتی دستمال میکشم حالت ترشح قرمز با مویرگ قونی قرمزتر داخلشه.

نمیدونم فردا جمعس چه خاکی بسر  بریزم

🌺خدایا!  اول قسمت همه کن، بعد قسمت من...🌺
سلام ماهک جان  یه سوال دیگه داشتم اون 3 تا پسر رو باهم داهل یک نی فریز کردن؟؟

نه ما خواستیم یکی انتقال بدن و خودشونم گفتن اینطوری خیلی خوبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسییی عزیزم

سلام به همگی

زینبی جون من دیروز انتقال داشتم فقط سه تا جنین بلاست برام تشکیل شد که انتقال دادن دیگه هیچی ندارم واینکه دکتر با مثانه پر با سونوگرافی انتقال داد منم همش تکرر ادرار داشتم اون لحظه هی نصفه خالی می کردم که نوبتم بشه نوبتم که شد آوردنم بیرون از اتاق عمل به مسئول بخش گفتم دارم میمیرم از دسشویی تحت فشارم اونم هرچی به بقیه گفت نیومدن دنبالم مثلا خصوصی بود حتی یه لگن نیاوردن برام😣😣منم اینقدر که فشار داشتم یدفعه دیدم ببخشیدا زیرم همه خیس دیگه نتونستم خودمو نگه دارم فقط همزمان باادرار باد زیادی از واژنم خارج شد خیلی نگران شدم اون بادا چی بود خیلی روز پر استرسی بود پناه برخدا 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

@زینبی_بابا        

پست بالام می خونی ممنون واینکه بخاطر هموندگ قضیه که بالا نوشتم مجبور شدم بیام خونه از کمر به پایین خودم بشورم زیر دوش البته آبش ولرم بود زود شستم اومدم بیرون.

باد واژن پس از انتقال جنین کسی تجربشو داره؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏